Любимия воблер!

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Re: Любимия воблер!

Мнение от Emo-83 »

Освен естествения костур,харесвам ФТ.Това е много видим воблер са сома.
Другите любими цветове са тези на долните 3бр.
Изображение
Това,което забелязвам,че естественото черно-бяло + оранжев корем се отбягва от купувачите,което е грешка и то голяма.Синьото си е класика,а този вид РХ го запомнете добре.
Все пак на Жребеца бих влачил синьото и черното....щото звездите ми говорят така.
Цветовете се съобразяват според бистротата на водата,слънчевата светлина и подобни др. фактори.Целта е всеки един воблер да се прави по видим според условията и особеностите на язовира.Формата,сезона също са от значение.Едрите примамки са задължителни след 1-вото осезателно застудяване.
Само за статистиката....започнах да отпечатвам воблерите....това за наблюдателните.
РИЗОВ-70
новобранец
новобранец

Мнение от РИЗОВ-70 »

Troli Rapala написа:Относно любимия воблер имам наблюдения,че до 20кила сом вида и марката на воблера или цвета не е от съществено значение,защото просто тези риби са по-лакоми и нямат натрупан опит! :idea: Когато говорим за сомове от 20кила нагоре картинката се променя коренно и воблерите които успяват да излъжат 20-30 годишна риба са много по-малко!Точно тези воблери бих нарекъл ЛЮБИМИ,защото са успяли да заблудят дърта и опитна риба!Такъв Воблер бих си го сложил в рамка,а също бих си взел по няколко бройки защото "където е текла вода има голяма вероятност пак да потече"! :wink: При мен воблер с цвят КОСТУР е №1 за всички видове хищници и имам десетки варианти на размери и модели от този цвят,за всеки случай :drinkers: ! :wink:
Тези воблери влязоха във графата на двуцифрените ти си мисли че няма над 20 килограмови на тях 8) 8)
Аватар
capetano
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от capetano »

Emo-83 написа:Само за статистиката....започнах да отпечатвам воблерите....това за наблюдателните.
:lol:
Абе като ви казвам че с вас е весело - не ми вярвате!
Смешно и весело - това си е направо купон!
:lol:
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...
Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"
:D
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

РИЗОВ-70 написа:Тези воблери влязоха във графата на двуцифрените ти си мисли че няма над 20 килограмови на тях 8) 8)
Но има 3м. слуз и това.
Изображение
stomanco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stomanco »

И как се получава това отваряне, аванса затегнат на макс или друга причина :roll:
Аватар
piars
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от piars »

Emo-83 написа: Но има 3м. слуз и това.
Изображение
На мен миналата година един сливър ми замина със същия модел закопчалка само че аз бях закачил драка(добре че не беше риба)и от тогава освен оунър друг вирбел не слагам.
че ми кае он на мене ТИ кога яз сам ВИЕ!!!
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

stomanco написа:И как се получава това отваряне, аванса затегнат на макс или друга причина :roll:
Не е редно и нямаш право да хващаш шпулата стискайки я,защото горния конец свършвал.Под него му бях навил друг с дължина поне още 100м,но не бил сигурен,че възела който съм му направил,щял да издържи....глупости на търкалета.Всичко е адреналин,шашкане и липса на опит.
Но всъщност тези надписи за килата на издръжливост при карабинките не отговарят на истината.За това сега си взех същите на Басдей,на които пише 9кг.,а не 25кг. менте.
Това е тежест която реално не може да се упражни върху такъма.Но при оригиналните карабинки извивката на изрязаното и извития край е на вън,а не стои право.
После ще ви снимам разликите.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Понеже около Шумен не са виждали по-хубави и любими воблери от техните "зъболекарски" ще им покажа нещо секретно от голяма класа! :wink: За гъделичкане! :drinkers:

Изображение

Изображение
stomanco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stomanco »

А сега де, кви са тия секретни разработки :roll:
РИЗОВ-70
новобранец
новобранец

Мнение от РИЗОВ-70 »

[quote="Troli Rapala"]Понеже около Шумен не са виждали по-хубави и любими воблери от техните "зъболекарски" ще им покажа нещо секретно от голяма класа! :wink: За гъделичкане! :drinkers:

Хубави са ама дали хващат или да ги закача на витрината да се хваля на приятели.Без снимка със сом не вярвам :mrgreen: :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

За сега са тайни,че некой може да ми ги открадне! :cry: :cry: :cry: Повече инфо на място,че КГБ и ЦРУ са ми по петите! :cry: :cry: :cry: В Израел съм,в Израел съм! :rolleyes: :drinkers:

Изображение

Изображение

Ето ги и моите фенове!Оная вечер им изпях няколко песнички,а "летящото прасе" го направихме на пържоли! :rolleyes:

Изображение

После качих всички "критици" и "дразнители" на тема тролинг и воблери,на този самолет и го взривих на Сцената! :twisted: :drinkers: :rolleyes:

Изображение

Някои тролингисти се катерят с всички сили нагоре,ма от там се пада най-тежко! :cry: :cry: :wink:

Изображение
РИЗОВ-70
новобранец
новобранец

Мнение от РИЗОВ-70 »

:D :D :D :D
Аватар
Ashmodean8004
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ashmodean8004 »

Тролка пак си се превъзбудил преди състезанието :), тази година един от фаворитите ми е пак магнум оранджевия с черните точки, имам и бели и сомища :)!
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Не го отваряй на цветове,че Тролина знае повече от него. :wink: :D
Аватар
Ashmodean8004
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ashmodean8004 »

Emo-83 написа:Не го отваряй на цветове,че Тролина знае повече от него. :wink: :D
Хаха ма не я снима иначе :)
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”