Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КЕФАЛОВИ -2012
Модератори: emo vasilev, alekst
- ribarshe
- ще става разбирач
Re: КЕФАЛОВИ -2012
Тая риба тотално изпращя - вчера следобяд на Зеления фар дръпнах 23 средни риби на троха най-обикновен хляб / имах предв.инфо /.Имах червеи , сланинка , на тях без да бутне , въпреки че беше риба върху риба. Луда работа 

- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Вчера на трета буна от 18.00-20,00 ч освен да храним и откачаме малки ламаринки и попченца - аз и още трима ентусиазти само давехме червейте. Един късметлия-любовчия изкара някак две иларии - женски и той не разбра как! Ще чакаме да им се оправи настроението и да се зайграват с куките по - често!
на Дружба на мост4ето до басейна колеги от 7.00 до към 10.00 бяха хванали по 4-5 бр средни иларии и по някой зарган на бомбарда.Аз отидох с харпуна но водата днес беше малко мътна.На калпавия водолаз...
да не ни лъжеш нещо ? не съм чувал до сега илария на троха ? от хляб може ли повече инфо ?ribarshe написа:Тая риба тотално изпращя - вчера следобяд на Зеления фар дръпнах 23 средни риби на троха най-обикновен хляб / имах предв.инфо /.Имах червеи , сланинка , на тях без да бутне , въпреки че беше риба върху риба. Луда работа
once a gunner always a gunner
http://imageshack.us/photo/my-images/35/lqlq.jpg/ tova e na plaja na kraimorie dnes
ima o6te 2 no sa malki

- ribarshe
- ще става разбирач
След един час тръгвам за Фара. Вземай въдиците и идвай да видиш за какво става въпросNWC написа:да не ни лъжеш нещо ? не съм чувал до сега илария на троха ? от хляб може ли повече инфо ?ribarshe написа:Тая риба тотално изпращя - вчера следобяд на Зеления фар дръпнах 23 средни риби на троха най-обикновен хляб / имах предв.инфо /.Имах червеи , сланинка , на тях без да бутне , въпреки че беше риба върху риба. Луда работа
Днес на Черноморец на плуваща бомбарда три бр. прилични платерини и една откачена .То всъщност и това бяха кълванетата ,като изключим милионите чернокопчета около брега.Рибата е рядка и явно и е рано още.
-
- вече хвърля и на тежко
Днес на вълнолома от6и30 до към 9 пълно капо.
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Днес на Дюни ужасно много водорасли и лека вълна-риболова невъзможен.После на Крайморие излезе някоя добра рибка.
Днес на Вълнолома пълно КАПО .... пълно с рибари никой не хвана къде е тая риба бе хора.......
once a gunner always a gunner
-
- научил се да хвърля
Вчера обиколих галата-капо, под аспаруховия мост- капо, вълнолома- капо, зеления фар имаше хора които са излъгали някоя друга риба на хляб, но аз дръпнах няколко чернокопчета..... капо.Това лято явно няма да изкарам риба....
Колега питаш ли ме,чернокпчета не милиони милиарди са на Черноморец,2-дози блатен си отидоха 1 зарган и към 200 хвърлени обратно във водата мишленца,откачими се ръката от работа със бомбардата.
- Mich
- ще става разбирач
Точно там под вилата на президента риболова на зарган е почти невъзможен, заради унищожителя на червей.renvan3 написа:Колега питаш ли ме,чернокпчета не милиони милиарди са на Черноморец,2-дози блатен си отидоха 1 зарган и към 200 хвърлени обратно във водата мишленца,откачими се ръката от работа със бомбардата.

който не лови, няма да яде 

Добре че сутринта взех някое друго кило сафрид,иначе със 1 зарган кофти работа.
-
- научил се да хвърля
Здравейте Колеги
Вчера и днес на Кранево на буната с таляна за общо 7 часа риболов за двата дена около 40 иларий(платерини).Риболова беше в събота от 16.30 -20.00 часа 20 бр. днес от 15.30-18.00 18 бр.риболовът беше съпроводени и от много чернокопчета който се изпречваха на пътя на илириите и така се губеше червеят.Колегите който бяха там също направиха бройки.
Вчера и днес на Кранево на буната с таляна за общо 7 часа риболов за двата дена около 40 иларий(платерини).Риболова беше в събота от 16.30 -20.00 часа 20 бр. днес от 15.30-18.00 18 бр.риболовът беше съпроводени и от много чернокопчета който се изпречваха на пътя на илириите и така се губеше червеят.Колегите който бяха там също направиха бройки.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