Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Риболовно състезание ГРЕБЕН КАНАЛ - 10 години naRiba.com
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
-
- новобранец
Re: Риболовно състезание ГРЕБЕН КАНАЛ - 10 години naRiba.com
някои хора колега имат и друга работа освен бирата,все пак сме заявили участие още преди месеци бяхме около място 85 в списъка .и да попитам защо се допускат профисионалисти да участват и то отборно не е ли малко нечестно спрямо любителите каквито са повечето посетители на сайта
-
- вече хвърля и на тежко
Колега,ясно е написано още на първа страница,цитирам "Крайната дата за записване и заплащане на таксата е 10.09.2014 година".Относно другото ти възражение-трябва да си разбрал,че в България професионалисти няма,или с по-прости думи-няма хора,които да си изхранват прехраната от спортен риболов.Ако си мислиш,че ще ловиш повече риба при положение,че ги няма участниците на републиканското първенство по риболов на плувка,то жестоко се лъжеш.Никой не е заастрахован против лоши резултати,дори и капо.Чест прави на организаторите,че обявиха датата на провеждане на този празник на форума и в частност на риболова толкова рано и моето мнение е,че всеки който е имал желанието да участва за тези шест месеца период би отделил достатъчно време и средства да се запише и плати тази символична такса.С най-добри чувства-поздрави от мен,не приемай поста ми като заяждане!simeon8117 написа:някои хора колега имат и друга работа освен бирата,все пак сме заявили участие още преди месеци бяхме около място 85 в списъка .и да попитам защо се допускат профисионалисти да участват и то отборно не е ли малко нечестно спрямо любителите каквито са повечето посетители на сайта
-
- сериозен играч
simeon8117 написа:.и да попитам защо се допускат профисионалисти да участват и то отборно не е ли малко нечестно спрямо любителите каквито са повечето посетители на сайта
Това даже е плюс,поне може да погледаш и да научиш някой неща

Колега, всички си имаме и друга работа, но сме прочели как да пишем във форума и как да се запишем за състезанието. Що се отнася за професионалистите, аз ги наричам състезатели и за мен ще е чест да премеря сили с тях, да се запозная с тях и да направим един риболов. Ще дам всичко от себе си да се представя добре, но резултата не ми е приоритет. Дай боже да е добър.simeon8117 написа:някои хора колега имат и друга работа освен бирата,все пак сме заявили участие още преди месеци бяхме около място 85 в списъка .и да попитам защо се допускат профисионалисти да участват и то отборно не е ли малко нечестно спрямо любителите каквито са повечето посетители на сайта
п.п. Ей ПрофесиУнаУститИ, мааале кВо ви чака в Пловдив

-
- новобранец
miro253 написа: п.п. Ей ПрофесиУнаУститИ, мааале кВо ви чака в Пловдив![]()
![]()

хахахахах
+1
-
- новобранец
очевидно колеги не сте наблюдавали много състезания на тези състезатели иначе щяхте да знаете че шанса ви срещу някои от имената в списъка е меко казано малък,просто мнението ми е че това състезание трябваше да е само за любители за да е честно,но това си е мое мнение.Ще чакам резултатите от 27 за да пишете какво научихте от тях.УСПЕХ на всички ЛЮБИТЕЛИ.
Да така е. За такива като тях това ще е тренировка, за мен лично риболов на гребната база, за тези, който отиват да спечелят голямата награда и първото място е проблем. Резултата предстои да видим какъв ще е.
- izzyone
- фен клуб-скобар
Според мен участието на състезатели е даже в плюс и се надявам да се падна до някой от тях.
“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”
Ernest Hemingway
Ernest Hemingway
- azareus
- ще става разбирач
В този случай вероятността да седиш 4 часа и да си бъркаш в носа е много голяма, след като до теб седне човек, който лови по 15-20 пъти в годината там и е наясно до болка какво и как го искат рибите.izzyone написа:Според мен участието на състезатели е даже в плюс и се надявам да се падна до някой от тях.

"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
- izzyone
- фен клуб-скобар
Може и така да стане. Поне ще видя и попитам кое как и защо. Не разбирам за какво толкова се косят колегите. Ако някой има шампионски амбиции, значи смята че може да лови много добре и не би трябвало да се притеснява срещу кой застава. Аз не съм от тези - отивам за масовка, но мисля че като те е страх от мечки не ходиш в гората нали така беше израза.azareus написа: В този случай вероятността да седиш 4 часа и да си бъркаш в носа е много голяма, след като до теб седне човек, който лови по 15-20 пъти в годината там и е наясно до болка какво и как го искат рибите.
“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”
Ernest Hemingway
Ernest Hemingway
- Николай Неделков
- учете се от него
Не знам защо толкова се плашите от тях. И те са хора, и те са риболовци като нас. Разликата е, че имат по-голяма възможност да ходят на риболов-финансова и времева, което само по себе си води до факта, че в различните ситуации могат да се ориентират по-бързо и да превключат на успешния начин на ловене на риба. А това се получава само. защото ходят по-често на риболов, но никой не е застрахован от провал, дори и те. Канили сме доста големи имена на пернишките състезания и всички са супер любезни и добронамерени и могат да споделят винаги ако ги попитате нормално как,какво и защо. За мен е плюс, че ще има про-играчи.
Ako се изложа, поне ще видя къде бъркам и как трябва да правя нещата, ако съм пред някои от тях, ще е повод за гордост
Ako се изложа, поне ще видя къде бъркам и как трябва да правя нещата, ако съм пред някои от тях, ще е повод за гордост

Последно промяна от Николай Неделков на Чет Сеп 18, 2014 8:13 pm, променено общо 1 път.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- NikLess
- вече хвърля и на тежко
Що не бехте миналата година на майсторския риболов хахаха да ме видите ... Само състезатели бяха 147 човека повечето от тях "профита" , а аз
застанал с едно болонезе 3м е да и напълно неподготвен
е да бях валат ама ако знаете и колко от тях бяха хахах и кво като изпънаха щеки и мачове за по 5-6000 хиляди и аксесоари към това и подготовки и храни по 20-30лв сигурно и нагоре ... смях се и се кефих за мен бе тръпка .... но е крайно време според мен да се правят състезанията такива любителски за да може риболовци от всеки тип да ловят ... да има всичко фидер, плувка, ако искат и спининг и шаранджии абе кой кво му сака душа ... Успех на всички живи и здрави трябва да сме положително настроени и да си направим празник !!!

Роден за риболов, принуден да работи !!!
- izzyone
- фен клуб-скобар
Това е основното.NikLess написа: ... Успех на всички живи и здрави трябва да сме положително настроени и да си направим празник !!!
Ernest Hemingway
Ernest Hemingway
- NikLess
- вече хвърля и на тежко
Искам да попитам организаторите дали ще се изпуска канала или не за състезанието ?
Роден за риболов, принуден да работи !!!
Такава информация, изобщо няма кой да ми даде на мен.... Канала като цяло е сложна материя 

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS