Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
здравейте колеги на на 27 март бях на канала до село констатиново до селско-стопанския двор.Риболова беше добър.Хванах около 5кг каракуда и няколко червеноперки.ОТ каракудите имаше доста добри екземпляри
-
- вече хвърля и на тежко
колеги някой знае ли каде има сулки/бяла риба/ или големи костури/стражоци/ благодаря предварително
Хора има много,ама Човеци вече няма............
- glarusa
- кандидат преподавател
Сулки- нъцки! Пробвай по Мандрата на спининг,може да удариш нещо! Големи костури има на едно язовирче на около стотина километра от Бургас, но ако не се лъжа, се раздвижват само в началото на зимата!
А аз ако може да попитам...някой да знае какво е положението на язовира,който е на разклона за Черни връх, платения! Дава ли хубав шаро или само събират парички там?
А аз ако може да попитам...някой да знае какво е положението на язовира,който е на разклона за Черни връх, платения! Дава ли хубав шаро или само събират парички там?
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Ставри ходих веднъж миналата година през забраната за хубав шаро незнам по голям от 500-600гр не уловихglarusa написа:Сулки- нъцки! Пробвай по Мандрата на спининг,може да удариш нещо! Големи костури има на едно язовирче на около стотина километра от Бургас, но ако не се лъжа, се раздвижват само в началото на зимата!
- glarusa
- кандидат преподавател
Значи положението е същото като преди!Въпреки това този уикенд смятам да го пробвам и после ще драсна един два реда!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Ако може да се вярва на статията ... има няма 100 км. от васkamaka написа:колеги някой знае ли каде има сулки/бяла риба/ или големи костури/стражоци/ благодаря предварително

http://ribibg.com/index.php?p=get_news&news_id=397
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- S.Koychev
- разбира нещата
Колеги,разбрах че каракудата (едра) е тръгнала на канала,къде е най-удачно да се търси в момента,Новоселци ,около стопанския двор или на Тръстиково.
Ribarche
-
- вече хвърля и на тежко
Абре колеги, бихте ли препоръчали някво сносно местенце за релаксиране през неделния ден, ама и рибка да се хване - няма значение каква, важното е да има занимание. 

"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
- glarusa
- кандидат преподавател
Аматев...пробвай Средецка около въжения мост.Приятел от Средец ми сподели, че избила някаква белевица и все още не са я нападнали!
Отлично инфо братKoleff написа:Ако може да се вярва на статията ... има няма 100 км. от васkamaka написа:колеги някой знае ли каде има сулки/бяла риба/ или големи костури/стражоци/ благодаря предварително![]()
http://ribibg.com/index.php?p=get_news&news_id=397
Вчера от 17:30 до 19:10 на р. Ахелой едно голямо КАПО. Пробвахме на 4-5 места за кафел, сменихме 7-8 примамки (воблери и блесни) обаче нямаше никакви признаци на живот. Това е реката на Каридата
Само той ги мори кефелите с неговите воблерчета 

няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
- каридата
- учете се от него
Реката наистина е доста трудна,маловодна и бистра.Но зависи и в кой участък си бил,като чели около и под ахелой клена по го няма .
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

Над Ахелой бях. Реката не ми е много позната. Знам само един маршрут. От пътя Ахелой-Тънково по асфалтовата отбивка, която води до реката, а от там- няколко вирчета нагоре и надолу от пътя. Водата наистина е много бистра. В събота се виждаха малки кефалчета, но не се хващаха. Вчера видях само една рибка. Тия едрите дето ти ги вадиш се бяха скатали някъде.каридата написа:Реката наистина е доста трудна,маловодна и бистра.Но зависи и в кой участък си бил,като чели около и под ахелой клена по го няма .
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
- glarusa
- кандидат преподавател
Днес един лек излет без риба...като изключим едно костурче. Сутринта към 10:00 отскочих до Новоселци, но освен студ,умрели риби и няколко капотирани колеги, друго не се видя! Малко снимки

А това ми спаси третото капо, че предните ми два излета бяха отчайващо зле...този е само зле!

А това ми спаси третото капо, че предните ми два излета бяха отчайващо зле...този е само зле!

- koitikaza
- научил се да хвърля
Здравейте и от мен и аз днес ходих на Новоселци и наистина доста измряла риба има.Но поне ми остана разходката