Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: руская рибалка 2.0
А ти не знаеш ли от къде свали играта? http://www.installsoft.ru/index.php?sid ... 2d2600e37fikonomow написа: поне кажи къде да четеме като не искаш да кажеш къде е. Благодаря.
По-точно тази тема: http://installsoft.ru/viewtopic.php?f=4 ... start=4300
Наслука!!

пичове преди някои беше пуснал един фаил на който, бяха описани имената на захранките от руски на английски или обратното не помня, на някои намира ли му се този фаил все още.....
-
- вече хвърля и на тежко
ACTPOHABT написа:пичове преди някои беше пуснал един фаил на който, бяха описани имената на захранките от руски на английски или обратното не помня, на някои намира ли му се този фаил все още.....

Ако това те устройва заповядай! http://dox.bg/files/dw?a=b8c0763258
Наслука!!

Благодаря!
-
- новобранец
Здравейте . Аз Играя РР3 на руски сървър но ме пуска само когато няма много хора online да играият . Има ли български сървъри на РР3 или РР2 ?
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
мом4ета някои има ли хака за пари ако го имате пишете на скаип naftata1986
Къв хак бе, ти ненормален ли си??? Чисто не можеш ли да играеш!?!

Писнало ми е от скапани чийтърчета!
-----------------------------------------------
Един бонус от мене

Писнало ми е от скапани чийтърчета!
-----------------------------------------------
Един бонус от мене

".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
За да играя руская рибалка 3 трябвали да плащам и ако трябва каква е цената
много моля някои да качи клевалка за ATOM fishinga
-
- вече хвърля и на тежко
Няма такава. Има една база с данни за рибите, която вече не е актуална след последния пач. Освен това често правят рефакторинг, т.е.променят често локации, риби, стръв и т.н.shtukarqt написа:много моля някои да качи клевалка за ATOM fishinga

Намери ме в играта - KingRatt - базата с данни все още е на 95% актуалнаshtukarqt написа:много моля някои да качи клевалка за ATOM fishinga
Сървър - возвр.

- forest
- новобранец
Тази година ще пуснат AF2, но ще изисква яка видео карта. За AF1 няма много смисъл примерно да се почва нов герой сега. След като пуснат AF2, в AF1 ако останели под 200 човека, щели да я спрат.
От къде имаш тази информация и сигурно ли е това?