Язовир Лобош (Пчелина)

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
az ribara
новобранец
новобранец

Re: Язовир Лобош (Пчелина)

Мнение от az ribara »

Днес на Радибош каракудата беше подивяла,бях там към 11,взимаше много.Имаше риби по над 800гр. Аз не ги върнах във водоема :) ,а зарибявам едно друго езеро в моето село и ги пуснах там!
az ribara
новобранец
новобранец

Мнение от az ribara »

Здравейте колеги,днес полових малко на Радибош и от сигурен източник разбрах,че от събота и неделя пак,ще събират пари!! Как смятате редно ли е това?
mario_855
новобранец
новобранец

Мнение от mario_855 »

az ribara написа:Здравейте колеги,днес полових малко на Радибош и от сигурен източник разбрах,че от събота и неделя пак,ще събират пари!! Как смятате редно ли е това?
Аз говорих с един местен и ми каза че нямат никакво право да събират кавото и да било,въпреки че земята е била частна и наи вероятно тяхна,нямат основание да събират пари а друг е въпроса дали ще искат и дали ще им се дава,успех
borenceto86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от borenceto86 »

Не знам дали е вярно, но бях чул, че някакъв бил заградил някакво място(парцел), вляво като се спускате по асфалтовия път там има един Орех, доколкото си спомням. Някой ако има инфо как стоят нещата понеже местата там са кът :) Радибош...
bulaf
новобранец
новобранец

Мнение от bulaf »

В събота ходих, няма никакви огради.
jabakuchi
новобранец
новобранец

Мнение от jabakuchi »

И аз ходих в събота пак. Няма никакви огради, нито са събирали такси. Това не е ли държавен водоем? От къде на къде ще събират пари? А каракудата....си взима добре на бял червей. Излязоха и няколко червеноперчета по-близо до брега.
az ribara
новобранец
новобранец

Мнение от az ribara »

съвсем прясно инфо от преди час,има табели вече частна собственост, и не е имало нито един рибар.там всички боклуци са били изчистени и шавара окосен
Dzambok
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Dzambok »

az ribara написа:съвсем прясно инфо от преди час,има табели вече частна собственост, и не е имало нито един рибар.там всички боклуци са били изчистени и шавара окосен
Не вервам :shock:
Нема па нема па неще, па спре, па пак неще, и пак спре, па спре и да неще!
palamuda84
новобранец
новобранец

Мнение от palamuda84 »

това ,че мястото е негово колеги не означава че язовира е негов !А относно мястото на кои е аз знам ,че са трима (уж собствениците и са в някви спорове ),но мястото до ореха и това че на някои му се работи нека да по изчисти като иска ,но не означава че ще сабира пари !язовира си е държавна собсвеност и гокато държавата го продаде на даден човек и се побликува в държавен веснкик тогава да идва за пари !така ,че не се давайте на някви си измислени екзепляри!ако ли не с телевизията ще ловя там че тогава да видим на кой е земята и язовира !успех колеги !
bulaf
новобранец
новобранец

Мнение от bulaf »

Съгласен съм с колегата, не е редно някой да събира такса на държавен водоем.
acioice
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от acioice »

Здравейте колеги,
дайте малко прясно инфо
на дясно от асвалтовия път може ли да се ходи? на ляво дето е ореха минава ли се с кола? има ли много хора? кълве ли и какво излиза?ако сме там в 5ч сутринта може ли да си намери човек нормално място
bulaf
новобранец
новобранец

Мнение от bulaf »

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=140&t=88259" onclick="window.open(this.href);return false;
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Може да ходиш на всякъде.Окосено е,изчистено. И места има доста.А за идилия и всичката риба е там.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Това че е очистено,окосено ,значи че скоро и ще бъде заградено,дано не стане.Но преди 2г. някъде се продаваха местата от дясно на асфалта,15 дка. и някой ги купи.Говореше се ,че ще правят бунгала и незнам си какво,даже събираха и такса по едно време.На колегите дето казват ,че е държавен язовира и нямат право е така,той иска такса за минаване през имота.Просто границата опира до шаварите ,сервитута който има при всеки държавен язовир е изяден от шавари и т.н.,колеги се надигнаха преди години ,питаха в Ковачевци,но им казаха че границите са така.Така ,че нищо чудно и да го заградят,нищо не ме учудва вече.Аз съм го отписал гьола,въпреки че там съм проходил в риболова,имам и имоти в Радибош,но съм занемарил нещата.Ще трябва да се разходя някой ден.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Митко,прочети темата дето е постнал колегата.в моя пост има и известна доза ирония. Иначе за някои неща и ти си прав. На мен ми е болно защото и аз съм проходил там.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”