Кефалови 2015

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Кефалови 2015

Мнение от bobo_33333 »

Балъка написа:
icakinen написа:Днес на Черноморец 4 броя.Риболов на дъно,пълна скука до 10.30.Рибите бяха хванати до 12 и след това събрахме багажа.Поне времето бе приятно,доста по прохладно от прогнозата и се получи хубав плаж,че и с плячка

Колеги , много е грозно когато хората са на плаж някой балабурник да си хвърли пръчката и да чака за някоя боклуджа ........
Съобразявайте се и със другите хора на плажа.....българска работа ,,,,човек не може и на плаж да отиде......
като иска човек да отиде за риба има си и други места но не и на средата на плажа да си хвърли пръчката..
Мисля думата е БАЛАМУРНИК
Честно И аз не съм виждал някой да маа с оловата по главите на плажуващите
Аз там съм пораснал...
Limanov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Limanov »

Днес ходих на езерото до Константиново незнам дали съм намерил Паткарника, но има чешма под една върба и сянка най-важното :) по описания метод с късия повод от колегата Ryder хванах към 20 иларии на плаваща бомбарда но много дребни по 15тина см и само две по-едрички към 30 санта
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Къде около Поморие може да се търси илария-платерина

Изображение

https://www.google.bg/maps/@42.5575336, ... a=!3m1!1e3
Аз там съм пораснал...
Аватар
stoned
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stoned »

icakinen написа:.
То остави и такива ги има, плуваш плуваш и те центрира с 1 олово по главата.Пати ли сме :?
ЗАРИБЕН
icakinen
новобранец
новобранец

Мнение от icakinen »

[youtube][/youtube]
stoned написа:
То остави и такива ги има, плуваш плуваш и те центрира с 1 олово по главата.Пати ли сме :?
Възможно е,хора всякакви.Но като цяло не мисля,че е проблем.Пък и човек който,говори за рибарите с думи като баламурник,няма как да ми е колега по въдичарство,поне не и на мен.Да сме здрави.По темата.Отново Черноморец днес,приятна вълна,която търсих целенасочено,за жалост ми се отплати с около 5 кила водорасли.Едно морско коте уловено около 7 сутринта,добре зашито в устичката.Голямо около 2 килограма максимум,вече си плува доволно.Не виждам смисъл да похабя такава екзотична и красива рибка за едното ядене.Наслука от мен.
Limanov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Limanov »

icakinen написа:Едно морско коте уловено около 7 сутринта,добре зашито в устичката.Голямо около 2 килограма максимум,вече си плува доволно.Не виждам смисъл да похабя такава екзотична и красива рибка за едното ядене.
Поздравления за пускането колега, достойна постъпка :prayer:

Който е взел котка после винаги съжалява че не и е дал живота, не че има и какво да се яде в нея ...
Аватар
stoned
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stoned »

Морската котка с шипа ли беше колега ?
ЗАРИБЕН
icakinen
новобранец
новобранец

Мнение от icakinen »

Да.Не бях улавял досега.Красива риба е.
Аватар
Kodjito75
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Kodjito75 »

Днес в езерото от там под новият канал и на трета буна капо.
Аз си давам малко почивка :drinkers:
Балъка
новобранец
новобранец

Мнение от Балъка »

icakinen написа:[youtube][/youtube]
stoned написа:
Възможно е,хора всякакви.Но като цяло не мисля,че е проблем.Пък и човек който,говори за рибарите с думи като баламурник,няма как да ми е колега по въдичарство,поне не и на мен.Да сме здрави.По темата.Отново Черноморец днес,приятна вълна,която търсих целенасочено,за жалост ми се отплати с около 5 кила водорасли.Едно морско коте уловено около 7 сутринта,добре зашито в устичката.Голямо около 2 килограма максимум,вече си плува доволно.Не виждам смисъл да похабя такава екзотична и красива рибка за едното ядене.Наслука от мен.
icakinen , не съм умрял и не искам да съм твой колега по въдичарство,
не съм ти казвал че си баламурник , ти ако мислиш че си такъв това е друг проблем.
не мога да имам такива колеги като тебе , който не уважават другите около себи си и хора който
носят кучетата си на плажа......туууууу.... грозна работа да се печеш и наоколо кучета..

Що се отнася за рибата риба има но ние ловиме със захранка и прочие ......
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Аматьора Бс »

Не си прав колега.Най-редовно на Дюни има олигофрени които влизат на 500 метра от мен и правят успоредки на брега през въдиците.Ей такива ги псувам хашлашката и ги пробвам на търмък.
icakinen
новобранец
новобранец

Мнение от icakinen »

Господин Балък,явно толкова си чел какво съм написал.Предполагам,че не си и морски,но няма значение,жив и здрав.
Балъка
новобранец
новобранец

Мнение от Балъка »

icakinen написа:Господин Балък,явно толкова си чел какво съм написал.Предполагам,че не си и морски,но няма значение,жив и здрав.
Отраснал съм във морето , и ти да си жив и здрав и наслука........ :drinkers:
Аватар
iverson
новобранец
новобранец

Мнение от iverson »

Бах аз тая суша тая година:(OLX.bg-Май ще пускам пръчките там;)Една риба нямам още:(
Момчил Димитров
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Момчил Димитров »

Като гледам само се карате,а хората ловят доволно тупалките.Вместо да се дрънкате за глупости,хващай те въдиците и за риба,защото сега я има.Но никой няма да ви каже,днес еди къде си,на кое място и така нататъка.Пък туристите,са си туристи,има място за всички!
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото :(
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”