Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от G.Petkov »

Ами да,
Смейте се вие, нелюбители на естетичната фотография :lol: !

Ако откажете и Люси от снимките - няма да ви го простя :lol: !

А,
Камъка, каква хубава рецензия направи на фототворчеството на Люсиен.
Добре, че бях аз, да оценя по същество и автора и рецензента :D !
Ето и цитат,
stonetales написа:Люсс:)
Интересни са ми не толкова снимките ти, колкото разните идеи, нещата, които снимаш - тоест забавлението, което си осигуряваш с новата играчка....

...Ицо и той пренарежда и подрежда такъмите като любимо занимание, а май и всеки от нас прави така...
А пък за мен е огромно удоволствие, когато разглеждам стари снимики - на семейството си, на "девойките" си, на риболовите и рибите, които съм хванал.
И емоциите, и адреналина на всеки запечатан на кадър епизод отново и отново се връщат, сякаш отново съм там, назад във времето и всичко пак преминава през мен.
Пазя голямо количество снимки на хартия и албуми на компа.
И много се кефя на прегледа на "архивни кадри" :lol: !
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

G.Petkov написа:Ами да,
Смейте се вие, нелюбители на естетичната фотография :lol: !

Ако откажете и Люси от снимките - няма да ви го простя :lol: !
Никой никого не отказва. Разбира се, че е добре да има и по някоя снимка във форума. Но, това е вече прекалено.
lusienn написа: Една приятелка на жена ми ги е снимала
Добре, че не е една приятелка на приятелката на жена ми... Смятам, че това най малко не е етично. Дали сниманите хора желаят снимките им да се размятат наляво и надясно из интернет пространството?? Аз лично бе бих искал, особено тези от нощни купони. :)
Също мисля, че е ненужно да пълним форума с естетични снимки примерно от National Geographic. Който желае, може да ги разглежда където трябва...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Покрай снимките и дискусията за тях даже и китаеца се активизира, май трети пост пише в темата :D !
Ама въдици не предлага :lol: !
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

G.Petkov написа:Покрай снимките и дискусията за тях даже и китаеца се активизира, май трети пост пише в темата :D !
Ама въдици не предлага :lol: !
Гога,китайците ги заеби :D Те имат една поговорка.....''изпуснатата риба,винаги е голяма'' :D .Ама като ви чета,темата май не-е за изпуснати или хванати риби. :D С Люската се знаем отдавна,с Инку също.И двамата ги уважавам като колеги в риболова, и виртуални приятели.....без да-се познаваме лично.Не-съм против,да се пускат снимки.....ако е,нека е.Ама Люска,като пускаш репортажи,отделай малко внимание и на хората,които възприемат прехода,по друг начин.Едни си редят въдиците, други примамките .....а пък аз бърша прахуляци,абе хоби ..пред него сме безсилни. :D Я кажи кой набор беше ,да отворя една бутилка,за твое здраве. :wink: :roll: :D :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Ама Ицо как тайничко наблюдава и Искренно се възмущава, че снимки няма:)

Не мой се пречупи коравото му сърДце и да ни остави на самотек:)

Куту ДобрияТ Бял баща в индианската митология от миналия век?:)

Люсс - снимката с двете лодки и дечкото на пристана е много красива:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

lovo-бай СТОЯН,

Аз съм 1955 година,
Наздраве и на теб, аз ще си пийна чак в късния следобед, че днес много работа, много чанч!
lusienn

Мнение от lusienn »

Е разгеле-дойде тоя мой виртуален приятел от Испания.Добре дошъл Тигре и да знаеш че съм от последния набор къде служи 2 години в казармата.Ем бях младши сержант,ем старши на новобранците-понеже се държах с тях като с равни,е сега всички още са ми приятели,даже зет ми е от тях :D Ма тука въобще не се взимам на сериозно,много рядко съм такъв-само когато имат да ми дават пари.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Хайде,
И утре за риба и който хване нещо - снимка и в темата,
Ако има и някоя приятелка - негова, на жена му или каквато и да е, но да е хубава или поне да може да готви хубаво :D - пак снимка и пак в темата :lol: !
Щото прехода трябва да върви!
И си върви, де,
Още малко и ще стане най-вървежната тема в подфорума :D !
А пък ако се и завърнат и други силни и стилни в писането съ-автори, още по-добре!
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

G.Petkov написа:Хайде,
И утре за риба и който хване нещо - снимка и в темата, ...........
Е.....аз хващах вчера. От риболов на костур станах вече"въртоглав"!!! :lol:
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/O9A1WIaS6SY?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/O9A1WIaS6SY?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
П.П.Сега да не последва-... Аман от клипчета.... 8)
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
lusienn

Мнение от lusienn »

