МАРИЦА-всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Re: МАРИЦА-всичко за и по реката

Мнение от Don4o_62 »

Под краварника,също е и любимо място на търмакчийте.Как пък все като мина,все има по 2-3 косачи.Като чуят и видят кола,спират за кратка разузнавателна почивка,и след като се уверят че си абдал рибар :lol: ,почват с нови сили .
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Кузмич
dreamer

Мнение от Кузмич »

аксел написа:Не съм ходил скоро,Бейс/пуста работа/,ама можеш да опиташ на голямата дупка над моста на околовръстното,там в началото на дупката,до краварника от години е любимо боище на щуката.Успех.
През седмицата ходих малко по-нагоре от това място партията заметна 2 тапи аз обиколих малко със блесните ама нямахме слука.
Май е полудяла с това хвърляне на хайвера и не бара.
Ще е изчакаме една седмица и с начале.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."

Аз по принцип съм музикален помияр...
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

явно от тия гадове няма спасение :evil:
Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

аксел написа:Не съм ходил скоро,Бейс/пуста работа/,ама можеш да опиташ на голямата дупка над моста на околовръстното,там в началото на дупката,до краварника от години е любимо боище на щуката.Успех.
Аксел е човека който винаги ще даде най вярна и точна информация за реката.Особено на спининга. :smt023
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
revox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от revox »

в неделя бях и на Виница и на Садово и на мръсния канал.Пълен валат.Водата беше доста,цвета и беше ок,ама нещя.То нямаше и много хора де.
Изображение
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

revox написа:в неделя бях и на Виница и на Садово и на мръсния канал.Пълен валат.Водата беше доста,цвета и беше ок,ама нещя.То нямаше и много хора де.
На канала нищо ли не обади? Имаше ли други риболовци?Дочух,че малко след втичалото на канала ,тези дни е излизало доста алай.
TICA FAN
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

В неделя следобед на тоя, мръсния канал, до Пловдив, където ни водихте, имаше над 30-40 коли и много народ щъкаше наоколо.
Ма какво се лови незнам, само минах оттам с колата.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
kvkz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kvkz »

Колеги дайте някаква информация за и около градът. Времето се задържа бая под нулата та требе алая да е тръгнал все някъде. Било то около Пазарджик или Поповоца. Взех си преди 15 дена едно болонезе дето е видяло само едно малко акайче и това е, незнам как ми се държи пръчката в бойна обстановка, само я гледам и и се любувам. Пък аз ще почерпя с винце като се видим, че времето е студено и требе да се сгрееме от вътре.
От риба се връщам на риба ми се ходи.
Geno80
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Geno80 »

Колеги аз искам да попитам за типично щукарските свърталища около Пловдив. В понеделник смятам да взема спининга и да отида някъде по Марица.
Аватар
Кузмич
dreamer

Мнение от Кузмич »

Geno80 написа:Колеги аз искам да попитам за типично щукарските свърталища около Пловдив. В понеделник смятам да взема спининга и да отида някъде по Марица.
вчера бях по Марица посяхме един Мепс Лусох и един силикон.
В крайна сметка никакъв удар
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."

Аз по принцип съм музикален помияр...
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

днес бях по задачи в пловдив и минах да видя как е маричката,казах си днес времето е по добро и ще има колеги по реката,исках да видя някой да обменим малко инфо но на 9ката и 6цата нямаше хора минах през моста на панаира и видях в делечината няколко колеги близо до пешеходният мост но нямах вьзможност да спра и да видя как е хавата при тях ако някой има инфо от днес нека сподели :wink:
Изображение Изображение Изображение Изображение
doberman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от doberman »

преди малко се чух с един приятел
днес е бил по марица около Пловдив
каза че имало много малко хора
много кал и абсолютно капо :(
ули густуууу...
kvkz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kvkz »

Направо се чудя дали да давам някакво инфо от днескашният ми риболов по реката. Ако кажа че бях изнервен би било меко казано, все едно .........
Инфото го пиша основно за хора които мислят да ходят близките дни до баба Рада, НЯМА СМИСЪЛ ОТ "ЛЕГАЛНИ РИБАРИ " ТРОЙКАДЖИИ поне по 30 човека имаше днеска и вчера. Рибата е по средата на реката и да речеш да храниш и да си цъкаш на трохица ще бъдеш оплетен 100000000000000000000 пъти, като разбира се ТИ ще си виновен защото не си видял че 7-ят човек който е над тебе на близо 50 м. - ИЗТИЧА. Но дали са виновни тез легални п.....си или нашето изкривено законодателство не знам. НО КОЛКО РАДОСТНО МИ СТАНА КАТО ВИДЯХ ЧЕ ЕДИНИЯТ "КОЛЕГА " си е счупил втората снадка на 6 м. боло на Garbolino . Кеф разбери Кеф. Та понеже съм убеден на 100% че и тези "ПСЕВДО-КОЛЕГИ" четат форума ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ ВСИЧКИТЕ. :finga:
Аватар
bigfish133
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bigfish133 »

kvkz написа:Направо се чудя дали да давам някакво инфо от днескашният ми риболов по реката. Ако кажа че бях изнервен би било меко казано, все едно .........
Инфото го пиша основно за хора които мислят да ходят близките дни до баба Рада, НЯМА СМИСЪЛ ОТ "ЛЕГАЛНИ РИБАРИ " ТРОЙКАДЖИИ поне по 30 човека имаше днеска и вчера.
Вярно на 100% !!!
Аз по принцип за алай на Марица почти не ходя , но днес бях с още двама познати - единия каза че ще ни води на добро място и ни заведе точно на баба Рада . 80% от "колегите " си сяцаха уставно на тройки с мънисто :evil: . Имаше и редовни риболовци , но общо взето видях 4-5 изкарани риби и по двата начина .Едната беше на единия приятел . Колеги казаха , че водата е доста паднала .
kvkz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kvkz »

Извинявам се за лошите снимки. Минавах случайно до реката в града и кво да видя могооооо народ. Сигурно кълве на трохица или бял или вардевас, не зная.
Изображение
Изображение
Изображение
Заговорих се с един чичка, та той ги мори на червена тройка. Мястото няма да го казвам от секюрити съображения.
Барем да бяха чисти тъмъкчии :D :D :D, но хората си ловят съвсем законно. След като закона го позволява, значи няма проблем.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”