Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Вчера на Враждебна след обед добри червеноперки/бабушки?/ на бял.Взимаха и на близка и на далечна дистанция.Костури също клъвнаха на белия.
колега зависи какво искаш да ловиш ? ловят малки шарани на дъно но много рядко.Днес беше пълно дървоdankedanke написа:някои инфо от 777

- PREDATORst
- ще става разбирач
Днес на Панчарево гумаджийницата бабушки средни,тук таме хубав уклей и костур от много ситен до тупалки 300-400 за 3 часа супер
А нивото как е, покрай моста отстрани има ли места за риболов или още е залято?PREDATORst написа:Днес на Панчарево гумаджийницата бабушки средни,тук таме хубав уклей и костур от много ситен до тупалки 300-400 за 3 часа супер

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- MITKO70
- кандидат преподавател
Преди малко гледах един филм по Хоби тв,правен преди няколко дни на язовира.Бяха на Шипочанския залив,доста е спаднала водата и има удобни места.Ловяха много добра платика основно на мач и фидер.Интересно беше и на ловящите ,че платиката е пълна с хайвер ,готова е да го хвърляlubo1971 написа:колеги,някой скоро да е ходил на яз.искър...нека сподели,ако обича!

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- ще става разбирач
Филмът е още от април месец колегаMITKO70 написа:Преди малко гледах един филм по Хоби тв,правен преди няколко дни на язовира.Бяха на Шипочанския залив,доста е спаднала водата и има удобни места.Ловяха много добра платика основно на мач и фидер.Интересно беше и на ловящите ,че платиката е пълна с хайвер ,готова е да го хвърля

- MITKO70
- кандидат преподавател
Ясно,сега разбрах ,защо бяха с хайверphillemow написа:Филмът е още от април месец колегаMITKO70 написа:Преди малко гледах един филм по Хоби тв,правен преди няколко дни на язовира.Бяха на Шипочанския залив,доста е спаднала водата и има удобни места.Ловяха много добра платика основно на мач и фидер.Интересно беше и на ловящите ,че платиката е пълна с хайвер ,готова е да го хвърля

Всичко може,но не всеки го можe.

- PREDATORst
- ще става разбирач
Места има ама имаше само 3-ма колеги,то и времето не беше за мъжеtopsoft написа:А нивото как е, покрай моста отстрани има ли места за риболов или още е залято?PREDATORst написа:Днес на Панчарево гумаджийницата бабушки средни,тук таме хубав уклей и костур от много ситен до тупалки 300-400 за 3 часа супер

Някъде щука да се обажда да пробвам, че съм си обещал да закрия сезона с една поне 2+ кила 

mclsdreal написа:Някъде щука да се обажда да пробвам, че съм си обещал да закрия сезона с една поне 2+ кила
пробвай на стефаново по между шараните излизат и такива

Някой да каже нещо за Алдомировското блато?
Как ще го закриваш бре, аз тепърва мисля да го откривамmclsdreal написа:Някъде щука да се обажда да пробвам, че съм си обещал да закрия сезона с една поне 2+ кила

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
НеЩем платено
. Може да препоръчате нещо на около 200 километра от София, няма да откажа 

Кеф ти Сърбия-устието на Сава и Дунав; кеф ти Гърция, кеф ти Македония, на 200 км имаш голям избор, но трябва да се залепиш за някой който е ходил поне веднъж.mclsdreal написа:НеЩем платено. Може да препоръчате нещо на около 200 километра от София, няма да откажа
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Кофтито е, че примерно за Дунав...само във Враца има Метан станция...а колата ми минава около 300 километра извънградско
. За това дестинацията трябва да е в диапазона 200 километра като на 100-150 трябва да дозаредя за да имам да се върна
и да имам примерно ако е лошо времето малко за 1ва и офф роуд
Замислям се Искър около Плевен, въпреки че мога да опитам и на р. Огоста около Хайредин, Мизия, Гложене, Бутан