Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
Re: Тролинг на Жребеца
Тролка,Тролка моля те не ме излагай
Нещо не можа да анализираш поста ми, а уж съм те признал за добър анализатор
Набачкал съм ти нещо от сърце и искам да ти го подаря, а ти се дърпаш
Казах, че ми беше неудобно да ловя повече от 10 минути, щото от бивака на Вестел щяха да се изнервят, че една малка лодка лови за 1-2 часа,колкото всичките техни кораби за три дни
Но явно не вникна в поста ми
Малцина са се опълчвали по сериозно от мен срещу шуробаджанащината у форумите, както и срещу търгашите наводнили форумите с тъпите си постове, очакващи поредният балък да клъвне... Мисля, че и ти ми беше обещал някакво нещо ма ней си
Не те викам на бивака си, а просто на по бира в гьола да ти дам подаръчето. 

Дребака,който пуснах преди два излета не забравил за мисията си.Вчера изпрати кака си 151см-22кг!
Благодаря на Тролката за съвета,който бе написал в някоя от темите ,става въпрос за охлабване на аванса и каране в обратна посока,ако сома се приближи до скали;работи перфектно. 

Последно промяна от NDGZMG на Вто Авг 12, 2014 4:45 pm, променено общо 3 пъти.
- robber_79
- ще става разбирач
Браво ,пожелавам ти следващия път още по-голям сом
. А от постовете на Троли , винаги има какво се науче . 

Да ти се връща.robber_79 написа:Браво ,пожелавам ти следващия път още по-голям сом. А от постовете на Троли , винаги има какво се науче .

Последно промяна от NDGZMG на Сря Авг 13, 2014 12:10 am, променено общо 1 път.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да,за такива постове апелирам и аплодирам!NDGZMG написа:Да ти се връща.robber_79 написа:Браво ,пожелавам ти следващия път още по-голям сом. А от постовете на Троли , винаги има какво се науче .
Ударът не беше чак толкова силен дори отначало си помислих,че съм закачил щука защото тя притръсква по същият начин.Извадих пръчката и засякох и пак я върнах на стойката,след това спокойно прибрах останалите две пръчки.През това време сомът си плуваше с скорстта на лодката като само беше огънал пръчката без да взема аванс,както Славе беше писал някъде.Не предполагах,че е толкова голям мислех си че е щука 4-5 кила но като дойде под лодката усетих нещо доста тежко, не съм го напъвал много защото знаех че куките на воблера не бяха от най-здравите,бях го купил предният ден и забравих да му сменя тройките.Борбата продължи 30-35 минути,на няколко пъти се опитах да го хвана с ръкавица,но все се изплъзваше.Но накрая се измори тотално и започна да провисва пирон,тогава успях да го вържа.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
theurgist написа:Тролка,Тролка моля те не ме излагайНещо не можа да анализираш поста ми, а уж съм те признал за добър анализатор
Набачкал съм ти нещо от сърце и искам да ти го подаря, а ти се дърпаш
Казах, че ми беше неудобно да ловя повече от 10 минути, щото от бивака на Вестел щяха да се изнервят, че една малка лодка лови за 1-2 часа,колкото всичките техни кораби за три дни
![]()
Но явно не вникна в поста ми
Малцина са се опълчвали по сериозно от мен срещу шуробаджанащината у форумите, както и срещу търгашите наводнили форумите с тъпите си постове, очакващи поредният балък да клъвне... Мисля, че и ти ми беше обещал някакво нещо ма ней си
Не те викам на бивака си, а просто на по бира в гьола да ти дам подаръчето.

-
- ще става разбирач
Браво колега за слуката на какъв воблер се случи това??
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Между впрочем и двата сома 217см. и 151см. отговарят точно на формулата на Милко=Дължината на Кубик,умножена по 6!NDGZMG написа:Дребака,който пуснах преди два излета не забравил за мисията си.Вчера изпрати кака си 151см-22кг!Благодаря на Тролката за съвета,който бе написал в някоя от темите ,става въпрос за охлабване на аванса и каране в обратна посока,ако сома се приближи до скали;работи перфектно.

