Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

попчета 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Re: попчета 2014
Щурчо баце до края на Май има още време за риболов па тогава майка ми ще помага.Малкия е на 4г. и до сега само веднъж съм му сменял памперса та за риба време винаги ще намеря а попчето като риболов си ми е слабост
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

Много слаба работа днес на Несебър.
2-3 часа дремах, попчето го мързи да кълве.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- zxzx
- научил се да хвърля
Евала,колега че си отишъл за риба през тези празнични дни,аз няма силиreyal написа:Много слаба работа днес на Несебър.

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Привет на всички!И аз да се запиша в темата. Днес на Рубин от 6.00 до 11.30ч. килце-килце и половина мешано.Стръв вмирисана скарида и рапан.Рибата беше активна до към 10.00 после рядко.
Наслука на всички които ще се пробват!
Наслука на всички които ще се пробват!
- недялко радков
- ще става разбирач
Днес отидох на гости на Дядо Иван в Каварна,двамата баш по обед за два часа хванахне 4 кг среден размер.Рибата е много активна,ако се отиде в правилното време може да се пълнят кофи(ако си майстор като нас
)

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Вчера на Панорама(Златните), с брат ми от 10.00 до 14.00 около 2,5кг.Основно на бяла мида.
И ние бяхме на панорама от сутринта до към 16:00 - много слабо. Бяла мида, скарида, рачета, рапани, гюмюш...
Мисля, че нещо не нацелихме местата. Епизодични риби, добре налапали стръвта. Но май нещо го намързяваше попчето...
ПП
Наско направи не лоша работа с много обикаляне. Но ние бяхме по-статични, може би това ни дръпна назад.
Мисля, че нещо не нацелихме местата. Епизодични риби, добре налапали стръвта. Но май нещо го намързяваше попчето...
ПП
Наско направи не лоша работа с много обикаляне. Но ние бяхме по-статични, може би това ни дръпна назад.
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- rikitikitavi
- разбира нещата
по вероятно е да са обрани дупките.Златев написа:И ние бяхме на панорама ..... Епизодични риби, добре налапали стръвта. Но май нещо го намързяваше попчето...
......

ми от 3 до 10 рибета, като на по-неудобните места е по една рибка.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
В някой дупки и по едно няма
.

- evgeni jordanov
- вече хвърля и на тежко
Вчера 3 кила и половина много едър лихнус...............................................от пазара

Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
Днес на вълнолома от 08.00 до 12,00 няма и едно кило много слабо.:
-
- вече хвърля и на тежко
Днес с един приятел на Камчия на камчискич камък от 12 до 2 3.5кг попове средни и едри,но и доста ни наваля де луда работа 

Хора, някой ще подскаже ли къде да се ловят попчета в района на Несебър - Свети Влас,че съм отскоро тука и незнам местата?
- rikitikitavi
- разбира нещата
Ако си от брега-на всяка една буна и мост ще има ама преобладаващо дребни. Ако си с лодка-огледай се къде са другите лодки и близо до тях лови.
Е-книгата "Черноморски риболов"
Избери си едното от трите в Несебър.SKrastev написа:Хора, някой ще подскаже ли къде да се ловят попчета в района на Несебър - Свети Влас,че съм отскоро тука и незнам местата?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.