Сафрид 2013

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
карид
сериозен играч
сериозен играч

Re: Сафрид 2013

Мнение от карид »

shturetc написа:Днес на Изтока - значително по-слабо от вчера.Пак докарах двете кила,но ако вчера това стана в интервала 17:30-20:00 ч ,то днес го сторих в часовия пояс 5-13:00ч... или един работен ден . Рибата бе рядка,пръсната ,в горните слоеве на водата и повечето ми "попадения" бяха далеч навътре.
Щурец, днес се запознахме на живо с теб. Верно ли стоя до 13,00 ч и си тръгна само с 2 кг?
Щото за мен днес бе един луд риболов. Рано ми звъни часовника, а аз не знам накъде ще поемам. Вече съм в колата и пак не съм взел решение. И чак на светофара ръката сама зави на ляво и просто ме отведе в порта. Сутринта даде по някоя рибка до към 7 ч и после изчезна сафрида. Така до към 9 ч, когато лекинко се пораздвижи. Повечето колеги се отказаха малко преди обед. И аз бях с тия мисли в главата, но като стана 12,00 ч и като каза тая риба ши ям. Та бой, бой още час и половина. Това е резултата на финала-1 (първата ми за сезона) сардина, две хамсии и 5 кг и кусур сафрид. Кусур щото като го турнах на кантара дето мери до 5 кг, той ми изписа ееее, демек претварих се. :lol:

Изображение
Аватар
joromercedes
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от joromercedes »

berk0199 написа:
jivkopeev написа:нещо за Варна ???
Варна е град в Североизточна България, разположен по бреговете на Черно море и Варненското езеро и е административен център на едноименните община и област. Варна е град с население 334 870 души, което го прави третия по големина град в България и най-големия град в Северна България и по българското Черноморие. На територията му е разположено Адмиралтейството на Българската армия.
:lol: :lol: :lol: :ANAL:
........а иначе риба в акваторията на варненския залив няма.....
Аватар
zxzx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zxzx »

shturetc написа:Днес на Изтока - значително по-слабо от вчера.Пак докарах двете кила,но ако вчера това стана в интервала 17:30-20:00 ч ,то днес го сторих в часовия пояс 5-13:00ч... или един работен ден . Рибата бе рядка,пръсната ,в горните слоеве на водата и повечето ми "попадения" бяха далеч навътре.
Колегите да не се отчайват,защото сутринта лодките пред Черноморец и Отманли са утрепАли сафрида! Довечера или утре тази риба ще е (би трябвало да е) в бургаското пристанище!...Живот и здраве,ще атакувам порта утре заран...А сега, НАЗДРАВЕ!
:drinkers: А утре няма да ходя на работа и ще направя гимнастиката от миналата седмица,граничните да се готвят че около 04.30 ще лопам :lol:
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
iliev68
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от iliev68 »

Днес на Морска гара от 4,00 до 7,30 - 7 седем не кила броя голямо нямане
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

Айде нещо и от Варна.
Верен на детската си природа/днес е празника на детето/ отидох да празнувам на буната.
Бяхме с един приятел, бира и настроение. :D
Хванах редовните си две шепи сафрид може и малко от горе/към килограм/. Празника ме възнагради и с два зъбати бонуса. :D

Изображение

Бонусите щяха да са четири но другите два гризнаха куките като лакоми деца шоколадови бонбони и по живо по здраво. Та да ни е честит и първия чернокоп. :D
Последно промяна от orion30 на Съб Юни 01, 2013 10:08 pm, променено общо 1 път.
bombandera
новобранец
новобранец

Мнение от bombandera »

На източно пристанише-Бургас от 17:30 до 21:00 -4,5кг.сафрид и граца(мешано).Рибата беше горе и навътре.
stoyanstoyanov1990
новобранец
новобранец

Мнение от stoyanstoyanov1990 »

