руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от versace »

Изображение спечелих парвата си триада и наградния фонд беше бая добар 500 000 рубли Изображение Изображение Изображение
Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Някой може ли да каже подходящи воблери за сом / бяла риба / распер , че от 2 игрови дни маам с 3009 най-големия воблер на Паша - Мурманское шоссе и ДЕДОВ :evil: а в пътеподителя пише Распер 140 , Бяла риба 110 , Сом 90 ... може и да бъркам при въртенето. Въртя на най-бързата скорост , както при пъстървите , да не би в това да ми е грешката :(
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Николай Неделков написа:Някой може ли да каже подходящи воблери за сом / бяла риба / распер , че от 2 игрови дни маам с 3009 най-големия воблер на Паша - Мурманское шоссе и ДЕДОВ :evil: а в пътеподителя пише Распер 140 , Бяла риба 110 , Сом 90 ... може и да бъркам при въртенето. Въртя на най-бързата скорост , както при пъстървите , да не би в това да ми е грешката :(
Скоростта ти е грешка, да. Тук е различно от реалния риболов. При бърза скорост водиш примамката близо до повърхността.....распер. При средна в средните водни слоеве и при бавна... край дъното. Съответно за сом, бяла риба....бавна. С примамките за сом и бяла риба немога да ти помогна, но за распер пробвай на воблер 3000,въртящи 5116, 5108, 5100, клатушка 6014. На старица в паша с тия примамки излиза лосос и распер.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Почнах да ловя , купих и от всички примамки по една и се чудех защо ловя само щуки и то максимум до 6-7 кг , а то само те се въртяли на повърхността :lol:
И незнам дали Ви се е случвало , но както си хващах пъстърви на скакаУец , явно някоя е била много малка и е имало атака от хищник и нещо като ми сгъна пръчка - яко мъка , се едно вадя 20-25 кг шаран :shock: и на края се оказа езерна пъстърва 7000 гр :shock:
След няколко замятания се случи същото , но този път беше щука и сравнително лесно я извадих - 6350 гр 8)
Айде сега имам турнирче на Волга , стискайте палци :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

Мурманско шосе ми е трошил 2 въдици бая голям сом-на живец и парченца месо.
Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

Николай Неделков написа:Почнах да ловя , купих и от всички примамки по една и се чудех защо ловя само щуки и то максимум до 6-7 кг , а то само те се въртяли на повърхността :lol:
И незнам дали Ви се е случвало , но както си хващах пъстърви на скакаУец , явно някоя е била много малка и е имало атака от хищник и нещо като ми сгъна пръчка - яко мъка , се едно вадя 20-25 кг шаран :shock: и на края се оказа езерна пъстърва 7000 гр :shock:
След няколко замятания се случи същото , но този път беше щука и сравнително лесно я извадих - 6350 гр 8)
Айде сега имам турнирче на Волга , стискайте палци :lol:
Мдаа много пъти съм ловял живец с пръчки по 10-15кг и се закачи някой костур,бабушка или друга дребна риба и като я тегля индикаторите изведнъж полудват и докато ги натисна се сещате какво става...
ванчорибаря
новобранец
новобранец

Мнение от ванчорибаря »

колеги ще кажете ли каква е тази риба ЛОСОСЬ или нещо подобно
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

ванчорибаря написа:колеги ще кажете ли каква е тази риба ЛОСОСЬ или нещо подобно
Сьомга! Ако си уловил не я хаби да я пържиш,най-хубава е студено пушена! :lol:
Изображение
Наслука и да ти е сладко!! :partyman:
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

Да много красива рибка.И добър опит дава.Лови се главно на воблери.Наслука
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

foest написа:Да много красива рибка.И добър опит дава.Лови се главно на воблери.Наслука
Виждам,че няколко човека се учите много бързо и докато започнете да играете станахте професори.Това само по себеси не е лошо,но много ви моля въздържайте се от глупави съвети и не заблуждавайте колегите,който наистина искат да научат нещо по играта.Направил съм си труда да намеря и кача за мераклийте "Клевалка для РР2",там много ясно е показано къде каква риба има и кога и на какво кълве най-добре.По-добре учете руски и работете върху себе си!
Написах горното не за да обидя някого,а да разберем,че форума е мястото където можем да потърсим помощ и съответно да получим компетентна такава,а не да го превръщаме в чат и да го пълним с глупости.Мисля,че не е етично,който хване кротушка и да бърза да я показва тук.
Наслука!! :smt023
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

versace написа:Изображение спечелих парвата си триада и наградния фонд беше бая добар 500 000 рубли Изображение Изображение Изображение

