Сливен и региона- къде,как и на какво!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Сливен и региона- къде,как и на какво!

Мнение от slivnalia »

каябаш написа:на крушаре не е ли забранено вече до края на май колега? :?
Каябаш ,Крушарската дупка е разрешена през забраната :wink:
Изображение
Аватар
каябаш
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от каябаш »

slivnalia написа:

градски мерси за инфото,само 1 въпрос,къде точно се намира Крушарската дупка?
Юри Върбанов
новобранец
новобранец

Мнение от Юри Върбанов »

каябаш написа:
slivnalia написа:

градски мерси за инфото,само 1 въпрос,къде точно се намира Крушарската дупка?

Веднага след селото,отбивката за Чокоба и след 2 км вдясно е дупката.
naskox7
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от naskox7 »

http://maps.google.com/ аз се ориентирам къде се намира даден обект от тук ;)
Изображение
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

Колеги абе да питам тая рекичка дето минава през село Сотиря как се казва и дали има нещо в нея.Ако прецените че инфото е секретно драснете едно лично.
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
Аватар
smoky
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от smoky »

Тая рекичка, колега съм чувал от познати държи черни мренки, но лично аз не съм я посещавал въпреки че и аз съм и хвърлил око :lol: . Тя лятно време почти пресъхва и предполагам ще е доста трудно за риболов по вирчетата, но нищо не пречи да се пробва. :smt023
damn
новобранец
новобранец

Мнение от damn »

здравейте, имам въпросчета за кустура по нашите езера. първия - някой ходи ли специално за кусурче и на какво храща ,2 -сега по това време би трябвало на рибка да кълве ,но дребните не се вуртят все още по брега , ако можете да ми кажете откаде или как да си хвана защото пробвах с захранка да привлича малко горчивки но без успех :( ....
Аватар
dimitar_dv
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от dimitar_dv »

Как вървят нещата около Сливен по разрешените водоеми?Някой да има информация?
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
kokomin
новобранец
новобранец

Мнение от kokomin »

На сливенската дупка поставят мрежи.Вчера ИАРА извадиха една ,беше поне 300 метра дълга.Казаха ,че миналата седмица са извадили още три мрежи.Ако мрежарите продължават така скоро и там няма да има риба. :evil:
odit_pro
новобранец
новобранец

Мнение от odit_pro »

Здравейте колеги! И аз съм градски, но съм от съвсем скоро по тукашните водоеми. Пет-шест години бях по морето и т.н. Днес бях на мечкаревската дупка - тая най-голямата май че е. За почти цял ден седене - само около 10-12 бабушки и то дребни и 3 костурчета-шамарчета. Каракуда въобще не се обади. Виш слънчевите рибки направо отказаха братовчед ми, който беше с мен и той дори не успя горкия да се разпише на "истинска" риба. Бабушките ми клъвнаха на грозд 2-3 шарени червея, а костурите на цял земен Някакви ваши предложения за през празниците? Много много не съм запознат с капризите на тукашната рибна фауна по дупките, така че ще се радвам ако някой сподели нещо. Успех на всички
Юри Върбанов
новобранец
новобранец

Мнение от Юри Върбанов »

odit_pro написа:Здравейте колеги! И аз съм градски, но съм от съвсем скоро по тукашните водоеми. Пет-шест години бях по морето и т.н. Днес бях на мечкаревската дупка - тая най-голямата май че е. За почти цял ден седене - само около 10-12 бабушки и то дребни и 3 костурчета-шамарчета. Каракуда въобще не се обади. Виш слънчевите рибки направо отказаха братовчед ми, който беше с мен и той дори не успя горкия да се разпише на "истинска" риба. Бабушките ми клъвнаха на грозд 2-3 шарени червея, а костурите на цял земен Някакви ваши предложения за през празниците? Много много не съм запознат с капризите на тукашната рибна фауна по дупките, така че ще се радвам ако някой сподели нещо. Успех на всички
Общо взето единственият шанс да изкараш нещо по-прилично е на Крушарската дупка и то в делничен ден,защото събота и неделя е по-бетер от катун там.Иначе другите разрешени дупки са толкова отарашени,че и на тия 10-15 рибета трябва да се радваш! :wink:
damn
новобранец
новобранец

Мнение от damn »

сега мисля че до седмица максимум ще започне лина и сигурно ще се ходи през ваканцията по дупките да се търси... иначе до сега каквото беше беше по нашите водоеми ... много народ много мрежи , парашути и така нататака . 1 пост за телефона на ИАРА в Сливен че вече 2-3 пъти засичам парашутисти и немога да съобщя ,а ми е мн кофти,че на никои не му пука , а иска като иде да хване 100 шарана и 100 глигана :? :oops:
kmollow
новобранец
новобранец

Мнение от kmollow »

Вчера бяхме на гьола на с. Еленово. Пълно капо и губене на време. Петдесет човека не хванаха и рибка. Или много са я прехранили преди съботата и неделята или няма никаква риба, просто една от поредните измами на местните селяни. Таксата беше 5 лева на човек, а килограм шаран също 5 лева. Не си купихме защото е пълен с "червенка"
naskox7
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от naskox7 »

damn написа:сега мисля че до седмица максимум ще започне лина и сигурно ще се ходи през ваканцията по дупките да се търси... иначе до сега каквото беше беше по нашите водоеми ... много народ много мрежи , парашути и така нататака . 1 пост за телефона на ИАРА в Сливен че вече 2-3 пъти засичам парашутисти и немога да съобщя ,а ми е мн кофти,че на никои не му пука , а иска като иде да хване 100 шарана и 100 глигана :? :oops:
звъни на 112 :)
kmollow написа:Вчера бяхме на гьола на с. Еленово. Пълно капо и губене на време. Петдесет човека не хванаха и рибка. Или много са я прехранили преди съботата и неделята или няма никаква риба, просто една от поредните измами на местните селяни. Таксата беше 5 лева на човек, а килограм шаран също 5 лева. Не си купихме защото е пълен с "червенка"
kmollow написа:...няма никаква риба...
Изображение
Аватар
Добата©
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Добата© »

на Еленово нямало риба :lol: :lol:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”