Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от stonetales »

Не бих могъл да понеса отговорността за това, тъй като ще им я спестя, а тогава изобщо няма да им дойде акъла в главата - на родителите!

Звучи нечовешки, наистина, но пък как ти звучи "Оставено Само Дете Във Водата"???

....щот баща му тряска бира след бира на капанчето, а мама обсъжда последните клюки с приятелки.....

докато детето просто иска да се къпе и да си пляска във водата.....
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Днес много се смях на едни лафове на Годзилата в "Бракониери", ама щото тече кофти дискусия в "Излетите" ще отложа майтапа за по-късно :wink: !

Докарах я до там, че утре ще ходя на платен риболов, да го ева :lol: !

Ама кво, като няма, поне ще се наядем и понапием на чист въздух, в позната компания и няма да ходя повече от 50 метра по равно :lol: !

И то за 10 лева и в рамките на града.

Абе - самонавивам се май, а :lol: !

Така е, има и кофти дни !!!
lusienn

Мнение от lusienn »

Мани не се залъгвай.На риба се ходи на час път с кола като мене :D Утре копам до обяд и дим да ме няма.Захладне и мисля да пека малко чушки,после мръвка-после хапване спане на селски чист въздух и рано сутринта за риба.Е днес ми дойде зарядното от хонг конг-за това последното фото,къде го купих без зарядно и батерия.Към него има бонус и зарядно за кола.Та вече няма да хвана голема риба и-филма свърши ми батерията.Та от Хонг конг до Англия-пратка пътува 3 дена за лира и половина.А от там до тук 10 дена с бус,и 5 лв транспорт-мита няма.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Люси,
Ако хвана нещо утре - ще пусна репортажче :D !
Ако ли не - следващия път :D !
lusienn

Мнение от lusienn »

:D Епа така де,иначе не се брои-снима се пейзажа,какво ти хареса,ако не ти хареса нещо го пропускаш и темата ти е за отличен.Ако има риба-снимаш за пред хората 2 кила другото не е важно,за мен.

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

Е това ми е турбосапунерката,купих я на 10000 кадъра за 70 лв.Нова е продаваха за 340 долара преди.Изображение Обаче още не я познавам и не знам кой режим да ползвам,пише отдолу че е произведена в Япония-според мен има още много живот в нея.

Риболовци.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Я снимам с това:
Изображение
т.е. жената снима с това, основно пейзажи, буболечки и др. Моите снимки са редки, ето една - бракониер на яз.Брягово сниман от над 300 м.
Изображение
Подарък ми е от глобул, за това че си прехвърлих фирмените сим карти при тях.
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Люска , две неща не ми станаха много ясни та да попитам :
lusienn написа:...Там едно чайче по протежение на Босфора е 8лв.
Имаш предвид за конкретното място от снимката , или по цялото протежение :roll:

Другото :
lusienn написа:...Та от Хонг конг до Англия-пратка пътува 3 дена за лира и половина.А от там до тук 10 дена с бус,и 5 лв транспорт-мита няма.
Защо си я правил тази гимнастика :roll: Аз лично още не съм срещал китайче което да откаже да шипне до БГ .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
teh
новобранец
новобранец

Мнение от teh »

Няма и да срещнеш. Търговските им пратки за износ се дотират/субсидират от държавата с цел насърчаване и облекчаване на износа. Все им е едно до къде ще пращат и колко ще струва.
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Сигур е те баш те така те, Техххх:)
Я шви спращам един линк, за гледаннье и цъканнье:)

http://bulti.forumn.org/t159-topic#5271
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Камък,
Какво стана' с джибрите, опита ли първата ракия :D ?
Нищо не споменаваш по въпроса!

