Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
- Николай Неделков
- учете се от него
Re: руская рибалка 2.0
Някой може ли да каже подходящи воблери за сом / бяла риба / распер , че от 2 игрови дни маам с 3009 най-големия воблер на Паша - Мурманское шоссе и ДЕДОВ
а в пътеподителя пише Распер 140 , Бяла риба 110 , Сом 90 ... може и да бъркам при въртенето. Въртя на най-бързата скорост , както при пъстървите , да не би в това да ми е грешката 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Скоростта ти е грешка, да. Тук е различно от реалния риболов. При бърза скорост водиш примамката близо до повърхността.....распер. При средна в средните водни слоеве и при бавна... край дъното. Съответно за сом, бяла риба....бавна. С примамките за сом и бяла риба немога да ти помогна, но за распер пробвай на воблер 3000,въртящи 5116, 5108, 5100, клатушка 6014. На старица в паша с тия примамки излиза лосос и распер.Николай Неделков написа:Някой може ли да каже подходящи воблери за сом / бяла риба / распер , че от 2 игрови дни маам с 3009 най-големия воблер на Паша - Мурманское шоссе и ДЕДОВа в пътеподителя пише Распер 140 , Бяла риба 110 , Сом 90 ... може и да бъркам при въртенето. Въртя на най-бързата скорост , както при пъстървите , да не би в това да ми е грешката
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- Николай Неделков
- учете се от него
Почнах да ловя , купих и от всички примамки по една и се чудех защо ловя само щуки и то максимум до 6-7 кг , а то само те се въртяли на повърхността
И незнам дали Ви се е случвало , но както си хващах пъстърви на скакаУец , явно някоя е била много малка и е имало атака от хищник и нещо като ми сгъна пръчка - яко мъка , се едно вадя 20-25 кг шаран
и на края се оказа езерна пъстърва 7000 гр
След няколко замятания се случи същото , но този път беше щука и сравнително лесно я извадих - 6350 гр
Айде сега имам турнирче на Волга , стискайте палци

И незнам дали Ви се е случвало , но както си хващах пъстърви на скакаУец , явно някоя е била много малка и е имало атака от хищник и нещо като ми сгъна пръчка - яко мъка , се едно вадя 20-25 кг шаран

След няколко замятания се случи същото , но този път беше щука и сравнително лесно я извадих - 6350 гр

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- foest
- научил се да хвърля
Мурманско шосе ми е трошил 2 въдици бая голям сом-на живец и парченца месо.
Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
- foest
- научил се да хвърля
Мдаа много пъти съм ловял живец с пръчки по 10-15кг и се закачи някой костур,бабушка или друга дребна риба и като я тегля индикаторите изведнъж полудват и докато ги натисна се сещате какво става...Николай Неделков написа:Почнах да ловя , купих и от всички примамки по една и се чудех защо ловя само щуки и то максимум до 6-7 кг , а то само те се въртяли на повърхността![]()
И незнам дали Ви се е случвало , но както си хващах пъстърви на скакаУец , явно някоя е била много малка и е имало атака от хищник и нещо като ми сгъна пръчка - яко мъка , се едно вадя 20-25 кг шарани на края се оказа езерна пъстърва 7000 гр
![]()
След няколко замятания се случи същото , но този път беше щука и сравнително лесно я извадих - 6350 гр![]()
-
- новобранец
колеги ще кажете ли каква е тази риба ЛОСОСЬ или нещо подобно
- foest
- научил се да хвърля
Да много красива рибка.И добър опит дава.Лови се главно на воблери.Наслука
- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Виждам,че няколко човека се учите много бързо и докато започнете да играете станахте професори.Това само по себеси не е лошо,но много ви моля въздържайте се от глупави съвети и не заблуждавайте колегите,който наистина искат да научат нещо по играта.Направил съм си труда да намеря и кача за мераклийте "Клевалка для РР2",там много ясно е показано къде каква риба има и кога и на какво кълве най-добре.По-добре учете руски и работете върху себе си!foest написа:Да много красива рибка.И добър опит дава.Лови се главно на воблери.Наслука
Написах горното не за да обидя някого,а да разберем,че форума е мястото където можем да потърсим помощ и съответно да получим компетентна такава,а не да го превръщаме в чат и да го пълним с глупости.Мисля,че не е етично,който хване кротушка и да бърза да я показва тук.
Наслука!!

