Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Нещо за яз Искър мисля да прескоча по празниците за хишник на рибе.Отивам сам може да взема някой за компания-но без пияници 

Риболовци.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
lusienn написа:но без пияници

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
А добро утро.Честит празник на всички .Станал съм първи пием кафе и подготвям постата за риболова.Малките да не се обаждат само ЛЕВСКИTRANSKI RIBAR написа:lusienn написа:но без пияници
![]()
![]()

Риболовци.
- PREDATORst
- ще става разбирач
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Честит празник живи и здравиlusienn написа:А добро утро.Честит празник на всички .Станал съм първи пием кафе и подготвям постата за риболова.Малките да не се обаждат само ЛЕВСКИTRANSKI RIBAR написа:lusienn написа:но без пияници
![]()
![]()
![]()

п.с. Да не е само спам Тия дни на челопечене дребни платички и баби

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
От коя страна?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Колеги искам да ви питам,кога пускат пъстървата на панчарево-платения,че много искам да си хвана прясна пъстърва.
- PREDATORst
- ще става разбирач
На Пънча не знам.niko8704 написа:Колеги искам да ви питам,кога пускат пъстървата на панчарево-платения,че много искам да си хвана прясна пъстърва.
Днеска бех на суходол пред мен се мотаха 2 пъстърви въпреки всичко приключих с кило уклейки само

-
- новобранец
Някой има ли инфо за Челопечене?
Приятелите са розите на живота : откъсвай ги внимателно и се пази от бодлите.
Колеги, някой има ли инфо от Веринско?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Здравейте колеги,
утре за пръв път ще ходя покрай София за риба и ако може да ми кажете някое хубаво зарибено място, но да не е платено ще съм ви благодарен! : )
утре за пръв път ще ходя покрай София за риба и ако може да ми кажете някое хубаво зарибено място, но да не е платено ще съм ви благодарен! : )
-
- научил се да хвърля
Колега ти от раз искаш пълния пакет екстри. Мога да ти дам информация за яз. Хераково /виж албума ми/ снимките са от там. Не е платен. На плувка и варено жито ще "начешеш крастата". Успех.ivelin37 написа:Здравейте колеги,
- PREDATORst
- ще става разбирач
Вчера бех на платения Пънч,шарани и сомчета хамерикански,през горещата част от деня ловиха дънарите,на 15-20 м с ваглерите с променлив успех и към 17:30 дойде и моето времеniko8704 написа:Колеги искам да ви питам,кога пускат пъстървата на панчарево-платения,че много искам да си хвана прясна пъстърва.

Рибите се завъртяха на дистанция 7-10 метра в обсега на уипа ми и се почна кълване през 10мин на всяко подаване,късания,вадене на предпоследната ми се беше намотала линията на върха засичам и уипа като директен се гъне викам айде утече пръчлето,за моя радост скъса повода

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Това е супер гадно и на мен ми се е слушвало,само се прекръстих и държа,добре че някак си се отвързаха нещата и ластика се показа.Доста е неприятно,но си е и тръпка.PREDATORst написа: На последната ми се беше намотала линията на върха засичам и уипа като директен се гъне викам айде утече пръчлето,за моя радост скъса повода
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- AzAzEl
- научил се да хвърля
Колеги, едно питане. Има едно язовирче на 66-67ми километър на магистрала Тракия. По посока Пловдив се пада от ляво. Някой да знае как се казва, как се стига и има ли риба там?
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.