Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Е значи вчера купих циганка дребна от пазара-7.50 килото,имаше и сафрид та взех и от него-та 2 кила ги хапнахме на едно ядене Аз Жената и децата и едно коте съм прибрал-защото го намерих на Джулай Морнинг,кръстих го Джули-и сега съм го направил двойно по охранено-обича риба та знае ли се.А да го питам камъка-това с плочките,да не е някаква пещ и от горе плочата ъза печене-нещо на такова ми прилича.
Риболовци.
- stonetales
- разбира нещата

Толио:)
Тенк Ю пийпъл - ще си го закупя, пък ако се наложи и ще го пия. Интересното е, че съм влизал пълен махмурлия и ме държеше на ноги - алкохолът. Ама бях на веслата и ангажиран:)
Люсс - те ти на - разгледай израстването на душата на кръчмето:
http://stonetales.multiply.com/photos/a ... 21#photo=1
Тенк Ю пийпъл - ще си го закупя, пък ако се наложи и ще го пия. Интересното е, че съм влизал пълен махмурлия и ме държеше на ноги - алкохолът. Ама бях на веслата и ангажиран:)
Люсс - те ти на - разгледай израстването на душата на кръчмето:
http://stonetales.multiply.com/photos/a ... 21#photo=1
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Люси,
Циганката на скара ли я печеш или във фурната ?
Пусни някоя снимка на "Хвани - изпръжи", в случая "Купи и изпържи"
!
Днес се замислих, дали след това ужасяващо горещо лято, няма да последва ужасяващо студена зима, а ?
Толкова е горещо, че се чудя къде да отида за риба, най-вероятно ще се кача на Язовира, може да хвана някое костурче - "за пръжене"
!
Циганката на скара ли я печеш или във фурната ?
Пусни някоя снимка на "Хвани - изпръжи", в случая "Купи и изпържи"
Днес се замислих, дали след това ужасяващо горещо лято, няма да последва ужасяващо студена зима, а ?
Толкова е горещо, че се чудя къде да отида за риба, най-вероятно ще се кача на Язовира, може да хвана някое костурче - "за пръжене"
Е много сте бързи в отговорите.Та Циганката я пържа като всяка друга риба,и си е екстра за ядене.Значи днеска пак питах,мой колеги къде са ходили по лобуш-4 изомруда по половинка,много червеноперка къде за нищо не става освен за котките и много костур вечерта на рибе-каракуди нямало.На Искъра не съм ходил,и не съм се и обаждал да питам.Ще ходя на море да се къпя,да тренирам сутрин дишане на йодни пари и като ми дойде и Жорката с лодката-влизам за сафрид,ако е добра прогнозата.Та утре и други ден няма да ходя за риба-имам си работа.
Риболовци.
-
INCUBUS
- кандидат преподавател

С все по засилващо се съжаление проучих тази и предходните страници,в резултат на това установих,че ви липсва вътрешна свободна литературна пространственост,нямам кеф да пиша тук,за пореден път Ви уведомявам : "Сбогом ,за неопределено време!".
Не коря никого,бъдете здрави и развивайте темата, както намирате за добре.
Еми за мен да ти кажа,че не пия и неми се пие нищо освен,къде обърнах една халба таратор.Тука долу в града е много топло,и ние трудно да спим в тия жеги.Сутрин става хладно.По литература в училище не ми беше интересно и на сила хубост не става.Висше образование не съм завършил-щото веднага след казармата прескочих от комунизъм към див нашенски неразбран капитализъм,нагледах се на скандирания,стачки,мутренските времена-тия беха ебати пияните мутри-ем беха страшни в техните очи,за мен си беха пълни пияндурници и гуляйджии-тарикатите не ги познавам.по едно време кръках и аз с авери-ама сега са трудни времената,и всеки се спасява сам.INCUBUS написа:С все по засилващо се съжаление проучих тази и предходните страници,в резултат на това установих,че ви липсва вътрешна свободна литературна пространственост,нямам кеф да пиша тук,за пореден път Ви уведомявам : "Сбогом ,за неопределено време!".
Риболовци.
Е тука излезна пародията на хита Дим да ме няма
http://www.vbox7.com/play:190e64d75f&start=21 Най хубаво е да си легнеш без да си натоварен със скандали и да спориме за глупости.Който е тука да си кърка да си кърка.
Риболовци.
- G.Petkov

