Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- Don4o_62
- учете се от него
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Под краварника,също е и любимо място на търмакчийте.Как пък все като мина,все има по 2-3 косачи.Като чуят и видят кола,спират за кратка разузнавателна почивка,и след като се уверят че си абдал рибар
,почват с нови сили .

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Кузмич
- dreamer
През седмицата ходих малко по-нагоре от това място партията заметна 2 тапи аз обиколих малко със блесните ама нямахме слука.аксел написа:Не съм ходил скоро,Бейс/пуста работа/,ама можеш да опиташ на голямата дупка над моста на околовръстното,там в началото на дупката,до краварника от години е любимо боище на щуката.Успех.
Май е полудяла с това хвърляне на хайвера и не бара.
Ще е изчакаме една седмица и с начале.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
- Don4o_62
- учете се от него
Аксел е човека който винаги ще даде най вярна и точна информация за реката.Особено на спининга.аксел написа:Не съм ходил скоро,Бейс/пуста работа/,ама можеш да опиташ на голямата дупка над моста на околовръстното,там в началото на дупката,до краварника от години е любимо боище на щуката.Успех.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

в неделя бях и на Виница и на Садово и на мръсния канал.Пълен валат.Водата беше доста,цвета и беше ок,ама нещя.То нямаше и много хора де.

На канала нищо ли не обади? Имаше ли други риболовци?Дочух,че малко след втичалото на канала ,тези дни е излизало доста алай.revox написа:в неделя бях и на Виница и на Садово и на мръсния канал.Пълен валат.Водата беше доста,цвета и беше ок,ама нещя.То нямаше и много хора де.
TICA FAN
В неделя следобед на тоя, мръсния канал, до Пловдив, където ни водихте, имаше над 30-40 коли и много народ щъкаше наоколо.
Ма какво се лови незнам, само минах оттам с колата.
Ма какво се лови незнам, само минах оттам с колата.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- научил се да хвърля
Колеги дайте някаква информация за и около градът. Времето се задържа бая под нулата та требе алая да е тръгнал все някъде. Било то около Пазарджик или Поповоца. Взех си преди 15 дена едно болонезе дето е видяло само едно малко акайче и това е, незнам как ми се държи пръчката в бойна обстановка, само я гледам и и се любувам. Пък аз ще почерпя с винце като се видим, че времето е студено и требе да се сгрееме от вътре.
От риба се връщам на риба ми се ходи.
-
- ще става разбирач
Колеги аз искам да попитам за типично щукарските свърталища около Пловдив. В понеделник смятам да взема спининга и да отида някъде по Марица.
- Кузмич
- dreamer
вчера бях по Марица посяхме един Мепс Лусох и един силикон.Geno80 написа:Колеги аз искам да попитам за типично щукарските свърталища около Пловдив. В понеделник смятам да взема спининга и да отида някъде по Марица.
В крайна сметка никакъв удар
Мойсей: "Законът е всичко!"
днес бях по задачи в пловдив и минах да видя как е маричката,казах си днес времето е по добро и ще има колеги по реката,исках да видя някой да обменим малко инфо но на 9ката и 6цата нямаше хора минах през моста на панаира и видях в делечината няколко колеги близо до пешеходният мост но нямах вьзможност да спра и да видя как е хавата при тях ако някой има инфо от днес нека сподели 

-
- научил се да хвърля
преди малко се чух с един приятел
днес е бил по марица около Пловдив
каза че имало много малко хора
много кал и абсолютно капо
днес е бил по марица около Пловдив
каза че имало много малко хора
много кал и абсолютно капо

ули густуууу...
-
- научил се да хвърля
Направо се чудя дали да давам някакво инфо от днескашният ми риболов по реката. Ако кажа че бях изнервен би било меко казано, все едно .........
Инфото го пиша основно за хора които мислят да ходят близките дни до баба Рада, НЯМА СМИСЪЛ ОТ "ЛЕГАЛНИ РИБАРИ " ТРОЙКАДЖИИ поне по 30 човека имаше днеска и вчера. Рибата е по средата на реката и да речеш да храниш и да си цъкаш на трохица ще бъдеш оплетен 100000000000000000000 пъти, като разбира се ТИ ще си виновен защото не си видял че 7-ят човек който е над тебе на близо 50 м. - ИЗТИЧА. Но дали са виновни тез легални п.....си или нашето изкривено законодателство не знам. НО КОЛКО РАДОСТНО МИ СТАНА КАТО ВИДЯХ ЧЕ ЕДИНИЯТ "КОЛЕГА " си е счупил втората снадка на 6 м. боло на Garbolino . Кеф разбери Кеф. Та понеже съм убеден на 100% че и тези "ПСЕВДО-КОЛЕГИ" четат форума ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ ВСИЧКИТЕ.
Инфото го пиша основно за хора които мислят да ходят близките дни до баба Рада, НЯМА СМИСЪЛ ОТ "ЛЕГАЛНИ РИБАРИ " ТРОЙКАДЖИИ поне по 30 човека имаше днеска и вчера. Рибата е по средата на реката и да речеш да храниш и да си цъкаш на трохица ще бъдеш оплетен 100000000000000000000 пъти, като разбира се ТИ ще си виновен защото не си видял че 7-ят човек който е над тебе на близо 50 м. - ИЗТИЧА. Но дали са виновни тез легални п.....си или нашето изкривено законодателство не знам. НО КОЛКО РАДОСТНО МИ СТАНА КАТО ВИДЯХ ЧЕ ЕДИНИЯТ "КОЛЕГА " си е счупил втората снадка на 6 м. боло на Garbolino . Кеф разбери Кеф. Та понеже съм убеден на 100% че и тези "ПСЕВДО-КОЛЕГИ" четат форума ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ ВСИЧКИТЕ.

- bigfish133
- ще става разбирач
Вярно на 100% !!!kvkz написа:Направо се чудя дали да давам някакво инфо от днескашният ми риболов по реката. Ако кажа че бях изнервен би било меко казано, все едно .........
Инфото го пиша основно за хора които мислят да ходят близките дни до баба Рада, НЯМА СМИСЪЛ ОТ "ЛЕГАЛНИ РИБАРИ " ТРОЙКАДЖИИ поне по 30 човека имаше днеска и вчера.
Аз по принцип за алай на Марица почти не ходя , но днес бях с още двама познати - единия каза че ще ни води на добро място и ни заведе точно на баба Рада . 80% от "колегите " си сяцаха уставно на тройки с мънисто

-
- научил се да хвърля
Извинявам се за лошите снимки. Минавах случайно до реката в града и кво да видя могооооо народ. Сигурно кълве на трохица или бял или вардевас, не зная.

Заговорих се с един чичка, та той ги мори на червена тройка. Мястото няма да го казвам от секюрити съображения.
Барем да бяха чисти тъмъкчии
, но хората си ловят съвсем законно. След като закона го позволява, значи няма проблем.

Заговорих се с един чичка, та той ги мори на червена тройка. Мястото няма да го казвам от секюрити съображения.
Барем да бяха чисти тъмъкчии