- foest
- научил се да хвърля
Мдаааа това са триадките-много парички дават награден фонд а и хубав инвентар дават

- foest
- научил се да хвърля
spas48 написа:Виждам,че няколко човека се учите много бързо и докато започнете да играете станахте професори.Това само по себеси не е лошо,но много ви моля въздържайте се от глупави съвети и не заблуждавайте колегите,който наистина искат да научат нещо по играта.Направил съм си труда да намеря и кача за мераклийте "Клевалка для РР2",там много ясно е показано къде каква риба има и кога и на какво кълве най-добре.По-добре учете руски и работете върху себе си!foest написа:Да много красива рибка.И добър опит дава.Лови се главно на воблери.Наслука
Написах горното не за да обидя някого,а да разберем,че форума е мястото където можем да потърсим помощ и съответно да получим компетентна такава,а не да го превръщаме в чат и да го пълним с глупости.Мисля,че не е етично,който хване кротушка и да бърза да я показва тук.
Наслука!!
Вече всички които имат нужда от помощ да се обръщат към spas48.Понеже само той иска да дава съвети се обръщайте към него.А който не вярва на "глупавия ми съвет" нека иде на Паша(поне е евтин престоя),да си купи Vobler 3000(малък или среден) и да опита "късмета" си на Старица-та.И да се радва на добрите Лосос-чета.Това е един изпитан вече метод spas48

- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ето ти едно Лососче,което не е хванато на воблерfoest написа: А който не вярва нека иде на Паша(поне е евтин престоя),да си купи Vobler 3000(малък или среден) и да опита "късмета" си на Старица-та.И да се радва на добрите Лосос-чета.Това е един изпитан вече метод spas48.

Това долу ми дава право да си мисля,че и аз поназнайвам нещо за играта

А относно "глупавите" и "умните" съвети и най-вече брой,ненужни на никого постове,всеки който се интересува може да направи една бърза разходка по двете теми. "Руская рыбалка 2.0" и "Да направим отбор за Руская рибалка".Нека ги прегледа и си направи извода сам. "Архивите са живи"
Коментарийте оставям за съфорумците!
Наслука!!

- versace
- вече хвърля и на тежко
Е всеки се опитва да помогне на другите както може няма нищто лошо в това. spas 48 че ти си най-напред вав играта спор няма знаеш много нещта и бладорание на теб сам запознат с доста нещта за което ти благодаря искерено но нали е за това форума да си даваме савети да се учим от по опитните и така....Успех на всички. 

- foest
- научил се да хвърля
Еми браво за лососчето.На блесна доста трудно се хващат.Нали за това е форум тука-да обсъждаме кой какво,къде и на какво го е хванал и да подкрепя твърденията си с факти(снимки),не да пишем кой по голям майстор има.За това че както спомена спас "тези които се учим бързо" нека се учим и от тези които са пред нас,които са "напред с материала" и да не се мислим за много големи Рибалкаджии.За това респект към въдичарите с по голям опит.
И нека съфорумците,които сега почват наистина и аз подкрепям spas48,първо да прегледат всичко от 1-та тема на "Руская Рибалка 2.0" и "Да направим отбор за Руская Рибалка"(както направих аз) и тогава да питат каквото не им е ясно.Не да питат за нещо което е написано вече.Айде здрави въдици и големи риби.Отивам да ловя.Наслука на всички.Очакваме включване