Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Здравейте колеги, да питам някой посещавал ли е Езерово тези дни, тръгнала ли е рибката вече. Благодаря предварително. 

Да живее България!!!
Сина ми иска да ходи на 40то в събота с приятели но проблема е че нямат билетче , ако мине проверяващ кво ще им направили глоба как мислите.Да го пускам или не ? 

-
- разбира нещата
Глоба отвсякъдеborety9 написа:Сина ми иска да ходи на 40то в събота с приятели но проблема е че нямат билетче , ако мине проверяващ кво ще им направили глоба как мислите.Да го пускам или не ?

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
В момента язовира е свободен,но трябва билет издаден от ИАРА,ако минат на проверка.kRaikkonen написа:Глоба отвсякъдеborety9 написа:Сина ми иска да ходи на 40то в събота с приятели но проблема е че нямат билетче , ако мине проверяващ кво ще им направили глоба как мислите.Да го пускам или не ?
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- новобранец
На Бодрово,започна да излиза шаран на торен червей.Бях във вторник и сряда,излизаха доста около 1кг,но между тях имаше и по 2кг.Бях под обора,но и на стената хващаха.
- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
Колега бях тази неделя и минаха да проверяват билети,но човека само предупреждаваше заверявайте си билетите не ни провери,но вече може и да започне да проверяват иска се билет от ИАРА.borety9 написа:Сина ми иска да ходи на 40то в събота с приятели но проблема е че нямат билетче , ако мине проверяващ кво ще им направили глоба как мислите.Да го пускам или не ?
Някой ходил ли е скоро на Мечка ? Как е положението ?
Най - обичаме софийските надувки, дето всичко знаят и могат !
Колега, какви са условията на Бодрово колко е таксата? Рибата плаща ли се?butnik написа:В момента язовира е свободен,но трябва билет издаден от ИАРА,ако минат на проверка.kRaikkonen написа:Глоба отвсякъдеborety9 написа:Сина ми иска да ходи на 40то в събота с приятели но проблема е че нямат билетче , ако мине проверяващ кво ще им направили глоба как мислите.Да го пускам или не ?
Изкарай му е един седмичен билет колега 4лв. мисля,че беше.borety9 написа:Сина ми иска да ходи на 40то в събота с приятели но проблема е че нямат билетче , ако мине проверяващ кво ще им направили глоба как мислите.Да го пускам или не ?
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Човека е искал да ви кажи вадете си Членски карти господа от ЛРД-Соколivo24m написа:Колега бях тази неделя и минаха да проверяват билети,но човека само предупреждаваше заверявайте си билетите не ни провери,но вече може и да започне да проверяват иска се билет от ИАРА.borety9 написа:Сина ми иска да ходи на 40то в събота с приятели но проблема е че нямат билетче , ако мине проверяващ кво ще им направили глоба как мислите.Да го пускам или не ?

инак няма да можи да хващате.

- Don4o_62
- учете се от него
Ходих на 40-то сутринта,долу на стената дава някоя друга риба мешано,но ме напека и тръгнах към устието,а там рибарите бяха повече от рибите
,тия хора не работят ли,егахти и навалицата,като митингите едно време
,че и още прийждаха,но на 90 пр. нищо не излизаше,освен слънчеви,сигурно 20 и нагоре хванах и няколко червен. но съчетанието хора,топло и невземане на риба ме накараха да си тръгна,а за уйкенда не ми се мисли какво ще е
,сигурно на два ката ще седят

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Здравейте, колеги имам едно питане!Утре се канят едни приятели да ходят на Тракиец, та въпроса ми е дали е тръгнала рибата и дали въобще си заслужава ходенето ?Но ако някой има инфо нека пише че ми е спешно!Благодаря предварително.
Георги Тенев
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Батка колегата ми периодично обикаля и пробва на реката и устието му, последно са били в Събота като ми се обади и вика никъкъв живот ,язовира е препълнен.
Ледена вода влиза ощи.
Ледена вода влиза ощи.
-
- новобранец
За Бодрово таксата е 5лв.Ако си взимаш риба,шаран 5лв.амур 5лв.сом 8лв.толуп 2.50лв.Има също щука и бяла риба,каракуда до 3кг. безплатно.