кефалови 2014

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: кефалови 2014

Мнение от КИРО »

Новия канал,от страната на Аспарухово,малко след началото на канала от към езерото.
Пада се на север от моста - там постоянно са до кръста във водата.
Поне така си мисля де - не съм бреговак..... :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Kodjito75
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Kodjito75 »

днес на петрол 4 платерини и 8 иларии.
Аватар
batbubi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batbubi »

С малко закъснение....вчера, на Шкорпиловци, от 07 до 11.30 ч. с голяма мъка, 5 риби, от които 3 иларии и две боклуджи. Условията не бяха лоши, но имаше и хора които си тръгнаха без риба. А хора, пръчки.....хора, пръчки - направо :roll:
0885022272 / 0885897615
nasko_sym
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nasko_sym »

КИРО написа:Новия канал,от страната на Аспарухово,малко след началото на канала от към езерото.
Точно там е.Но трябва да имаш гащеризон и дълък директен. Разходи се до там и ще ти стане ясно.
Аватар
vladtina
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от vladtina »

nasko_sym написа:
КИРО написа:Новия канал,от страната на Аспарухово,малко след началото на канала от към езерото.
Точно там е.Но трябва да имаш гащеризон и дълък директен. Разходи се до там и ще ти стане ясно.
Да стана ми ясно до една къщичка Сиврито му казват ако не се лъжа
http://floreni.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от недялко радков »

Сиврито е малко след това,хлебарницата е точно на края на канала точно до къщичката.Казваме му хлебарница,защото за ден там отива за подхранка за един магазин хляб.
Между другото днес на същото място за същото време:

Изображение
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
nasko_sym
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nasko_sym »

Майстора си е майстор.Брава Недялко.
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Митко Кирилов »

Преди малко минах по Алея първа: силен югозападен вятър и къса ветрова вълна.За риболов на дъно не става!
Някога в такова време пред вълнолома се появяваха джуруми от платерини и ги пробвахме на плаваща тапа с олово и дънен монтаж след нея: Донко, Капо, Виктор, моя милост и други.Някои покойници, мир на душите им!
Сега би трябвало при наличие на джуруми да се опита на плаваща бомбарда зад джурума с бавно изтегляне бомбардата през него.
Някой пробвал ли е ?
Дано от утре времето се нормализира!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Аватар
dim-dim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dim-dim »

Така :D Вчера и днес риболова протече на трета буна Варна от 5:30ч. до 10-10:30ч. Рибите са по педя и нагоре до 0,600-0,700гр но рядко. И двата дена се взеха класни риби с тази разлика че днес рибата беше по слабо активна.
Лично аз взех вчера 7 риби в къщи ги притеглих 1,300 а днес взех само 3 риби като едната е класна :D
Риболова започва към 8:30-9ч. по рано ходя за да си запазя само и единствено място, защото и трета и четвърта буна ще се пръснат по шевовете от народ, за втора и първа не знам не съм ходил до тях да ги видя какво е положението и там. Това е от мен утре почивка малко в Понеделник може пак да ги посетя. :lol:
kokicha
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kokicha »

dim-dim написа:Така :D Вчера и днес риболова протече на трета буна Варна от 5:30ч. до 10-10:30ч. Рибите са по педя и нагоре до 0,600-0,700гр но рядко. И двата дена се взеха класни риби с тази разлика че днес рибата беше по слабо активна.
Лично аз взех вчера 7 риби в къщи ги притеглих 1,300 а днес взех само 3 риби като едната е класна :D
Риболова започва към 8:30-9ч. по рано ходя за да си запазя само и единствено място, защото и трета и четвърта буна ще се пръснат по шевовете от народ, за втора и първа не знам не съм ходил до тях да ги видя какво е положението и там. Това е от мен утре почивка малко в Понеделник може пак да ги посетя. :lol:
Това на бомбарда ли колега и ако да на каква?
Аватар
Kodjito75
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Kodjito75 »

Вчера на трета буна капо.колега къде видя тези риби по 600гр.не знам.излиза ха само иларии.
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Митко Кирилов »

Вчера след 18 часа на четвърта буна само 3 еднопедови иларии и една барбуна.
Вяла работа! Май започва "мъртвия" сезон, когато има риба и то епизодично само на новия канал
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Аватар
dim-dim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dim-dim »

kokicha написа:
dim-dim написа:Така :D Вчера и днес риболова протече на трета буна Варна от 5:30ч. до 10-10:30ч. Рибите са по педя и нагоре до 0,600-0,700гр но рядко. И двата дена се взеха класни риби с тази разлика че днес рибата беше по слабо активна.
Това на бомбарда ли колега и ако да на каква?
Не на дъно и с една въдица имаше хора и с по 2-3 че дори някой и с 4 но не хванаха повече риба :lol: никой не хвърля на бомбарда поне не видях никой
Аватар
dim-dim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dim-dim »

Kodjito75 написа:Вчера на трета буна капо.колега къде видя тези риби по 600гр.не знам.излиза ха само иларии.
Еми в живарника ми :drinkers:
Аз изкарах една и момчето до мене също една даже малко по едра ми се стори неговата :D Но днес определено беше по слабо, имаше поне 8-10 рибаря който си тръгнаха и без удар дори.
При нас и вчера и днеска ударите бяха един след друг (за 7-8мин. 3 риби) после застой
kuka70
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kuka70 »

Под железния мост между лодките, на метър-два дълбочина, редовно обикалят големи кефали и платерини. Пробвах на плувка-не атакуват червея! Хвърлих хлебчето от хот-дога и стана страшно- за 4-5 минути го разкъсаха! Пробвах на топче хляб- не лапат?Да предложите колеги други чалъми?!
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”