Мдаааа това са триадките-много парички дават награден фонд а и хубав инвентар дават :wink: http://kachi-snimka.info/viewer.php?id= ... 25492k.JPG 8) 8) 8)
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

spas48 написа:
foest написа:Да много красива рибка.И добър опит дава.Лови се главно на воблери.Наслука
Виждам,че няколко човека се учите много бързо и докато започнете да играете станахте професори.Това само по себеси не е лошо,но много ви моля въздържайте се от глупави съвети и не заблуждавайте колегите,който наистина искат да научат нещо по играта.Направил съм си труда да намеря и кача за мераклийте "Клевалка для РР2",там много ясно е показано къде каква риба има и кога и на какво кълве най-добре.По-добре учете руски и работете върху себе си!
Написах горното не за да обидя някого,а да разберем,че форума е мястото където можем да потърсим помощ и съответно да получим компетентна такава,а не да го превръщаме в чат и да го пълним с глупости.Мисля,че не е етично,който хване кротушка и да бърза да я показва тук.

Вече всички които имат нужда от помощ да се обръщат към spas48.Понеже само той иска да дава съвети се обръщайте към него.А който не вярва на "глупавия ми съвет" нека иде на Паша(поне е евтин престоя),да си купи Vobler 3000(малък или среден) и да опита "късмета" си на Старица-та.И да се радва на добрите Лосос-чета.Това е един изпитан вече метод spas48 8) А и да не те обидя за Клевалката съм много доволен.Браво че си се потрудил да я откриеш,защото много помага и точно от там опитах воблер за Лосос.Наслука ти пожелавам и на всички в темата.
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

foest написа: А който не вярва нека иде на Паша(поне е евтин престоя),да си купи Vobler 3000(малък или среден) и да опита "късмета" си на Старица-та.И да се радва на добрите Лосос-чета.Това е един изпитан вече метод spas48 8) .
Ето ти едно Лососче,което не е хванато на воблер
Изображение
Това долу ми дава право да си мисля,че и аз поназнайвам нещо за играта
Изображение
А относно "глупавите" и "умните" съвети и най-вече брой,ненужни на никого постове,всеки който се интересува може да направи една бърза разходка по двете теми. "Руская рыбалка 2.0" и "Да направим отбор за Руская рибалка".Нека ги прегледа и си направи извода сам. "Архивите са живи"
Коментарийте оставям за съфорумците!
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

Е всеки се опитва да помогне на другите както може няма нищто лошо в това. spas 48 че ти си най-напред вав играта спор няма знаеш много нещта и бладорание на теб сам запознат с доста нещта за което ти благодаря искерено но нали е за това форума да си даваме савети да се учим от по опитните и така....Успех на всички. Изображение
Изображение
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

Еми браво за лососчето.На блесна доста трудно се хващат.Нали за това е форум тука-да обсъждаме кой какво,къде и на какво го е хванал и да подкрепя твърденията си с факти(снимки),не да пишем кой по голям майстор има.За това че както спомена спас "тези които се учим бързо" нека се учим и от тези които са пред нас,които са "напред с материала" и да не се мислим за много големи Рибалкаджии.За това респект към въдичарите с по голям опит. :partyman: И нека съфорумците,които сега почват наистина и аз подкрепям spas48,първо да прегледат всичко от 1-та тема на "Руская Рибалка 2.0" и "Да направим отбор за Руская Рибалка"(както направих аз) и тогава да питат каквото не им е ясно.Не да питат за нещо което е написано вече.Айде здрави въдици и големи риби.Отивам да ловя.Наслука на всички.Очакваме включване :partyman: :fball:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”