Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Абе хамсия си беше,ама ай сега да не търсим кусури.MARLIN написа:Ами кво да кажа добър си.. копърка с лук и бира супер
![]()
Аз утре вземам маската и шнорхела и отивам за рапани
Баф маа му,ква виелица е тука - дали не свърши сезона ?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Алооооуу,баш ти ли намери да говориш за свършване на сезона?
.Той сега започва бе кептън.Ши видиш как шъ съ опули слънцето след изборите,до тогава ......

По-добре зачохляйте лодките и подготвяйте мезетата за коледа. Рибарлъка вече за догодина.

- toffifee77
- новобранец
ААААА...... Вчера или днес никой ли не е влизал. Защо мълчите
. Гледам прогнозите, че петък ще ляга морето. Споделете по опитните рибари къде да я търсим рибата след тоя бъркоч, който беше последната седмица.

Ако имаш у фризера там я търси,ако не търси помощ от приятел,в краен случай на борсата там винаги кълве на левчета.
Сега се почваlefera1 написа:По-добре зачохляйте лодките и подготвяйте мезетата за коледа. Рибарлъка вече за догодина.![]()
![]()

- toffifee77
- новобранец
Фризера пълен, но нямам намерение за зачохлям нито за изпускам парахода. В петък май ще се цопна на Бяла, пък каквото стане.
- КИРО
- Обратна връзка:
Финт ве Румба.roko-koko написа:Алооооуу,баш ти ли намери да говориш за свършване на сезона?.Той сега започва бе кептън.Ши видиш как шъ съ опули слънцето след изборите,до тогава ......
![]()
Няма ми са мотат около воблерите я.

Някои я знаят тая снимка,дето си позволявам да я пусна тука.

От скоро е,и от Черно море е.

Даже и мореплавателят ,да е жив и здрав 

Днес,на Камчия, едни колеги на камчия, които не се занимават професионално с риболов, си бяха хвърлили мрежичката (около 500м), по тяхни думи -почти на шану - на около 500-700 м от брега и изкараха около 20 кг. сафрид и граца мешано и около 10 кг. чернокоп по педя.....имаше и още двама които бяха доста по зле - имаха само 3 лаврака - по около 600гр, няколко чернокопа, една морска лястовица - около 600гр и пак толкова една врана.....имаше и доста лодки - селото беше около 20 лодки ......май лека по лека почва да се завърта и около нас
0885022272 / 0885897615
Днес на Маслен нос много хубав сафрид като размер и количество имаше над 100 лодки, инфото е от вчера а никой не пише
- КИРО
- Обратна връзка:
Обиколки пред Галата - навсякъде този размер.

Бъктисах от релийз,айде за поп.
И не съжелявам де.

Бъктисах от релийз,айде за поп.
И не съжелявам де.

Потвърждавам за Маслен нос...и аз бях там...наистина истински есенен сафрид...20 кг.,трима души за около 4 часа време-от 10 до към 14ч....и тук там по някое хубаво чернокопче...лошата новина е че докато си ловяхме минаха през пасажа и два големи риболовни траулера,а когато тръгвахме, към мястото се бяха запътили още три от тях,така че възможно е вече да са останали само отделни пръснати рибиkikmor написа:Днес на Маслен нос много хубав сафрид като размер и количество имаше над 100 лодки, инфото е от вчера а никой не пише

- toffifee77
- новобранец
Тукааааа съммммм. Поне един да каже(АЗ). Днес ня Бяла двама 25 кила хубав жълтоопашат сафрид. Дълбочина 20-30м. Селото беше около 100 лодки. Туй то.
Жълтозъбат----ццццццц
Жълтозъбат----ццццццц
Последно промяна от toffifee77 на Пет Окт 21, 2011 6:54 pm, променено общо 1 път.