Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от INCUBUS »

Ми аз ... точно такава реакция, ми се щеше да предизвикам,без графоманство,ама не очаквах,че баш Телескоп ще подпали :lol: Не съм съдник на никого и няма как да бъда -считайте всяка една моя позиция /излагация/само като едно мнение,което може да не е приятно и да не се приема,но то в никой случай не може да е последно,необоримо,некритикуемо и пр. Доживях обаче да видя 4 поредни мнения само със смислени думи-без никакви снимки и направо съм щастлив :)
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

INCUBUS написа:Ми аз ... точно такава реакция, ми се щеше да предизвикам,без графоманство,ама не очаквах,че баш Телескоп ще подпали :lol: ...........
:lol:
:smt023
"Загрях",ама като български реотан!!! :lol:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

INCUBUS написа:... Доживях обаче да видя 4 поредни мнения само със смислени думи-без никакви снимки и направо съм щастлив :)
Ааа,
Ще има, ще има, ама чак довечера :D !
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Ах, Ах, Деца мои:)
Малко да се отклоня и патакламата започва:)
Само дет Инку май не схвана, че умствената ми деградация се развива от време оно - времето, в което бях виновен за всичко.......

Ицо е професионален съдник - нормално е да мисли и да се изразява като такъв. В края на краищата, ако не го прави и у дома и на работа и на всякъде - какъв съдник би бил?:)

Аз пък съм професионален безразсъдник - нормално за мен е да се изразявам и мисля странно и да не се чувствам виновен за нищо:)
Препоръчвам ви го - особенно, когато кошчето за риба е празно:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Та, ето ви, съвсем в стил Люсс - със какво се занимавам сега:

Изображение

Изображение

Някой ще каже - хм... просто печене на чушки?:)

Не! - ще отрека гордо и предизвикателно аз - естетическо аранжиране и подготовка на вечеря:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Камъка много ме разсмя :lol: !
Ама и чушките са много хубави, а пък колко обичам печени чушки ....

Щом вече има стил "Люс", да дам и аз своя принос към прехода :D !

Пускам един репортаж в стил "Люс" :lol: :lol: :lol: ,
С повече природни красоти и по-малко риболовни успехи, ама то и успехите си бяха много малки, да не кажа незначителни, ама толкова имало - толкова съм хванал :D !
Реших да отида до яз.Лобош, на едно много диво място, та поканих и един друг съ-автор от темичката.
Само дето мястото се оказа много куцо от към риба, ама иначе нямаше много народ, може би и заради липсата на риба :D !
Ето го язовира - планина, гори, поляни - абе красоти, даже и скали имаше надвиснали над заливите.
Даже и много мърсотия и боклуци намаше !!!
Много бях изненадан!

Изображение

Изображение

Изображение

Отгоре на скалите има параклис, снимка на който автора на стила беше "копнал" преди време и постнал в темата :D .
Та с красотите - до тук, сега следва реалността, такава каквато е - груба, "сермяжная", както се изразяват Илф и Петров, сиреч шаечна :D !
Ето го и вашият съ-автор, неговия улов за целия ден /като си гледам кофичката 1 към 1.5 кг, ама непремерени :D / и остатъка от вечерята, щото много хванах, та и остана :lol: !
Ама нали ще следваме тезиса на друг съ-автор - "Хвани и изпръжи" !
Та тук съм аз по цялата верига - от хващането, през чистенето и накрая изпръжването!
Станаха много хубави !
Който не вярва, да пита жена ми - изяде си нейната половина до край :D !

Изображение

Изображение

Изображение

Следващият репортаж ще е посветен на топлите минерални басейни.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Хопа-хопа, привет на всички, ето ме и мен! :D

Прочетох ви мненията докато ме нямаше и искрено се забавлявах. :mrgreen: Ицето упорито не иска снимки, а отвсякъде всеки качва, че даже Ачо има наглостта и клип да качва, а после пък и се корка на Ицето и т.н. :lol:

В хотела имах нет, ама пък си бях забравил зарядното на лаптопа, а през телефона не ми се влизаше, та стоически издържах.

