Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Ми аз ... точно такава реакция, ми се щеше да предизвикам,без графоманство,ама не очаквах,че баш Телескоп ще подпали
Не съм съдник на никого и няма как да бъда -считайте всяка една моя позиция /излагация/само като едно мнение,което може да не е приятно и да не се приема,но то в никой случай не може да е последно,необоримо,некритикуемо и пр. Доживях обаче да видя 4 поредни мнения само със смислени думи-без никакви снимки и направо съм щастлив 

INCUBUS написа:Ми аз ... точно такава реакция, ми се щеше да предизвикам,без графоманство,ама не очаквах,че баш Телескоп ще подпали...........

"Загрях",ама като български реотан!!!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Ааа,INCUBUS написа:... Доживях обаче да видя 4 поредни мнения само със смислени думи-без никакви снимки и направо съм щастлив
Ще има, ще има, ама чак довечера

- stonetales
- разбира нещата
Ах, Ах, Деца мои:)
Малко да се отклоня и патакламата започва:)
Само дет Инку май не схвана, че умствената ми деградация се развива от време оно - времето, в което бях виновен за всичко.......
Ицо е професионален съдник - нормално е да мисли и да се изразява като такъв. В края на краищата, ако не го прави и у дома и на работа и на всякъде - какъв съдник би бил?:)
Аз пък съм професионален безразсъдник - нормално за мен е да се изразявам и мисля странно и да не се чувствам виновен за нищо:)
Препоръчвам ви го - особенно, когато кошчето за риба е празно:)
Малко да се отклоня и патакламата започва:)
Само дет Инку май не схвана, че умствената ми деградация се развива от време оно - времето, в което бях виновен за всичко.......
Ицо е професионален съдник - нормално е да мисли и да се изразява като такъв. В края на краищата, ако не го прави и у дома и на работа и на всякъде - какъв съдник би бил?:)
Аз пък съм професионален безразсъдник - нормално за мен е да се изразявам и мисля странно и да не се чувствам виновен за нищо:)
Препоръчвам ви го - особенно, когато кошчето за риба е празно:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- stonetales
- разбира нещата
Та, ето ви, съвсем в стил Люсс - със какво се занимавам сега:

Някой ще каже - хм... просто печене на чушки?:)
Не! - ще отрека гордо и предизвикателно аз - естетическо аранжиране и подготовка на вечеря:)
Не! - ще отрека гордо и предизвикателно аз - естетическо аранжиране и подготовка на вечеря:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- G.Petkov
Камъка много ме разсмя
!
Ама и чушките са много хубави, а пък колко обичам печени чушки ....
Щом вече има стил "Люс", да дам и аз своя принос към прехода
!
Пускам един репортаж в стил "Люс"
,
С повече природни красоти и по-малко риболовни успехи, ама то и успехите си бяха много малки, да не кажа незначителни, ама толкова имало - толкова съм хванал
!
Реших да отида до яз.Лобош, на едно много диво място, та поканих и един друг съ-автор от темичката.
Само дето мястото се оказа много куцо от към риба, ама иначе нямаше много народ, може би и заради липсата на риба
!
Ето го язовира - планина, гори, поляни - абе красоти, даже и скали имаше надвиснали над заливите.
Даже и много мърсотия и боклуци намаше !!!
Много бях изненадан!

Отгоре на скалите има параклис, снимка на който автора на стила беше "копнал" преди време и постнал в темата
.
Та с красотите - до тук, сега следва реалността, такава каквато е - груба, "сермяжная", както се изразяват Илф и Петров, сиреч шаечна
!
Ето го и вашият съ-автор, неговия улов за целия ден /като си гледам кофичката 1 към 1.5 кг, ама непремерени
/ и остатъка от вечерята, щото много хванах, та и остана
!
Ама нали ще следваме тезиса на друг съ-автор - "Хвани и изпръжи" !
Та тук съм аз по цялата верига - от хващането, през чистенето и накрая изпръжването!
Станаха много хубави !
Който не вярва, да пита жена ми - изяде си нейната половина до край
!

Следващият репортаж ще е посветен на топлите минерални басейни.

Ама и чушките са много хубави, а пък колко обичам печени чушки ....
Щом вече има стил "Люс", да дам и аз своя принос към прехода

Пускам един репортаж в стил "Люс"

С повече природни красоти и по-малко риболовни успехи, ама то и успехите си бяха много малки, да не кажа незначителни, ама толкова имало - толкова съм хванал

Реших да отида до яз.Лобош, на едно много диво място, та поканих и един друг съ-автор от темичката.
Само дето мястото се оказа много куцо от към риба, ама иначе нямаше много народ, може би и заради липсата на риба

Ето го язовира - планина, гори, поляни - абе красоти, даже и скали имаше надвиснали над заливите.
Много бях изненадан!
Отгоре на скалите има параклис, снимка на който автора на стила беше "копнал" преди време и постнал в темата

Та с красотите - до тук, сега следва реалността, такава каквато е - груба, "сермяжная", както се изразяват Илф и Петров, сиреч шаечна

Ето го и вашият съ-автор, неговия улов за целия ден /като си гледам кофичката 1 към 1.5 кг, ама непремерени

Ама нали ще следваме тезиса на друг съ-автор - "Хвани и изпръжи" !
Та тук съм аз по цялата верига - от хващането, през чистенето и накрая изпръжването!
Станаха много хубави !
Който не вярва, да пита жена ми - изяде си нейната половина до край

Следващият репортаж ще е посветен на топлите минерални басейни.
- GODzillata
Хопа-хопа, привет на всички, ето ме и мен!
Прочетох ви мненията докато ме нямаше и искрено се забавлявах.
Ицето упорито не иска снимки, а отвсякъде всеки качва, че даже Ачо има наглостта и клип да качва, а после пък и се корка на Ицето и т.н.
В хотела имах нет, ама пък си бях забравил зарядното на лаптопа, а през телефона не ми се влизаше, та стоически издържах.
Морето мина рутинно за ол инклузив, т.е. ядене, сране и между другото плаж.

