Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп и лефер 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Чернокоп и лефер 2012
Вчера на дружба под рубин на скалите до буната-10-на чернокопа и една заргана. Днес пак там 9 чернокопа,една по-едра заргана,която падна между скалите,и един сафрид.На бомбарда,до 9,00 после нищо и чао.
-
- вече хвърля и на тежко
колега къде е това преди крайморие където е кучешкия приют ли
Днес на Кранево на бомбарда, 15на едри чернокопа по педя.На червей и на филе от зарган.По част от рибите личаха следи от зъби.Мисля си, че ще е идеално за нощен днес и утре ако даде време.Под моста ходихме после и там излязоха три риби на блесна. 2ма кандидат лефери и един повишен в звание.Това за около 30 мин. от 14.00 до 14.30ч. при различни колеги излязоха рибите
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Днес на Несебър имам 10-ина риби от 09:00 до 16:00, иначе мераклии има МНОГОООО ама никой не пише, вчера по слабо, но след 17:00 се събраха сигорно над 500 човека по цялото пристанище на метър... Хората казват че стоят до 2-3 вечерта и хващат много, но аз така и не се наканих да седя до късно, смятам тия дни ако даде време или next weekend
За ваше инфо утре има голям кораб и най вероятно няма да пускат или само след портала преди фара, незнам точно... Поздрави колеги, ето една снимчица:

и НАСЛУКА!

и НАСЛУКА!

Риболовци.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Люси,на ръка ли я вдигна,или със сопата дето ще ловиш?
Ако си със сопата,накарай някой около тебе да въъЪрти шишето те така.
http://www.vbox7.com/play:bb95b94253

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Щеше ми се да да драсна някой ред в зарганската тема но човките ги няма драги ми колеги риболовци.Внеделя още от ранни зори се бяхме паркирали като корморани по скалите на юг от Царево но йок -риба няма .До 9 само навивахме макарите ,оттам се предислоцирахме малко по на север,и към 10,30 като почна един чернокоп не дава да хвърлиш.До 14,30 бяхме свършили дозите ама и кофите бяхме задънили доста сериозно.Май тази година ще е по скоро чернокопена отколкото зарганска,поне засега!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Ми на ръка бре Кире,Със пръчка друг път.За сега нямам лодка на разположение.Иначе паламуда го разбиват мойте хора,ама гонят количества и през деня спят.Казаха ми че Бургазлии го ловят на лодки надувни с пилкери отвесно,пак там при мойте хора.Чудим се ако сложа чепарето с 8 октопода и го нападне стадо паламуд ко че станеКИРО написа:Люси,на ръка ли я вдигна,или със сопата дето ще ловиш?

Риболовци.
Събота вечер на Варненския вълнолом най-накрая успях да извадя едно от тези - 33 см. Почти на всеки риболов има по един такъв удар, но все нещо се случва - ще изяде куките, ще отмъкне плувката или се откача.

-
- научил се да хвърля
до 4,00часа сутринта днес 58 бр , от които 19бр 100+ гр 1 бр 145 гр
успех на всички
На Несебър
успех на всички
На Несебър
- atanasov1589
- ще става разбирач
от светло до преди час на вълнолома (зеленото фарче) 10 бройки чернокоп
Не схванах, имате нещо против никьт, против информацията, против това кьде е пусната или против всичко на куп. До кокото зная няма правило, изискващо непрестанно писане на глупусти вьв тоя форум. Който, когато сметне че има каво да пише, го прави.lusienn написа:shark19 написа:във Владиславово срещу пощата отваря в 5.30А стига бе-ебати къде си написа първото мнение от 1 година насам с тоя ник-мани бегай
Ехо имали някой тук.Интересуваме е тия шлаухчета къде гледам че Киро ги слага да пазят влакното от прегризване,къде да ме насочите да си взема,и по точно от светещите,колко е диаметъра.Мисля да ходя на маслен нос от брега да хвърлям,та ако има някой да е ловил е тук в ляво да каже близо до брега как е риболова,преди месец лових тук но с надувна лодка,която няма да присъства на тоя риболов
С лодката ловихме на 100 метра на вътре,на сонара дълбочината беше от 25 метра от едната страна на носа,посредата има подводен хълм и става около 13-17 метра и пак 25 метра,рибата взимаше много добре на склона.

Риболовци.
-
- научил се да хвърля
Колега светещите шлаухчета ги има в първия магазин на краставицата -оня на ъгъла 1лв струват ама са дебелички . Аз също ги ползвам ( не казвам името на магазина за да не звучи като реклама )