Морето мина рутинно за ол инклузив, т.е. ядене, сране и между другото плаж. :mrgreen:
INCUBUS написа:Доживях обаче да видя 4 поредни мнения само със смислени думи-без никакви снимки и направо съм щастлив :)
Ооооооооо, чакай само да кача снимките от прехода ми из страната, па и клипче да обработя. :P :lol: :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Е,от сега заявявам,че в такъв случай, мен, нема да ме има, като коментар и съпреживяване,начи... :)
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

G.Petkov написа:...Реших да отида до яз.Лобош, на едно много диво място, та поканих и един друг съ-автор от темичката.
Само дето мястото се оказа много куцо от към риба, ама иначе нямаше много народ, може би и заради липсата на риба :D !
Ето го язовира - планина, гори, поляни - абе красоти, даже и скали имаше надвиснали над заливите.
Даже и много мърсотия и боклуци намаше !!!
Много бях изненадан!...
Георге , откак се прееба пътя от към Поцърненци де водеше баш до залива зад камънаците де си снимал , реЗко намале човеко присъствието там . Това от една страна добре , как си забелязал боклуци почти няма . От друга страна и рибата я няма щот се завъди толко корморан в района че си еба бабата :? След забраната заливите там бяха почернели от тая гад . Това обяснява защо в момента , отсреща де има хора си се правят по 100 -150 кустура за два / три часа , а при манастира както сам си се убедил рибата си е редкост :twisted:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

INCUBUS написа:Е,от сега заявявам,че в такъв случай, мен, нема да ме има, като коментар и съпреживяване,начи... :)
В стил ''Инку''.
Хомосапиенс е програмиран да се интересува най-вече от себе си, след това от близките си и ако остане нещо....... за приятели и познати, дори обикновеното съчувствие е рядко срещано явление.Понякога изпадаме в дълбок егоизтичен екстаз,чрез който демонстрацията или проявата на садистичен непукизъм към последните, ни прави значими в собствените ни, и чужди очи.Изкренно се надявам,че у Инку,ще се зароди поне минимално чувство на емпатия.Защото ако не-бяхме човеци,можеби нямаше да грешим. :D :drinkers:

В стил ''Люс''.
Тъй като днес,нямах време да служа рационално на себе си,и проспах този красив и не-повторим ден.Ще се постарая да направя това,през ранните часове,и да посрещна зората,както подобава. :D
Изображение

Годзи,притесняваш ме,с някои твои последни изказвания в други теми. :roll: Надявам се ,че това недоразумение е плод,на разликата в надморската височина между Видин и Стара Загора. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Бай 100-яне, истината е някъде там... :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Павел Иванов написа:... От друга страна и рибата я няма щот се завъди толко корморан в района че си еба бабата :? След забраната заливите там бяха почернели от тая гад ...
Даа,
Ще излезеш прав!
Цял следобяд гледахме големи ята корморани, които обаче не кацнаха, щото имаше хора и по брега и по скалите.

Е това е вече ужасяващ обезрибител на водоемите.
А е защитен вид.На изчезване, казват еколозите, бил :roll: !
А като полетят през есента и зимата и небето почернява!
Но щом казват, че са на изчезване - ще вярвам на еколозите, очите ми може и да ме лъжат :mrgreen: !
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

ХАХАХАХА:)
Четох последните няколко страници - темата май ще трябва да се преименува на "Дядовата ръкавичка"?:)

Или пък - "Кръчма на края на света"?:)

ето ви една риба и от мен:

Изображение
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
tct

Мнение от tct »

stonetales написа:Та, ето ви, съвсем в стил Люсс - със какво се занимавам сега:

Изображение

Изображение

Някой ще каже - хм... просто печене на чушки?:)

Не! - ще отрека гордо и предизвикателно аз - естетическо аранжиране и подготовка на вечеря:)
Малко копър, магданоз и малко маслинки и зехтин - ша ти стане хубавиня.Не можах да се обадя,че останах само един ден - оглеждах некое имотче за старинки.Имах време да си поговоря с този пич ,дето продава въдици и прави ключове до морската градина.Следващият път обезателно. :drinkers:
tct

Мнение от tct »

G.Petkov написа:
Павел Иванов написа:... От друга страна и рибата я няма щот се завъди толко корморан в района че си еба бабата :? След забраната заливите там бяха почернели от тая гад ...
Даа,
Ще излезеш прав!
Цял следобяд гледахме големи ята корморани, които обаче не кацнаха, щото имаше хора и по брега и по скалите.

Е това е вече ужасяващ обезрибител на водоемите.
А е защитен вид.На изчезване, казват еколозите, бил :roll: !
А като полетят през есента и зимата и небето почернява!
Но щом казват, че са на изчезване - ще вярвам на еколозите, очите ми може и да ме лъжат :mrgreen: !
Обезрибителите сме хората,природата си е създала механизъм за регулиране на популацията на даден биологичен вид.Интересно какво ли си мислят кормораните за нас :wink:Рядко влизам,че този екземпляр - монголоид фотолоид - сещаш се ме дразни.Инку почна да ми става много симпатичен :mrgreen:
Заключено

Обратно към “Разни”