Тролинг на Жребеца

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
theurgist
новобранец
новобранец

Re: Тролинг на Жребеца

Мнение от theurgist »

Тролка,Тролка моля те не ме излагай :oops: Нещо не можа да анализираш поста ми, а уж съм те признал за добър анализатор :D Набачкал съм ти нещо от сърце и искам да ти го подаря, а ти се дърпаш :? Казах, че ми беше неудобно да ловя повече от 10 минути, щото от бивака на Вестел щяха да се изнервят, че една малка лодка лови за 1-2 часа,колкото всичките техни кораби за три дни :axe: :drinkers: Но явно не вникна в поста ми :D Малцина са се опълчвали по сериозно от мен срещу шуробаджанащината у форумите, както и срещу търгашите наводнили форумите с тъпите си постове, очакващи поредният балък да клъвне... Мисля, че и ти ми беше обещал някакво нещо ма ней си :D Не те викам на бивака си, а просто на по бира в гьола да ти дам подаръчето. :drinkers:
NDGZMG
новобранец
новобранец

Мнение от NDGZMG »

Дребака,който пуснах преди два излета не забравил за мисията си.Вчера изпрати кака си 151см-22кг! :D Благодаря на Тролката за съвета,който бе написал в някоя от темите ,става въпрос за охлабване на аванса и каране в обратна посока,ако сома се приближи до скали;работи перфектно. :wink:
Последно промяна от NDGZMG на Вто Авг 12, 2014 4:45 pm, променено общо 3 пъти.
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

Браво ,пожелавам ти следващия път още по-голям сом :D . А от постовете на Троли , винаги има какво се науче . :drinkers:
NDGZMG
новобранец
новобранец

Мнение от NDGZMG »

robber_79 написа:Браво ,пожелавам ти следващия път още по-голям сом :D . А от постовете на Троли , винаги има какво се науче . :drinkers:
Да ти се връща. :wink:Ударът не беше чак толкова силен дори отначало си помислих,че съм закачил щука защото тя притръсква по същият начин!Извадих пръчката и засякох и пак я върнах на стойката,след това спокойно прибрах останалите две пръчки.През това време сомът си плуваше със скоростта на лодката, като само беше огънал пръчката без да взема аванс,както Славе беше писал някъде.Не предполагах,че е толкова голям мислех си че е щука 4-5 килограма, но като дойде под лодката усетих нещо доста тежко! Не съм го напъвал много, защото знаех че куките на воблера не бяха от най-здравите,бях го купил предният ден и забравих да му сменя тройките!Борбата продължи 30-35 минути,на няколко пъти се опитах да го хвана с ръкавица,но все се изплъзваше.Но накрая се измори тотално и започна да провисва като пирон,тогава успях да го завържа! :wink:
Последно промяна от NDGZMG на Сря Авг 13, 2014 12:10 am, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

NDGZMG написа:
robber_79 написа:Браво ,пожелавам ти следващия път още по-голям сом :D . А от постовете на Троли , винаги има какво се науче . :drinkers:
Да ти се връща. :wink:Ударът не беше чак толкова силен дори отначало си помислих,че съм закачил щука защото тя притръсква по същият начин.Извадих пръчката и засякох и пак я върнах на стойката,след това спокойно прибрах останалите две пръчки.През това време сомът си плуваше с скорстта на лодката като само беше огънал пръчката без да взема аванс,както Славе беше писал някъде.Не предполагах,че е толкова голям мислех си че е щука 4-5 кила но като дойде под лодката усетих нещо доста тежко, не съм го напъвал много защото знаех че куките на воблера не бяха от най-здравите,бях го купил предният ден и забравих да му сменя тройките.Борбата продължи 30-35 минути,на няколко пъти се опитах да го хвана с ръкавица,но все се изплъзваше.Но накрая се измори тотално и започна да провисва пирон,тогава успях да го вържа. :wink:
Да,за такива постове апелирам и аплодирам! :idea: Постове,които визират битката или някакъв детайл от нея! :idea: Описващи нещата реално и без надувки,така всеки несъзнателно придобива опит от прочетеното и когато изпадне в затруднение или в подобна ситуация,той вътрешно е готов да вземе правилното решение на мига и да се справи успешно САМ! :idea: :drinkers: Това е риболовът на тролинг,на Жребчево!Емоции и изненади да ти дойдат,па килата не ме вълнуват - интересуват грам,защото никой освен БОГ няма сила над тях!Той ги наглася,на кой колко да му ударят или дойдат на въдицата,но изводите от улова при всеки е различен! :rolleyes: Едни политат в облаците на незнанието и късмета-свише,а други се наслаждават на вътрешните потребности и резултати от улова! :drinkers: Емоцията от този улов се усеща от поста ти!Сега си по-опитен от преди ден-два,ВЕРВАЙ МИ! :wink: :drinkers: Дай снимка(и), /ма без да ми се лендзят 5човека с ТВОЯ сом/,защото улова и битката с качествена риба е интимен момент и нема нужда да му се изрежда навалицата,тълпата!ТИ си Шампиона в този ден и не го забравяй,защото си победил останалите лодки/нищо,че уж не се състезават/,ма който е бил на гьола му е станало кофти,че мистър Джак-под е отишъл при друг! :mrgreen: :wink: Бий,за да те уважават!Голема тръпка е да си победител,но на някои силиците им спират след един Голям сом и после са пълни нули! :wink: Троли има голям опит на Жребчево и нищо повече! :idea: :wink: :drinkers: Аре Робер-79 е наред и бая се гласи,та мое и да му се получи скоро? :roll: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

