Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Сом на тролинг
Модератор: bobopeli
Re: Сом на тролинг
вярно нещо по умряха тая и темата за тролинга
,а магиосника му свършиха снимките
,а магиосника му свършиха снимките

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Kaт' комунисти на разпит!Marco Polo написа:Хехе... Сомаджии... Мълчат като партизани!

'Баси задругата са...с кльонк да ги млатиш - пак не признават и не издават.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- сериозен играч
Май сега е времето да отворим една тема за КЕФАЛ на тролинг
,бялата никаква я няма,сома да не говорим,абеееее......мижи да те лъжа!!В момента на Ивайловград е геройство да не хванеш кефал,просто атакува воблери с размер до 9-см. като стой та гледай,все бях виждал,ама чак пак толкоз лакоми кефлюги,баси!

-
- научил се да хвърля
До нова година все някой ще изреве от кеф че е закачил товарния влак.
моята риба няма кой да я хване
- jovani
- научил се да хвърля
Бяхме на Иструм парк(яз.Искър) на 21/22-семейно.Със синето вкарахме лодката в8ч на 21 с идеята да сме по далече от деца и внуци и след 20мин. вече съжалявахме.Мъглата беше жестока.Очакванията да се вдигне след 30-40мин.беше мечта.След като прекосихме Шипока завихме на дясно към Бункера и до 10и30мин.влачихме като в балон.Нито бряг нито нищо,само вода на 15-20м около лодката.Добре че бяхме само ние тъпанарите във водата.Слънцето проби към 10и30мин.и видях брега близо до устието и отсреща Щъркела.От устието бълваха лодки като на състезание.Беше немислимо да влизаме и решихме да се отправим към Резервата.Веднага пуснах 3та пръчка с Рапала/не са ми фаворити/и за моя голяма изненада след 30мин.влачене аванса запя.Кратка борба и сомчето беше в кепа-97см-5кг.Не със сигурен за кг.,кантарчето беше много старо.Мисля че беше по тежко,или така ми се иска.До края на деня-нищо.Прибрахме се във вилата при семействата доволни от късмета.На другият ден 8часа-нищо.Имаше много които кльонкаха,но не зная дали имаха удар.Има и снимки,но ще чакам един приятел да ги свали.пп Мислех да не пиша ,но не искам да ме мислят за партизанин.С уважение и късмет.
jovani вярно е, не го изфърляй ....jovani написа: в кепа-97см-5кг.Не със сигурен за кг.,кантарчето беше много старо.
Какъвто си късметлия, хвърляй в лодката и лека канджа, да не си скубеш някога косите

На платено не одим !
-
- вече хвърля и на тежко
Да се похваля и аз. Днес бях на яз. Искър от 9 до 16 часа. Резултатът 1 сом малко над метър и бяла риба 60 см. Междо другото това ми е първият сом на тролинг
.

Мисълта убива действието!
Случвало ли се е на някой да му удари сом "на скорост" - в момента на удрянето авансът започва да се развива като бесен! Питам, защото не съм сигурен дали това може да е сом или е била друга ЕДРА риба!
Не разбрах каква е, защото се откачи.
Сомът обича смелите!
-
- научил се да хвърля
Не мога да разбера едно има ли определени места, на Искър, където тролинга е по-успешен? На 20, 21 и 22 бях на Иструм парк и за 3 дни влачене имам хванати 1 реотан от печка и кълбо монофил с 2 тройки. Нямаше нито един удар.lubo9 написа:Да се похваля и аз. Днес бях на яз. Искър от 9 до 16 часа. Резултатът 1 сом малко над метър и бяла риба 60 см. Междо другото това ми е първият сом на тролинг.
- jovani
- научил се да хвърля
Колега и аз бях там,за съжаление не сме се запознали .За местата-Шипока/скалите/-Бункера-Сухото дере до устието-напреко яз.-резервата към стената докъдето можеш/има забрана във вододайната зона/Влачи се 30/40м от брега.На всички упоменати места имам удари но не винаги,така че късмет.
-
- научил се да хвърля
В неделя когато влачихме три пъти се откачваха и накрая изкарах един 10 кг. сомoldman написа:Случвало ли се е на някой да му удари сом "на скорост" - в момента на удрянето авансът започва да се развива като бесен! Питам, защото не съм сигурен дали това може да е сом или е била друга ЕДРА риба!
-
- сериозен играч
Юлиане,респект за упорството и явно си ги можеш сометата брато!!!!!Утре ще се възползвам от твоето инфо!julian nachevski написа:В неделя когато влачихме три пъти се откачваха и накрая изкарах един 10 кг. сомoldman написа:Случвало ли се е на някой да му удари сом "на скорост" - в момента на удрянето авансът започва да се развива като бесен! Питам, защото не съм сигурен дали това може да е сом или е била друга ЕДРА риба!

-
- научил се да хвърля
при мен най добре се е показал района при кино центъра и бункераitodorov написа:Не мога да разбера едно има ли определени места, на Искър, където тролинга е по-успешен? На 20, 21 и 22 бях на Иструм парк и за 3 дни влачене имам хванати 1 реотан от печка и кълбо монофил с 2 тройки. Нямаше нито един удар.lubo9 написа:Да се похваля и аз. Днес бях на яз. Искър от 9 до 16 часа. Резултатът 1 сом малко над метър и бяла риба 60 см. Междо другото това ми е първият сом на тролинг.
-
- научил се да хвърля
Снимки няма ли нещичко да видим то на думи невярваме много