Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

Дори си мисля.. :roll: , че може да му се издълбае вечен "образ" на една от колоните в Кърджали на "Каменната сватба" за вечни времена... :lol: ..и на ловната дружинка биля изяла сома...... :lol: :lol: :lol:

Изображение

.....Здесь птицы не поют................. :wink: :lol: :lol:

при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Точно 100 кила сом е покосен отново на Ив. преди 3-4 дена от мрежи... :oops: :evil:
прясно инфо от .......... :lol:
Що няма сом после... :roll:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Хубаво ви пее радиоточката да ги изхвърлите тия въдици и да станете земеделци :D ,коп коп с мотичката и хоп нещо поникнало :D ,а сега чук чук и накрая един по голям :mrgreen:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Вчера го обсъдихме този сом с Н.Г. и стигнахме до извода, че се е хванал явно на ситни мрежи ..как и защо?
Причината е явно, че като се набабани мрежата с костур и червеноперка и когато му е над главата цяла нощ- няма кой да издържи на тая богата трапеза...качва се и ги почва... :lol:
Все едно да лежа между две дървета наяден, а над мене да се въртят две чевермета... :lol:
едното от Боровица, а другото... мюизинско от Стар Читак.... :lol: :lol:
...и когато мазга...... вземи да ми капи по главата . :lol: ..качвам се и хоп в капанчето... :fishing4: ... :lol: .
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Те ги пускат на дъното Ристе :wink:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Да ма извинява сома, ама брат ми за един час 10 кила ципура.....по 25 евро килото... :lol:
да ма извиняват и кипърците, ама така се прави в Кипър....те пък ловят с мрежи... :lol: , колкото можеш....вчера 6, онзи ден 8...утре ще видим за 2- часа колко..... :fishing6:
Много зъби имала, 4-куки загубил с дълги стебла и 0,20 корда.... :lol:

Изображение
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Брей...умряла работа...... :lol: , вземе човек случайно да умре и ще му зарежете темата...... :lol:

Добре че е Тоци и Н.Г. да си разменяме по някоя приказка...Днес Н. Гълъбов има рожден ден и както винаги го набарах подготвен за новия сезон.... :D :lol:
......друго кво.. :wink: ..брат ми на следващият ден хвана 14,5 кила за 1,5 часа и едно голямо двуметрово говедо, като риба меч я разгонил.....и от тогава килограмите намалят до нула всеки ден.... :lol:
А....за мен..... :lol: - мен ме хвана за сефте грипа, както си му е реда.... :lol: .и зарязах цигарите, като Троли.... :lol: , но за една седмица и ...влязох в един магазин нарочно да изхарча, това което не съм изпушил... :lol: .....хайвер 500 грамя: 300 гр. сельотка червена, Едно кило -два вида шунка с формата и ребрата, колкото на 100 кила сом.......... :lol: ...., Мамут маслини 1/2 за 4.40/за кило ....10 хлебчета със сусамииии :mrgreen: ......и не помня другото.. :wink: .само за 28 лева.....толкова ми бяха арчовите за цигари за една седмица..... :mrgreen:

Троли, ти колко издържа..бе...? :wink: :lol: Мина ли ти бана или ти е за вечни времена.... :lol: (до...100 години след смърта.... :lol: , щото случайно можеш да имаш втори живот под ново име.... :lol: , а при трети се губи вече магията..... :lol: :lol: :lol: ), както във средновековието...., то такива наказания в Европа няма бе хора...къде живеете...?
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Доколкото съм чел скандинавската митология, там се говори, че Троли ще спечели войната с троловете.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ако обаче, някой не я чел.....жалко,.....не мога да му помогна..... :lol:

