Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- pacho109
- сериозен играч
Re: Кърджалийски регион
Учудих се като пишеше морунаПетър Недев написа:Банда преебах една 1,20 м . След като изпуснах общо 4 риби за 2 вечери заковах една прилична.Нещо съм се объркал.Не е моруна а морена. Като змиорка ,но с едни големи зъби. Почти прегриза стоманен повод. Като си дойда ще ви я покажа. Има и снимки,и клип,а и рибата ще пътува за БГ.

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Само нощно време Пачо. Пез деня е пълно е едни като пирани и ме може рибката да падне на дъното. А и те излизат през нощта. Аз не предполагах че такива риби ще хващам и съм малко неподготвен(кеп) та като я докарах на 1м от мен я ликвидирах с харпуна.Тази вечер пак съм там;)pacho109 написа:Учудих се като пишеше морунаПетър Недев написа:Банда преебах една 1,20 м . След като изпуснах общо 4 риби за 2 вечери заковах една прилична.Нещо съм се объркал.Не е моруна а морена. Като змиорка ,но с едни големи зъби. Почти прегриза стоманен повод. Като си дойда ще ви я покажа. Има и снимки,и клип,а и рибата ще пътува за БГ.Викам на Дунава ли лови,на Волга ли
Тия морени ,само нощно време ли вървят,с комплект с комарите
Когато няма риба.......не кълве!
- Don4o_62
- учете се от него
сега се върнах от долния,хванах.....само аз се хванах за едно място
имаше още двама абдали като мен с лодки
и освен да се разминаваме като пътни знаци,друго нямаше интересно,на корабчето имаше плувкари и дънари
ама бързо се изнесоха и те,оня ден и риба се вадеше и сонара и риба показваше,днес тук там някоя,къде се ската тая риба не знам,на моста висяха едни като паяци и бяха наметкали 10 -на пера но не видях и при тях радост,нещо стана.....

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Антон Тонев
- сериозен играч
Днес към 16,00ч в един риболовен магазин пием кафе и си говорим.Всеобщо е мнението, че след като Миро си замина,си дойдоха повсеместно тия със специалните уреди.И двата язовира са опасани от мрежи-На горния почват още от садките на Главатарци и нагоре докъдето се сетите.На долния, от Германеца, до Боюк дере и малко по надолу/апропо, там излизало само каракуда по 200-300грама/.Don4o_62 написа:сега се върнах от долния,хванах.....само аз се хванах за едно мястоимаше още двама абдали като мен с лодки
и освен да се разминаваме като пътни знаци,друго нямаше интересно,на корабчето имаше плувкари и дънари
ама бързо се изнесоха и те,оня ден и риба се вадеше и сонара и риба показваше,днес тук там някоя,къде се ската тая риба не знам,на моста висяха едни като паяци и бяха наметкали 10 -на пера но не видях и при тях радост,нещо стана.....
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
То в неделя и аз се бях диктисал с гемийчето на Студения, имаше кълване - перки - ма нищо де да си заслужава вниманието и кат ме напече жегата си обрах крушите.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Банда,готов съм.Багажа е натоварен.Тръгвам.Живот и здраве знаете къде да ме намерите.
П.п : Тонка взел съм моята лодка,няма смисъл и ти да товариш твоята.
П.п : Тонка взел съм моята лодка,няма смисъл и ти да товариш твоята.
Рибата тръгна навсякъде и на никой не му остава време да се похвали!
Под Островица сомчета масово излизат, на хижата на прилична бяла и от време на време някое шаранче кило-две!
Успех в риболова!

Под Островица сомчета масово излизат, на хижата на прилична бяла и от време на време някое шаранче кило-две!
Успех в риболова!

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Колега тия сомчета и бели риби под с. Островица могат ли да се ловят на спининг от брега или трябва задължително лодка, мисля да пробвам от брега на спининг да знам дали си струва да ходя...haga написа:Рибата тръгна навсякъде и на никой не му остава време да се похвали!![]()
Успех в риболова!
А има ли въобще къде да се пробва спининг от брега на Студен Кладенец?
Точно за района на с. Островец и около него, така като гледам в гугъл мапс е нулевата зона на язовира т.е. най-тясната му част, с добър спининг прът с мощна акция няма да ми е проблем да мятам почти до другия бряг...защо тогава да е задължително с лодка, няма ли шанс и без лодка нещо да удари 

- Don4o_62
- учете се от него
навсякъде може да ти удари на спининг,но трябва да няма хора по брега,а там където няма хора са отвесни скали и сипей и няма как да идеш,камо ли да вървиш по брега и хвърляш,откажи се,просто отдавна съм го мислил и пробвал тук там но е вятър работа,язовира е плитък и рибата държи навътре
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Местната звезда Vesko1 се развихри!
http://novjivot.info/07/18/114355" onclick="window.open(this.href);return false;

http://novjivot.info/07/18/114355" onclick="window.open(this.href);return false;
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Здравейте Приятели. Някъде си загубих телефона днес. В понеделник ще си изкарам карта със същия номер,но нямам номерата на никой. Ще съм ви благодарен ако пуснете по едно ЛС с номерата си.