Обещах на Люсиен репортаж от съботния риболов, ама ще мина с една снимка само, щото нямаше какво толкова да му снимам на платения гьол - пускат риба и почва "състезанието" за деня, та ето и моето участие :

Изображение

Иначе има бира-скара, ако човек го мързи, а мен определено ме мързи, мога да изкарам един спокоен ден в лафове с колегите около мен, повечето от тях добри познати, в добро настроение от бирите и рибите, склонни към майтапи.
Най много да ми дойде някой на гости, че е близо до града и да участва в обяда или да прибере рибата :D !

А гледам, че Vid има хубав фотоапарат, ама снима само бракониери, не знам защо?

За Инкубус-а е ясно - от него снимка няма да видим :lol: !
Не ще и да пише в темата, а е графоманче като мен :lol: !

Днес пак, отново, неуспешен опит за гъби, няма ги и това си е !

А най-хубавото е, че ремонта у дома завърши и вече мога да пия ракия, да ям салата и да вечерям, да се изкъпя и евентуално изп..я, без да ходя до съседите :lol: !
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Първото казанче - подаръчен, но верен като куче правеняк - даде 10 литра на 54 дегрийса:)

Второто, горкото, даде 10 литра на 56 дегрийса:) Монтирам го директно на горелката на барбекюто.

С падането на градусите, след отлежаване, съответно ще станат 52 и 54

С третото ще пробвам да сложа джибренце без захар - и ще докладвам:)

Много гости, много приятели - дръпнаха ми вътъка тия дни, та затуй ме нямаше. Излезли са обаче попчетата на плиткажа(5-6м), ала морето е още на боза и не смея да ви лишавам завинаги от присъствието си на тази земя:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
lusienn

Мнение от lusienn »

Е седам за малко,и докато си ям обяда да ви покажа как гледа новата оптика,къде захранват за шаран-снимано е от 100 метра и се виждат зърната царевицаИзображение Модела е 2007,ама за любители като мен става.Е тия сега с чесънче и оцетИзображение През витрината на музеяИзображение Вдясно на снимката се вижда стара къща с паници по нея,така беше преди в близкото миналоИзображение Всичко се променя,някъде по бързо другаде по бавно.Преди са оставяли рисунки по пещерите,сега има цифрово фото-и гледат всички.Изображение Грънците тежат,и са скъпи за бърз транспорт,пък и са чупливи.

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

Е вече се прибрах да ви разправям за екскурзията на село.Та в неделя сутринта часовника звънна в 6.00,бех си легнал рано та рипнах,за кафе закуска и за 15 минути с кола до язовира.Изгрева го посрещнах по пътИзображение Хванах левия път по баира и газ по нанагорното и се озовах на трънския гьол е тука.Изображение Температурата на въздуха беше 10градуса.Водата беше топла и имаше поне 10 коли спали на язовира.В залива заетоИзображение на високия бряг същоИзображение На тоя човек отдясно още 15 човека плувкариИзображение Хвърлят навътре,на ваглери а рибата им е в краката.Та цъфнах на носа до едни шаранджии,да пометкам на фидера.Е какво имах за стръвИзображение Такъма в действиеИзображение и връхчето на фокусИзображение на тая снимка точно ми сгъна една каракудаИзображение времето стана ветровито и хладно за сезона,а беше 37 градуса преди 2 дена.Седях до обяд и си почивахИзображение Е тия са ни стръвта за кльонка,ама взех няколко за зарибяване на тайния гьол с дететоИзображение Малката направи страхотен клип с интервю,ама е за свой хора не за цялата публика.Та така е днес карах колело и снимах залеза в парка :arrow: Изображение Изображение И една пейзажна от язовираИзображение И един щъркел за цветИзображение Айде стига за днес.Лека вечер,здраве и щастливи сънища ви пожелавам :arrow:
Последно промяна от lusienn на Пон Авг 13, 2012 9:36 pm, променено общо 1 път.

Риболовци.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Двойно наистина идва прекалено-за това именно,щото тук не е фотографчийница,а и както без това правилно отбеляза G.P.,от мен няма да видите не само снимки,ами напоследък се съмнявам и за няколкото прости писмена...
Заключено

Обратно към “Разни”