Изображение
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yco написа:
Троли, ти колко издържа..бе...? :wink: :lol: Мина ли ти бана или ти е за вечни времена.... :lol: (до...100 години след смърта.... :lol: , щото случайно можеш да имаш втори живот под ново име.... :lol: , а при трети се губи вече магията..... :lol: :lol: :lol: ), както във средновековието...., то такива наказания в Европа няма бе хора...къде живеете...?
Нема го
тоя Троли :cry: скука е без него,и тоя път май е с постоянен БАН :? Иначе изглежда е добре,звънях му по телефона на двудневното КАПО от миналата седмица :lol: ама много бързо ме отряза много работа имал :lol: ма това е добре-щото и той ще е добре.Ицее имам два много хубави оферти за Камилската Долина+ твоите-много хубави :lol: върти ми се в главата и задължителните 20 дена Пясъчник-да ги заменя с 30 дни ИВ :lol: Много сме -Силни сме :wink: :rolleyes: :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

ебахти и Пясъчника и пясъците и слънцето дето няма едно храстче,излизало шаран....един шаран се равнява на два слънчеви удара там :lol: а на Камилски дол се скриеш под някое дърво надвиснало над водата,храниш дребосъка и си кльонкаш на сефалък докато дойде сома и той,кеф отвсякъде :D :drinkers:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
ribata402
новобранец
новобранец

Мнение от ribata402 »

yco написа:Еееей.., стига де... :wink: :lol: ......http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 55#p920504" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow

Чакай и аз да Благодаря малко.... :wink:

- Благодаря на Янича и Пикито, че ми бяха на гости.
- Благодаря на Дончо, че не ми е бил на гости.... :lol: :lol: :lol:
- Благодаря на Краси 112 -щото е готин, не че може да ги лови много.... :lol:
- Благодаря на Рибата1001.... :lol: , че не ходим за риба по това време... :lol:
- Благодаря на Личо Стоунса, че ме научи да ям веена скумрия..., щото не веена, като Франко не мога..... :lol: :lol:
- Благодаря на Ему, че не ми е продал нищо.... :lol: :lol:

Някой ако съм забравил, не щем му благодаря.... :lol: :lol: :lol:
Ххахах ..Ице аз си ходя бе....зима е все пак..!!!
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Брей..., щом Рибата прописа тука, очакваме и да проговори... :lol: :lol: :lol:
Не се и съмнявам, че ги хващаш яко, дори ти пожелавам от сърце да хванеш най-голямата бяла риба. Сиреч към 25 кила...има ги... :D
Помня на времето на баща ми подариха две риби на Шабла..(от Дуранколашкото езеро)- Едната беше 22 кила бяла, а другата 15 кила щука..., за сефте виждах такива риби.. :shock: бил съм на 12-13 години , а ние ловяхме с брат ми по една кофа сафрид за един час на моста до фара, ама един едър от 20 сантима нагоре.. :D .. Ся кво...амджурки... :lol: , че и моста пропаднал, го видях за последно преди няколко години...Трагедия и разруха, като в днешно време риболова, на това ми заприлича моста тогава.....

Изображение
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

AM Марица....ох котьоооо, от га ви чакам... :D :lol: :lol:

Казаха преди две години, че ще я построят, бутнаха Б.Б. и го ядохме дебелият - ясно от кого :twisted: . Сега чакам отново тази година поне до Септември да се построй и да видя за колко време ще ходя на ИВ...Май до Любимец ще е за 1/2 час..... :lol:
Та като го смятам за час трябва да съм там... :mrgreen:

- Абе..., вие с платформите, като "караТе".. :lol: :lol: ., колко километра вдигаТе.... :lol:
...И ако ви се спука гума на ремаркето над 100 км..., кво правиТе.. :lol: . освен кръстене. :lol: ....ако има време де..... :lol: :lol: :lol: :lol:
djza
новобранец
новобранец

Мнение от djza »

По безсмислена тема не съм видял,само лаляне!!
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

:lol: :lol: :lol:
ха така, ха такааа...взехте да поумнявате.... :lol:

+++++++++++++++++++++++

....та.... Н.Г. ме информира, че ИВ прелива яката, пак го изтърваха.... :evil:

https://www.facebook.com/video.php?v=77 ... =2&theater" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”