Имам снимки ,но съм на вие с качването. 

-
- ще става разбирач
Кажи воблера колега и в кой район се случи.
Троли качих снимки в галерия!
- Прикачени файлове
-
- 20140811_194538.jpg (2 MiB) Преглеждано 1327 пъти
- robber_79
- ще става разбирач
Аре Робер-79 е наред и бая се гласи,та мое и да му се получи скоро?
[/quote]
Глася се много , ама рядко съм на гьола .
ще излъжа някой приличен сом ,рано или късно . 

Глася се много , ама рядко съм на гьола .

-
- ще става разбирач
Наслука
- spookymiro
- ще става разбирач
Поздрави на колегата за улова. Справил се е добре и сега заслужено се наслаждава на приятното усещане след преборването на добра риба.
Колега Краси, няма смисъл да се хабиш с излишни въпроси из форумите. Малко вероятно е да получиш публично отговор.
Човекът иска да се похвали с улова - пуска снимки да оплакнем окото и до тук.
Вече почти никой не издава подробности за уловената риба. Изключение правят трофейните - там си заслужава да се опише всичко. Най-малкото защото почти е невъзможно да се повтори улова пък дори и ползвайки същите такъми на същото място.
Всеки се опитва да такова дявола - да не каже нищо важно а да се докопа до съществена информация. Затова и преобладават постовете - днес капо, всички капо, слаб риболов... Не си спомням да съм прочел някъде пост от рода на - вчера при боклуците три сомчета между 5 и 15 кила, удариха между 11 и 13 часа на този и този воблер, пуснати на такава дистанция, имаше вълни и се движех срещу тях, имаше слънце и ми се падаше отгоре и пред мен и т.н. Това си остава секретна информация.
Едно е да споделиш общи положения за това как ловиш рибите - например ползвам три въдици, на едната слагам плитко, на другата средно и на третата дъблоко газещ воблер и сменям цветовете и моделите докато намеря правилната дълбочина, цвят и игра - друго е да споделиш кои са за момента вървежните места, воблери и тактики.
В първият случай ти даваш някакво полезно инфо но не изпадаш в никаква конкретика.
Във вторият нещата са съвсем различни и затова тази информация се предава на ухо и то само на колегите, които са в кръга за споделяне.
Затова е по-добре да се създаде такъв кръг от хора и да си помагате един друг с информация.
Поздрави!
.... мълчаниеKrasi-ribata написа:Браво колега за слуката на какъв воблер се случи това??
... мълчаниеKrasi-ribata написа:Кажи воблера колега и в кой район се случи.
Колега Краси, няма смисъл да се хабиш с излишни въпроси из форумите. Малко вероятно е да получиш публично отговор.
Човекът иска да се похвали с улова - пуска снимки да оплакнем окото и до тук.
Вече почти никой не издава подробности за уловената риба. Изключение правят трофейните - там си заслужава да се опише всичко. Най-малкото защото почти е невъзможно да се повтори улова пък дори и ползвайки същите такъми на същото място.
Всеки се опитва да такова дявола - да не каже нищо важно а да се докопа до съществена информация. Затова и преобладават постовете - днес капо, всички капо, слаб риболов... Не си спомням да съм прочел някъде пост от рода на - вчера при боклуците три сомчета между 5 и 15 кила, удариха между 11 и 13 часа на този и този воблер, пуснати на такава дистанция, имаше вълни и се движех срещу тях, имаше слънце и ми се падаше отгоре и пред мен и т.н. Това си остава секретна информация.
Едно е да споделиш общи положения за това как ловиш рибите - например ползвам три въдици, на едната слагам плитко, на другата средно и на третата дъблоко газещ воблер и сменям цветовете и моделите докато намеря правилната дълбочина, цвят и игра - друго е да споделиш кои са за момента вървежните места, воблери и тактики.
В първият случай ти даваш някакво полезно инфо но не изпадаш в никаква конкретика.
Във вторият нещата са съвсем различни и затова тази информация се предава на ухо и то само на колегите, които са в кръга за споделяне.
Затова е по-добре да се създаде такъв кръг от хора и да си помагате един друг с информация.
Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.