Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Риболова около Русе
2,50 кг бяла от днес там.
На рибка на дъно
На рибка на дъно
Е по подробно де,нали помолих за всичко ,като монтаж стръф и прочие.Утре съм там!Ivak написа:2,50 кг бяла от днес там.
На рибка на дъно
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Днес - две бели рибки бебета (20 см) и една разполовена примамка на Текето, на силикон. Имаше окупация от мераклии на тапа, на стръв рибе. Не видях никой да хване нещо за около 3 часа.
За глухия всички, които танцуват, са луди.
Festina lente!
Festina lente!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Венци ® написа:Е по подробно де,нали помолих за всичко ,като монтаж стръф и прочие.Утре съм там!Ivak написа:2,50 кг бяла от днес там.
На рибка на дъно

Колко по подробно. Не съм я ловил аз. Монтаж на дъно подвижно олово. Стръв бабушка. ако те инетересуват какви са били въдицата и цвета на макарата ще звънна да питам

Ходете бре, ходете. И ще се хванат рибите, да не са по умн от нас я
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Привет колеги .Днес ходих да търся митичните бели риби по Текето.Сменихме няколко места но тях ги нямаше
.Преместихме се на малкото езеро ( не на лилиите ) .Там дребосъка скачаше много от време на време се чуваше и по някой плясък .Но уви не успяхме да извадим нищо с изключение на 1 бяло рибе 15 см. До нас имаше колеги които бяха напълнили кофичките със такива

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Митко,Защо не им ритнахте кофичките във водата ?
Аз пък зная,че ако хванеш някое бяло рибе по-добре да не го пускаш защото след като е хванато,то умира.Ако греша съжелявам така ми каза 1 горски на текето.
Бягай риба!!Аз ИДА!!
Зависи !!! Ако е хванато по отвънка ще оживее,ама ако е нагълтало чак да му изкараш вътрешностите сам се сещаш .... Ей тея бели риби много ме изкушават,ама от де ме фана тая настинкаw3rn3r написа:Аз пък зная,че ако хванеш някое бяло рибе по-добре да не го пускаш защото след като е хванато,то умира.Ако греша съжелявам така ми каза 1 горски на текето.

Днес реката много бурна мъгла студ и бира.Нямам бутане за 1 час и на плувка и на фидер и на дъно пробвах.Да се оправи малко това време и да търсим щуките.
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
-
- вече хвърля и на тежко
Аз пък ходих на лома ,20 таранки и един шаран си хванах времето не беше лошо. 

От Дунав под корабната- 1 мрянка малка (върната) една заби из под едни камани и скаса.Това от мен а до мен колегата скаса скобара а един друг се отчете с 2 щуки.А сега... 

...and justice for all
В неделя бях под корабната от 9 до 14 ч.Над 30 прьчки и много рибари,никой не хвана рибка.Аз мятах железа сьс спининга но ньцка.Оставих 4 на вьрха на буната,лека им вода.Това е от мен...... 

Съграждани моля ви кажете ми днес ако може къде мога да отида в рамките на града защото съм пеша за риба.Питам защото всички места които ги знам са заляти?
Съжалявам за спама
Съжалявам за спама
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
-
- кандидат преподавател
Усещам тънък намек в думите ти,добре де тук ли е мястото да се питаме от къде да си намерим олово,как да го леемEm1l написа:Съграждани моля ви кажете ми днес ако може къде мога да отида в рамките на града защото съм пеша за риба.Питам защото всички места които ги знам са заляти?
Съжалявам за спама

Еми пичове как по културно и човешки да си върша работата

Току що се връщам от реката.Положението не е добре,много е качила и носи само боклуци и клони,което е доста неприатно.Под корабната е бая залято и неможах да намея място.Резултата беше нулев,само скобара се обаждаше и то кам до 1 следобед и спря.
...and justice for all