theurgist написа:Тролка,Тролка моля те не ме излагай :oops: Нещо не можа да анализираш поста ми, а уж съм те признал за добър анализатор :D Набачкал съм ти нещо от сърце и искам да ти го подаря, а ти се дърпаш :? Казах, че ми беше неудобно да ловя повече от 10 минути, щото от бивака на Вестел щяха да се изнервят, че една малка лодка лови за 1-2 часа,колкото всичките техни кораби за три дни :axe: :drinkers: Но явно не вникна в поста ми :D Малцина са се опълчвали по сериозно от мен срещу шуробаджанащината у форумите, както и срещу търгашите наводнили форумите с тъпите си постове, очакващи поредният балък да клъвне... Мисля, че и ти ми беше обещал някакво нещо ма ней си :D Не те викам на бивака си, а просто на по бира в гьола да ти дам подаръчето. :drinkers:
:oops: :oops: :oops: Е,сега вече те разбрах и щом подаракът е от сърце,ще се приеме като размяна,все ще изнамеря нещо в джоба,нали съм фокусник! :mrgreen: :drinkers: Анализирах грешно,моля да бъда извинен! :oops: Бех дигнал кръвно от други постове и съответно стрелях на автоматичен режим по всичко живо/,че не съм тролил нормално(12часа нон-стоп за ден) от 3 месеца и ям "живо месо" по форумите! :cry: :mrgreen: Но има шанс да затворя Сезона достойно,просто предпочитам в момента да съм отговорен към работата и семейството! :wink: :drinkers: Явно и ти си ловил близо до "гнездо на оси" и си се справил отлично за което:Наздраве и успехи,само да не попаднеш близо до мен в следващата битка по гьола,че съм пре-жаден за успехи! :mrgreen: :drinkers:
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Браво колега за слуката на какъв воблер се случи това??
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

NDGZMG написа:Дребака,който пуснах преди два излета не забравил за мисията си.Вчера изпрати кака си 151см-22кг! :D Благодаря на Тролката за съвета,който бе написал в някоя от темите ,става въпрос за охлабване на аванса и каране в обратна посока,ако сома се приближи до скали;работи перфектно. :wink:
Между впрочем и двата сома 217см. и 151см. отговарят точно на формулата на Милко=Дължината на Кубик,умножена по 6! :wink: На 99.99% от сомовете на Жребеца отговарят на тази формула с отклонение в рамките на 10%!Даже единствения сом за който знам,че е извън рамките на Формулата е сомът на Марио,но там правиха някакви изгъзици с мерене на 2 кантара или пък имаше някакъв физически проблем със самата риба,беше и пострадала опашката та за това не е израснала нормално! :rolleyes: Тези факти от своя страна водят до любопитни изводи за Жребчево! :wink: :idea: :drinkers:
NDGZMG
новобранец
новобранец

Мнение от NDGZMG »

Имам снимки ,но съм на вие с качването. :(
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Кажи воблера колега и в кой район се случи.
NDGZMG
новобранец
новобранец

Мнение от NDGZMG »

Троли качих снимки в галерия!
Прикачени файлове
20140811_194538.jpg
20140811_194538.jpg (2 MiB) Преглеждано 1327 пъти
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

:supz: :supz: :supz:
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

Аре Робер-79 е наред и бая се гласи,та мое и да му се получи скоро? :roll: :drinkers:[/quote]

Глася се много , ама рядко съм на гьола . :lol: ще излъжа някой приличен сом ,рано или късно . :drinkers:
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Наслука
Аватар
spookymiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spookymiro »

Поздрави на колегата за улова. Справил се е добре и сега заслужено се наслаждава на приятното усещане след преборването на добра риба.
Krasi-ribata написа:Браво колега за слуката на какъв воблер се случи това??
.... мълчание
Krasi-ribata написа:Кажи воблера колега и в кой район се случи.
... мълчание

Колега Краси, няма смисъл да се хабиш с излишни въпроси из форумите. Малко вероятно е да получиш публично отговор.
Човекът иска да се похвали с улова - пуска снимки да оплакнем окото и до тук.
Вече почти никой не издава подробности за уловената риба. Изключение правят трофейните - там си заслужава да се опише всичко. Най-малкото защото почти е невъзможно да се повтори улова пък дори и ползвайки същите такъми на същото място.

Всеки се опитва да такова дявола - да не каже нищо важно а да се докопа до съществена информация. Затова и преобладават постовете - днес капо, всички капо, слаб риболов... Не си спомням да съм прочел някъде пост от рода на - вчера при боклуците три сомчета между 5 и 15 кила, удариха между 11 и 13 часа на този и този воблер, пуснати на такава дистанция, имаше вълни и се движех срещу тях, имаше слънце и ми се падаше отгоре и пред мен и т.н. Това си остава секретна информация.

Едно е да споделиш общи положения за това как ловиш рибите - например ползвам три въдици, на едната слагам плитко, на другата средно и на третата дъблоко газещ воблер и сменям цветовете и моделите докато намеря правилната дълбочина, цвят и игра - друго е да споделиш кои са за момента вървежните места, воблери и тактики.

В първият случай ти даваш някакво полезно инфо но не изпадаш в никаква конкретика.
Във вторият нещата са съвсем различни и затова тази информация се предава на ухо и то само на колегите, които са в кръга за споделяне.

Затова е по-добре да се създаде такъв кръг от хора и да си помагате един друг с информация.

Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”