около Бургас ????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Re: около Бургас ????

Мнение от Pe6o_Tikvata »

:D :D Вчера реших да отскоча до река Факииска около Зидарово но като пристигнах какво да видя реката голяма , кална и бърза.От там дай на обратно минах през разлятото до Димчево където реката се влива в Мандрата и там кално и с виско ниво от там спрях и на разлятото преди Твърдица където е резервата и там кална вода колко иоскаш , хора имаше но риба не колегите казаха че нямали никакво пипане нито на дъно нито на плувка и от там беж в Поморие за попчета инфото от там в темата за Попчета 2011.Наслука на всички :drinkers: :drinkers: :D :D
Изображение Изображение Изображение
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
vanio
новобранец
новобранец

Мнение от vanio »

Може би и Средецка е същата?!?
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Днеска с приятели бяхме на Тръстиково, от страната на селото.Излизаха прилични каракуди от 500-800 гр, кеф голям :D , р.Средецка е мътна и си мисля ,че няма да кълве сега.
Ribarche
amatev1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от amatev1 »

S.Koychev написа:Днеска с приятели бяхме на Тръстиково, от страната на селото.Излизаха прилични каракуди от 500-800 гр, кеф голям :D , р.Средецка е мътна и си мисля ,че няма да кълве сега.
Колега, би ли разяснил какви бяха стръвта и захранката, и на каква дълбочина кълвяха ? Интензивен ли беше риболовът или се чака много преди да клъвне ?
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
Аватар
koitikaza
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koitikaza »

според мен риболова не е бил интензивен за стръв бял(най често) торен или пинки.Размера по скоро е 300- 500 грама.Повечето риби са мъжки женските вече се приготвят за хвърлянето на хайвера.За един излет от порядака на 3-4 часа може да се направят 2 килограма риба в зависимост от захранката и най вече от мястото.
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Не искам да споря ,просто казвам какви бяха рибите, ловени са в шавара.За стръв бял или торен и на двата взема, излета беше почти цял ден,като най-интензивно вземаше сутринта.
Искаше и постоянна захранка,кълването не е от мудните а направо си взема и заминава.
Ribarche
navi_bs
новобранец
новобранец

Мнение от navi_bs »

здравейте и от мен,днес си направих регистрацията и още не са ми много ясни правилата но ще се оправим :D в събота мисля да "открия сезона" дайте някое предложение за тихо и спокойно язовирче около Бургас
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

koitikaza написа:според мен риболова не е бил интензивен за стръв бял(най често) торен или пинки.Размера по скоро е 300- 500 грама.Повечето риби са мъжки женските вече се приготвят за хвърлянето на хайвера.За един излет от порядака на 3-4 часа може да се направят 2 килограма риба в зависимост от захранката и най вече от мястото.
Колега, какъв е смисъла на този ти пост? Светльо съвсем ясно и точно е описал стръв, място, продължителност на излета си и уловена риба, а ти оспорваш това, което казва :?: Не е човек, който е от вчера, още по-малко пък ще тръгне да ни дезинформира! Колкото и добре да познаваш водоема, навиците на рибата и т.н. не си мисли, че само ти ги познаваш :)
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

Може би е бил точно до него! :wink:
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

Здравейте и от мен .По информация на колегата S.Koichew днес посетихме с колеги канала на с. Тръстиково , ловихме под гробищата в камъшите , много добър ден с добър улов.Излизаха наистина добри каракуди и от време на време червенопера .Само където бяхме станали кал до ушите , но ''сухо дупе риба не яде''.В събота живот и здраве сме отново там и ще има и снимков материал.Дано съм бил полезен на всички колеги !
Аватар
koitikaza
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koitikaza »

За колегите от Ямбол да кажа нищо не успорвам проста казвам.Верно малко калибара сте завиши ли но както и да е за другото не споря.И водоема го знам добре даже доста добре една от дестинацийте които са ми от най посещаваните.
amatev1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от amatev1 »

navi_bs написа:здравейте и от мен,днес си направих регистрацията и още не са ми много ясни правилата но ще се оправим :D в събота мисля да "открия сезона" дайте някое предложение за тихо и спокойно язовирче около Бургас
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
Raptorr
фен клуб-скобар

Мнение от Raptorr »

Инфо за Тръстиково от вчера http://forum.nariba.com/viewtopic46046.html :)
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

:D :D Днес в с.Тръстиково много вятър и добра каракуда.Стръвта бял(шарен) и торен(подлисник) червей като еднакво добре зимаше на двата червея като на моменти повече биеше на единия после на другия.За торния(подлисника) искаше да е голям и дебел на по малки червейчета къвеше по рядко.Самата риба взимаше много леко и имаше доста гелета но като цяло съм доволен от риболова. :D :D :drinkers: :drinkers:
Изображение Изображение
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

Днеска ходих до чукарка ама се върнах капо
qzovira.JPG
qzovira.JPG (139.68 KiB) Преглеждано 676 пъти
Хора има много,ама Човеци вече няма............
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”