Прочетох ви мненията докато ме нямаше и искрено се забавлявах.

В хотела имах нет, ама пък си бях забравил зарядното на лаптопа, а през телефона не ми се влизаше, та стоически издържах.
Морето мина рутинно за ол инклузив, т.е. ядене, сране и между другото плаж.

Ооооооооо, чакай само да кача снимките от прехода ми из страната, па и клипче да обработя.INCUBUS написа:Доживях обаче да видя 4 поредни мнения само със смислени думи-без никакви снимки и направо съм щастлив

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- кандидат преподавател
Е,от сега заявявам,че в такъв случай, мен, нема да ме има, като коментар и съпреживяване,начи... 

- Павел Иванов
Георге , откак се прееба пътя от към Поцърненци де водеше баш до залива зад камънаците де си снимал , реЗко намале човеко присъствието там . Това от една страна добре , как си забелязал боклуци почти няма . От друга страна и рибата я няма щот се завъди толко корморан в района че си еба бабатаG.Petkov написа:...Реших да отида до яз.Лобош, на едно много диво място, та поканих и един друг съ-автор от темичката.
Само дето мястото се оказа много куцо от към риба, ама иначе нямаше много народ, може би и заради липсата на риба!
Много бях изненадан!...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- сериозен играч
В стил ''Инку''.INCUBUS написа:Е,от сега заявявам,че в такъв случай, мен, нема да ме има, като коментар и съпреживяване,начи...
Хомосапиенс е програмиран да се интересува най-вече от себе си, след това от близките си и ако остане нещо....... за приятели и познати, дори обикновеното съчувствие е рядко срещано явление.Понякога изпадаме в дълбок егоизтичен екстаз,чрез който демонстрацията или проявата на садистичен непукизъм към последните, ни прави значими в собствените ни, и чужди очи.Изкренно се надявам,че у Инку,ще се зароди поне минимално чувство на емпатия.Защото ако не-бяхме човеци,можеби нямаше да грешим.

В стил ''Люс''.
Тъй като днес,нямах време да служа рационално на себе си,и проспах този красив и не-повторим ден.Ще се постарая да направя това,през ранните часове,и да посрещна зората,както подобава.

Годзи,притесняваш ме,с някои твои последни изказвания в други теми.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- GODzillata
Бай 100-яне, истината е някъде там... 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- G.Petkov
Даа,Павел Иванов написа:... От друга страна и рибата я няма щот се завъди толко корморан в района че си еба бабатаСлед забраната заливите там бяха почернели от тая гад ...
Ще излезеш прав!
Цял следобяд гледахме големи ята корморани, които обаче не кацнаха, щото имаше хора и по брега и по скалите.
Е това е вече ужасяващ обезрибител на водоемите.
А е защитен вид.На изчезване, казват еколозите, бил

А като полетят през есента и зимата и небето почернява!
Но щом казват, че са на изчезване - ще вярвам на еколозите, очите ми може и да ме лъжат

- stonetales
- разбира нещата
ХАХАХАХА:)
Четох последните няколко страници - темата май ще трябва да се преименува на "Дядовата ръкавичка"?:)
Или пък - "Кръчма на края на света"?:)
ето ви една риба и от мен:

Четох последните няколко страници - темата май ще трябва да се преименува на "Дядовата ръкавичка"?:)
Или пък - "Кръчма на края на света"?:)
ето ви една риба и от мен:
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
Малко копър, магданоз и малко маслинки и зехтин - ша ти стане хубавиня.Не можах да се обадя,че останах само един ден - оглеждах некое имотче за старинки.Имах време да си поговоря с този пич ,дето продава въдици и прави ключове до морската градина.Следващият път обезателно.stonetales написа:Та, ето ви, съвсем в стил Люсс - със какво се занимавам сега:

Обезрибителите сме хората,природата си е създала механизъм за регулиране на популацията на даден биологичен вид.Интересно какво ли си мислят кормораните за насG.Petkov написа:Даа,Павел Иванов написа:... От друга страна и рибата я няма щот се завъди толко корморан в района че си еба бабатаСлед забраната заливите там бяха почернели от тая гад ...
Ще излезеш прав!
Цял следобяд гледахме големи ята корморани, които обаче не кацнаха, щото имаше хора и по брега и по скалите.
Е това е вече ужасяващ обезрибител на водоемите.
А е защитен вид.На изчезване, казват еколозите, бил!
А като полетят през есента и зимата и небето почернява!
Но щом казват, че са на изчезване - ще вярвам на еколозите, очите ми може и да ме лъжат!