Е колега честито.Утре като си свърша бързо задачите,дим да ме няма от София и компа.А днес съм ви избрал една снимка на една девойка,приятелка бивша на мое момче от родата.Има албум от солени снимкиИзображение
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

А ви оставя на самотек,стават страшни работи:губи ви се хумора;иронията и самоиронията;конкретиката в идеята на мнението;става гмеж на фактологията;претрупването със снимков материал ,за съжаление,вече е неовладяемо-прекалената непосредственост и предметност на образите,води бавно,но сигурно, до умствена деградация,сори,ама какво друго да ви пиша,камераден :(
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

INCUBUS написа:А ви оставя на самотек,стават страшни работи:губи ви се хумора;иронията и самоиронията;конкретиката в идеята на мнението;става гмеж на фактологията;претрупването със снимков материал ,за съжаление,вече е неовладяемо-прекалената непосредственост и предметност на образите,води бавно,но сигурно, до умствена деградация,сори,ама какво друго да ви пиша,камераден :(
Колега INCUBUS , сори,но не ти ли е минавало през ума,че напоследък се"вживяваш"като ментор-съдник,даващ определена насока на темата,изгодна на твоите разбирания!? :mrgreen:
Пред теб стоял ли е някога въпросът дали всички пишещи и четящи темата харесват постовете ти ,но досега никой не си е позволил да ти направи дори и намек за съдържанието на графоманските ти изяви!!! :wink:
Приеми ,че поне аз съм си взел бележка,от мнението ти,и този пост е нещо като събуждане чувството за хумор,проява на самоирония и опит за избягване на гмежа от фактологията! Навременната ти намеса мисля,че ще предотврати "умствената ми деградация"!!! :lol: :drinkers:
P.S. Продължавай да пишеш в темата- за всички има място под слънцето!!! :bear:
Разни хора,разни идеали....!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

И аз днес дръпнах, ама малко - костурчета,/снимките утре :D /,
И да взема да забравя да ги снимам пържени, а така хубаво ги изпържих, ама жената е виновна :D - грабна чиниите, направи салатата и .....
Вече като седна с чаша ракия на масата и напълно естествено забравям, какво съм обещавал в темата :lol: .

Така, че "Хвани и изпържи" си остава валидна "подтема" :lol: ,
Но трябва и да запомня, че вече съм обещал да снимам и тази част от прехода.

Телескип-е, що се коркаш, бре :D !
То и аз съм "графоман", ама какво от това, смятам, че пак съм си добър човек :D !
А ти си пускай клиповете, ние си ги гледаме !

Би ли споделил, къде ги забождате тези "симеончета" та не ползвате кукоизваждач ?

А днес моя другар по дружинка, Панайот, разпита за яз.Батак и те пита от къде си купувате или снабдяване с рибки за стръв ?
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

G.Petkov написа:......................................................................
То и аз съм "графоман", ама какво от това, смятам, че пак съм си добър човек :D !
Ами...,не схващам какво общо има графоманствато с лош и добър човек,такива определения няма никъде в поста ми,явно съм останал неразбран! :roll:
Ако по някакъв начин се чувстваш засегнат-извинявай! :wink: :drinkers:
G.Petkov написа:...Би ли споделил, къде ги забождате тези "симеончета" та не ползвате кукоизваждач ?
"Нежно"под гръбната перка! :D
А...използваме кукоизваждач,доста често по-лакомите гълтат,като за последно! :lol:
Но то е и въпрос на преценка,да се определи точния момент на засичане! :D
G.Petkov написа:...А днес моя другар по дружинка, Панайот, разпита за яз.Батак и те пита от къде си купувате или снабдяване с рибки за стръв ?
Рибки се продават в центъра на самия курорт "Цигов чарк". Има няколко места,като цената за бройка рибка варира от 6 до 12 ст,в зависимост от вида на рибката. Дори има опция,ако закупиш 100 бр.,цената е 4 ст. на бройка!
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Телескоп написа:....

"Нежно"под гръбната перка! :D

Но то е и въпрос на преценка,да се определи точния момент на засичане! :D ...
Много хубав отговор :D !
Е там е и нюанса на риболова на хищни рибки :D !

Има дни в които ги чакам да ми развият по 3-4 метра влакно, а друг път засичам щом потъне - много е различно !
За бялата изчаквам повече, ама то и си личи когато взима по-едра риба :D !

А пък "засегнат" в тази тема не съм се чувствал никога :D !
Цялото ми участие тук е "от сърце" и с най-голямо удоволствие.
Камъка я създаде, ама пък ние я донаписахме и още ще има :lol: !

Чувствам прилив на нова вълна от "графомания" :lol: !

Много благодаря за отговора, от името на Панайот !
Заключено

Обратно към “Разни”