Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

Риболов на лефери
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Риболов на лефери
Дръжте го здраво, на 1-ви идвам и азTarfa написа:Здравейте, при нас на юг - Царево, Лозенец ,Китен яко паламуд, че и пораснал, чакайте го нагоре и се гответе.

Темата е за лефер, аз го забравих и писах за паламуд, сори, та за лефера сега: ловим си ние паламуд на чепаре, в съвсем академичен час 10 АМ и опа на чепарето вадим лефер - размер около 400 -500гр.. Приятни изненади тази година- хвърляш за попчета и меджит вадиш калкан, ловиш паламуд вадиш лефер. Паламуда го ловим сутрин към 9.30ам до към 14ч, после от 18.30 до 21ч, няма нужда да ставате с петлите и да влизате по пижами. После ще пиша и за чепарето, ако ви интересува, макар че сте стари вълци и си знаете.
- smel1968
- ще става разбирач
Ако уточниш и от кой град си-ще е по-полезно----Tarfa написа:Темата е за лефер, аз го забравих и писах за паламуд, сори, та за лефера сега: ловим си ние паламуд на чепаре, в съвсем академичен час 10 АМ и опа на чепарето вадим лефер - размер около 400 -500гр.. Приятни изненади тази година- хвърляш за попчета и меджит вадиш калкан, ловиш паламуд вадиш лефер. Паламуда го ловим сутрин към 9.30ам до към 14ч, после от 18.30 до 21ч, няма нужда да ставате с петлите и да влизате по пижами. После ще пиша и за чепарето, ако ви интересува, макар че сте стари вълци и си знаете.

Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Малко по-горе е уточнил колегата:
Tarfa написа:Здравейте, при нас на юг - Царево, Лозенец ,Китен яко паламуд, че и пораснал, чакайте го нагоре и се гответе.
- smel1968
- ще става разбирач
Мерси-не-съм обърнал внимание.bsgold написа:Малко по-горе е уточнил колегата:
Tarfa написа:Здравейте, при нас на юг - Царево, Лозенец ,Китен яко паламуд, че и пораснал, чакайте го нагоре и се гответе.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Несе ли качиха вече на Камен Бряг диваците ?
-
- ще става разбирач
didooo написа:Несе ли качиха вече на Камен Бряг диваците ?
Te са си там ве - от май месец .

Ама за риба не знам .Там къде хващате на Яйлата ли ???
нагоре несъм ходил за лефер ама предполагам покрай целия каменист бряг
Другото което ме трогва е , че тая година при пътуването нагоре екземплярите които се уловиха са едрички ииииииии а дано станат по 500-600 грама масовите като се върнат
Другото което ме трогва е , че тая година при пътуването нагоре екземплярите които се уловиха са едрички ииииииии а дано станат по 500-600 грама масовите като се върнат
- devesil4o
- научил се да хвърля

Мечката се мие ,чисти
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
Струва ми се , че след тея бурички лефера ще започнееееее ОФИЦИАЛНО ......... за мен от 300 лодки в цялото море 6 да хванат по 5-6 риби (има и с по повече де) нее открит сезон
находих се миналата година на ранни тролинги с по 2-3 риби , тая година дано избие изведнъж
и след това въление ней-вероятно ще го набие по рифовете (крайбрежните) де
находих се миналата година на ранни тролинги с по 2-3 риби , тая година дано избие изведнъж
didooo написа:Струва ми се , че след тея бурички лефера ще започнееееее ОФИЦИАЛНО ......... за мен от 300 лодки в цялото море 6 да хванат по 5-6 риби (има и с по повече де) нее открит сезон
А дано! Чул те Господ!
я кажете на Аладжа Банк днеска колко хванахте колеги ........... , че имало .... чух
- radoadvokat
- ще става разбирач
Въпреки препятствията от 60 - те лодки хванахме 98 брояdidooo написа:я кажете на Аладжа Банк днеска колко хванахте колеги ........... , че имало .... чух

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Това на клавиш,Ич ли няма снимка бре?radoadvokat написа:Въпреки препятствията от 60 - те лодки хванахме 98 брояdidooo написа:я кажете на Аладжа Банк днеска колко хванахте колеги ........... , че имало .... чухплюс намси колко изтървани!!!

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
на Шкорпиловци влизане в 16.00 ч вчера,час и половина тролинг с воблерите-нищо...бяхме 5 лодки и при никой нямаше слука