около Бургас ????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: около Бургас ????

Мнение от snegk »

Шаранчета,ако обичате ги пускайте.Благодаря предварително :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

Да аз вече пуснах едно.Щото толкова хванах де.
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

Аз пък направих една глупост ама чак след това се осъзнах.След порядъчно успешния риболов преди два дни на Мандрата...говоря конкретно за около 20 кг. костур...се зачудих дали да я пусна обратно на свобода...и както гледах наоколо парашутисти и мятащи се костури из треволяците...си я взех всичката и я пуснах в Вая...тогава бях горд от постъпката си но едва след това осазнах че маи не бях прав.както и да е...иначе на мандрата доволно дава прилични костури на туистер и блесна.имам и снимки ама сам голям аматиор и даже една галерия немога да си направя.
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

glarusa написа:иначе на мандрата доволно дава прилични костури на туистер и блесна.имам и снимки ама сам голям аматиор и даже една галерия немога да си направя.
Гларусче, почети малко и ще се получат нещата със снимките :arrow: ЦЪК. Иначе къде ги хвана на Мандрата?
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

Колеги днес бях ма средецка и надърпах едри бабушки около 5 кила.Най-добре взимаха на два кастера,Зъхраанкаата не им влияеше според мен.Бях забъркал 1 пакет МВДЕ катч плус останали трохи от тунджа плус респект река и доволно глинка.Рибите бяха много капризни като си сменяха предпочитанията пред 20 минути,но бях подготвен с доволно стръв и нямаше как да им устоят.Разполагах с торен,бел,кастери,царевица и жъладов черъв.Както казах по горе кастера беше номер едно днес.Бах се нагласил за едри таранки но риболова тръгна на другаде.Между бабушките хванах и доста маломерни тараки които върнах моментално.Незнам колегата Моския каде го е направи този риболов на тараки по средецка ама аз изкарах само една едтра..И накрая поспинингувах иколо един час на блесна но резултата беше само един костур.Отврати ме гледката на десетките парашутисти и още по зле кълдармакчий.Накрая се обадих на иАРА и се надявам да са пратили няокй екип.
Между другото се чуват някакви слухове за платики по средецка,накой ако има инфо да казва.
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

rumci от битака като трагнеш към Твърдица още в началото на моста в дясно има едни бурени и една малка построика наподобяваща тоалетна...малко по навътре се получава нещо като канал...е че на там...колкото до снимките благодаря :P
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?

Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

Някакви новости из бургаския регион...Мандрата как е?Някои да я е прослушвал скоро?И да попитам само-по пътя за Елхово само че през Факия и Момина църква - като дете си спомням че в района имаше 4-5 язовира...някой случаино да има информация?10х предварително :!:

martu
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от martu »

Незнам за вас,но аз зазимих такъма. :roll:
Ще те спукам,рибо!
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Що така бе martu :?: Тя рибата сега излезе, а ти заземяваш. Изкарвай ги отново и идвай с нас на Средецка в неделя :wink:
martu
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от martu »

Един приятел ходи тази седмица,ама каза че много слабо за разлика от предните 2 - тогава беше хванал по 4-5 кг таранка едра.Ама ако е слънчево винаги мога да изляза за 1 риболов!!!
Ще те спукам,рибо!
morskiq
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от morskiq »

Тука в Бургас и окрага , е много зле добрече остана Средецка , ама с тези парашутисти и тя е пътник.... Има едно място на 40 км от Бургас дава доволно белевици , но ще го споделя само на ЛС и то на сериозни хора , който връщат рибата обратно .... :drinkers:
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Тука в Бургас и окрага , е много зле добрече остана Средецка , ама с тези парашутисти и тя е пътник.... Има едно място на 40 км от Бургас дава доволно белевици , но ще го споделя само на ЛС и то на сериозни хора , който връщат рибата обратно .... :drinkers:
А аз сериозен ли съм :roll: Вече ще я връщам .Свържих бурканите :lol:
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
toko7
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от toko7 »

Днес на канала на Дебелт няколко таранки,червенопери и костур.Моряхме ги на бял.Отидохме към 14.00 до към 16.00.Просто много на бързо трагнахме и не взех фотото .Мнооого парашутисти да е................а тяхната мама.Но иначе макар и за кратко релаксирахме .Ако ходи някой НА СЛУКА.
toko7 ви призовава да си събирате боклуците след риболов
martu
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от martu »

Абе незнам,ама днеска както беше студ никъде не ми се мърда...направо замръзвам!!! :|
Ще те спукам,рибо!
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

Днес ги гледам на дебелт до промет на моста яко зарибени чичковци с парашути...вадят таранки...верно с парашутки ама на червеи пак ще кълве...и rumci...абе да те питам какво ще рече средецка....тя не е ли едно с факийска...че аз хем съм от тоя край хем никакъв ме няма с ориентацията?

Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”