Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Пясъчник?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?
Ами то хубаво с боя,ама като са повечко от теб е трудна работа! 

-
- ще става разбирач
Някой да се похвали с хубава слука от Пясъка!? 

да доволно и тоя пътАтанас Катцарски написа:Някой да се похвали с хубава слука от Пясъка!?

колега Аско може ли по подробно да опи6е6 доволното в какво се састои ????

аз и на малкото се радвам доволен съм и на 5 рибки иначе на беловица хващат повечкоa4kata_88 написа:колега Аско може ли по подробно да опи6е6 доволното в какво се састои ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Да, така е, на Беловица се отчете доста само едно място, група ентусиасти бяха заклещили рибите под "Люцерните", буквално ги разбиха през събота и неделя, но така е било и преднит дни, очивидци ми казаха за търговския им нагон, рибата е била около 50-70 килограма и е отпътувала в сабота сутрин за пазара в гр.Съединение, по една случайност наш приятел на пазара, ги е попитал откъде е рибата и се е оказала, че е от Пясака - най безпардонно са се похвалили те
(дали са едни и същи хора...........номера на колата и марка и модел?!? говори достатъчно), та питам сега аз:
- КЪДЕ СТЕ ГОСПОДА ОТ ИАРА
- ДОКОГА ЩЕ СЕ БЕЗЧИНСТВА ПО ВОДОЕМИТЕ НИ
ДРУГАРИ ПОЛИТИЦИ
-КОГА ЩЕ СТАНИМ ЕВРОПЕЙЦИ
КОЛЕГИ, АЗ СЪМ В ПЕТ ДНЕВЕН ТРАОР ЗА СЛУЧЕЛОТО СЕ

- КЪДЕ СТЕ ГОСПОДА ОТ ИАРА

- ДОКОГА ЩЕ СЕ БЕЗЧИНСТВА ПО ВОДОЕМИТЕ НИ

-КОГА ЩЕ СТАНИМ ЕВРОПЕЙЦИ

КОЛЕГИ, АЗ СЪМ В ПЕТ ДНЕВЕН ТРАОР ЗА СЛУЧЕЛОТО СЕ

същите са адаш с 28 въдици и 2 чепарета а отсреща всички чепарджии си останахаachocarp написа:Да, така е, на Беловица се отчете доста само едно място, група ентусиасти бяха заклещили рибите под "Люцерните", буквално ги разбиха през събота и неделя, но така е било и преднит дни, очивидци ми казаха за търговския им нагон, рибата е била около 50-70 килограма и е отпътувала в сабота сутрин за пазара в гр.Съединение, по една случайност наш приятел на пазара, ги е попитал откъде е рибата и се е оказала, че е от Пясака - най безпардонно са се похвалили те![]()
![]()
![]()
(дали са едни и същи хора...........номера на колата и марка и модел?!? говори достатъчно), та питам сега аз:
- КЪДЕ СТЕ ГОСПОДА ОТ ИАРА![]()
![]()
- ДОКОГА ЩЕ СЕ БЕЗЧИНСТВА ПО ВОДОЕМИТЕ НИ![]()
ДРУГАРИ ПОЛИТИЦИ
-КОГА ЩЕ СТАНИМ ЕВРОПЕЙЦИ![]()
КОЛЕГИ, АЗ СЪМ В ПЕТ ДНЕВЕН ТРАОР ЗА СЛУЧЕЛОТО СЕ![]()
![]()
браво Аско,в дне6но време си е прекрасно да си хване 4овек по 5 риби , о6те пове4е на песека !
А колкото до тези с мн риба , ........ и те не са виновни , ,,държавата" го разре6ава :@:@:@:@

снощи на елешница мрежи 7 местни момчета моите хора са звъняли на 112 2 пъти и никои не е дошъл днес говорих с иара от петък съм на язовира за 1 месец и сме се разбрали ще има проблеми за браконерите 

-
- ще става разбирач
Хахахаха,тези от ИАРА са за уволнение!Нищо не правят.
Да вземем вместо на ИАРА да си плащаме на частна охранителна фирма-да видим тогава кой къде ще хвърля мрежи!
100 % и агентите там инспектори ли са какви са са с бракониерите и си вземат своето!
Да вземем вместо на ИАРА да си плащаме на частна охранителна фирма-да видим тогава кой къде ще хвърля мрежи!
100 % и агентите там инспектори ли са какви са са с бракониерите и си вземат своето!

-
- научил се да хвърля
1000% а не 100Атанас Катцарски написа:Хахахаха,тези от ИАРА са за уволнение!Нищо не правят.
ХУБАВО ЕВТИНО НЯМА
тези некадърници ми написаха акт че ловях с четири пръчки
а имаше един бивак с пловдивчани дето слагаха маломерните шаранчета в скрит на дълбокото живарник а отпред бяха исперили големия с шаран около две кила и един малко по-малък
и съм сигурен че точно такива като тях са с много големи усти във тоя форум

и господа от иара защо толерирате пловдивчани а за най-малкото слагате актове на колегите от пазарджик
това редно ли е 

-
- научил се да хвърля
А ти какъв се явяваш че ловиш с четири пръчки?Другия път хвърли десет пръчки,даже не, малко са, петнайсет по добре!!!doiko80 написа:и господа от иара защо толерирате пловдивчани а за най-малкото слагате актове на колегите от пазарджиктова редно ли е
Ти си в нарушение ама на другите кусур намираш.Между другото да спомена че не съм ходил от месеци на Пясъчник и нямам и намерение да ходя.Простотията я има навсякъде а в момента там е в космически измерения.
-
- научил се да хвърля
Мрежите няма кой да ги извади от водата, но ако си с неподходяща регистрация(разбирай-PА) 1 въдица повече дори и с една кука е грубо нарушение на закона.
за ИАРА-Пловдив

и рибата има душа-бракониера не