Здравейте колеги да питам за Западното пристанище в Бургас как седи въпроса с влизането, още ли се влиза през съборената мрежа до релсите или след подписката, която се направи вече може да се влиза свободно?
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Колега Карид, радвам се ,че се запознахме,а също така и че си напълил баката! :drinkers: Дава си наш'то пристанище риба-спор няма (а какви пасажи се въртят в момента на Японеца--най-рибния участък в Порт Бургас...ама "хубавите ябълки Домусите ги ядат" :( )
Аз мойте риби на око ги меря,бре....и после--на корем :lol: Днес ,с много зор, напълних към'то половин бака като твоята(и го броя за две кила),ама....аз съм от тези,дето на 3 викат две,а не обратното :wink:(Например ,като задуха вятъра,сложих едно по-тежичко олово и един колега ме пита с колко хвърлям,че взимам толкова добра дистанция--рекох му ,май към 35 гр. и извадих чепарето пред носа му--той пипа оловото,мери на ръка и отряза 50 или 50+...и те така :lol: ) Миналата година по това време,пак на Изтока, правехме по 5-6 кила средно на ден.Тук във форума пишех,че взимаме по три и...някои ме обвиняваха,че надувам балоните!? :roll: Затова считам,че не количеството е важно,а дали има риба(съответно рибарски кеф) или няма!
Утре(след малко,де...след 3-4 часа),пак атака на тетраподите,че както дават следващата 5-дневка да е гръмо и светкавичнодащна....ще вземем да се олежим и пропием под домашните стрехи!? :D ...Гледам,че и колегата ЗетХиксЗетХикс му се е заканил сериозно на сафрида...Наслука!Може да се срещнем около новостроящата се Морска гара.

ПП stoyanstoyanov1990,забрави за Западното,както забравихме за Японеца,Спиртното и Въглищния!НЕма го веКе,Запада,нЕма гоооо.....Домуси има,домусиии(и дерелийчета) :evil:
zx9r
новобранец
новобранец

Мнение от zx9r »

Аз мисля,тая сутрин да направя едно Поморие ,ама кат са гледам как съм втасал едва ли да стана навреме....
jivko.uzunov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jivko.uzunov »

Днес на източното в Бургас от 05.00ч до към 08.30ч-слабо и си тръгнах.
Рибата взимаше от 05.00ч до 06.30ч.След това се хващаха само отделни бройки.
Другите колеги останаха и незнам какво направиха.Дано да дадат инфо.
Изображение
jivkopeev
новобранец
новобранец

Мнение от jivkopeev »

Благодаря , Нед уважавам чувството за хумор .Не съм съгласен, само с населението . Според мен около или вече над половин пилион .Питах за сафрида Снощи от 19ч до 23ч на ластик 8 риби.От вътрешната страна на вълнолома.
.
Аватар
zxzx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zxzx »

И аз днеска на изтока направих малко над 2кг от 05.30 до 07.00ч както е писал jivko.evn и shturetc
а можеше да е по добре ако снощи не бях прекалил с водките :-) добре че авера да ме събуди имаше доста хора на морска гара я може да се познае някой:-)да спомена и че на маслен нос вчера от 19.00 до 20.30 по 4кг на човек са взели мой приятели
Изображение

Изображение
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Аватар
hgtod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hgtod »

Аз познах небостъргача в Меден рудник :lol: И леко вдясно от него Митака пие кафенце /евентуално/, Стенли и колегата с бели маратонки разтягат локуми... :smt039, а сериозните рибари си седят на кофите и ловят риПки :smt110
onzinasi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от onzinasi »

[quote="hgtod"]Аз познах небостъргача в Меден рудник :lol: И леко вдясно от него Митака пие кафенце /евентуално/, Стенли и колегата с бели маратонки разтягат локуми... :smt039, а сериозните рибари си седят на кофите и ловят риПки :smt110[/quote/]

:D :D :D Точно така е. С Кирязов и Стенлито /Карид/тъкмо обсъждаме от къде да намерим автоалармаджия или леководолаз да ми извади ключовете от дъното. :lol: Иначе риболова като при колегите-от 5,15 иху-след 6.00,тихо.

И леко вдясно са бат Милен и Щуреца . :smt039 .
Изображение
Аватар
zxzx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zxzx »

ето и в дясно :-)

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”