Люси,
И аз мисля, че само ти и Годзилата не пиете
!
Пиенето и то редовното пиене е част от битието на голяма част от българите.
Ама тази тема е огромна и ще я раздуем някой друг път.
Сега само се сещам, как моят кум, който живее в гр.Костинброд и една вечер му се развали колата, и почна да звъни на всички, вкл. и на мен - нито един трезвен. А човека е доктор - познава почти цялото население на града.
Та чак след два часа издирване нарериха един младеж, студент, вегетарианец и трезвеник, та отиде да го издърпа до тях !!!
По принцип съм установил, че мога и да не пия, ама предпочитам
да изпия вечер едно питие и после малко вино или бира.Времето на многото пиене ми мина отдавна.
Пиенето и то редовното пиене е част от битието на голяма част от българите.
Ама тази тема е огромна и ще я раздуем някой друг път.
Сега само се сещам, как моят кум, който живее в гр.Костинброд и една вечер му се развали колата, и почна да звъни на всички, вкл. и на мен - нито един трезвен. А човека е доктор - познава почти цялото население на града.
Та чак след два часа издирване нарериха един младеж, студент, вегетарианец и трезвеник, та отиде да го издърпа до тях !!!
По принцип съм установил, че мога и да не пия, ама предпочитам
- GODzillata

Жоре, безделието ражда пороци, зат'ва всички тук, освен мен и Люс, сте върли битови алкохолици!

@Ицееееееее, в таА страница няма снимки...засега де.
@Ицееееееее, в таА страница няма снимки...засега де.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
tolio_pm
- разбира нещата

!
Ццццц,ставаме трима-ма аз съм предимно читател де:)
Пп:Я,китайчето и тука налазило
Ццццц,ставаме трима-ма аз съм предимно читател де:)
Пп:Я,китайчето и тука налазило
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Не смея да посна клипчето в тематаGODzillata написа:......@Ицееееееее, в таА страница няма снимки...засега де.
Последно промяна от Ачо ♣ на Съб Авг 25, 2012 7:32 pm, променено общо 1 път.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov

Ами ....,
Да я оставим тази страница в стила "Инку"
!
То и няма нови снимки на риби или мацки, така че спокойно може да обсъдим всякакви други актуални аспекти от служенето на себе си!
GODzillata,
Не прочетох никакъв коментар за моята подкрепа на твоята теза "Хвани и изпръжи"
!
Която теза, обаче беше грижливо изтрита, щото я потърсих по-късно - че да те цитирам по-точно, ама вече нямаше нищо
!
Ти, лично, пръжиш ли нещо в тази жега ?
А и нищо не сподели за "ол инклузива" в х-л "Гергана" !!!
Ходих на разходка до там с влакчета - имаше много чужденци през юни !
Аз бях в "Сенди бийч", ама готвеха много зле, готвачи бяха едни младежи, може би стажанти от някой ХВТ, та наблягах повече на салатите и пиенето
!
Щото, както си признах - пия, ама малко
!
Да я оставим тази страница в стила "Инку"
То и няма нови снимки на риби или мацки, така че спокойно може да обсъдим всякакви други актуални аспекти от служенето на себе си!
GODzillata,
Не прочетох никакъв коментар за моята подкрепа на твоята теза "Хвани и изпръжи"
Която теза, обаче беше грижливо изтрита, щото я потърсих по-късно - че да те цитирам по-точно, ама вече нямаше нищо
Ти, лично, пръжиш ли нещо в тази жега ?
А и нищо не сподели за "ол инклузива" в х-л "Гергана" !!!
Ходих на разходка до там с влакчета - имаше много чужденци през юни !
Аз бях в "Сенди бийч", ама готвеха много зле, готвачи бяха едни младежи, може би стажанти от някой ХВТ, та наблягах повече на салатите и пиенето
Щото, както си признах - пия, ама малко
Абе е сега,погледнах че в момента температурите в София са 31,а във Видин-39 градуса,та мисля че Киро е в басейна.Обаче при мен се пече скара,и долу си къркат със салати та слизам да проверя дали е готово яденето,менюто е вратни пържоли,и карначета и много салати снимки няма да правя че то тия не са интересни. 
Риболовци.
- G.Petkov

А какъв дъжд вали в Лондон, че гледам Челси - Нюкасъл 2:0 досега.
Публиката е облечена като за късна есен.
Тези англичани сигурно не са спрели да берат гъби цяло лято
!
И по време на олимпиадата се скъса да вали,
Ама като си нямаме наш човек в Ингланд, не можем да разберем за гъбите нищо
!
Публиката е облечена като за късна есен.
Тези англичани сигурно не са спрели да берат гъби цяло лято
И по време на олимпиадата се скъса да вали,
Ама като си нямаме наш човек в Ингланд, не можем да разберем за гъбите нищо
Е докладвам-долу сме 5 семейства с деца и се наядохме.Сръбва се който му е сладко в нормални количества.Музиката е тиха-върви радио Веселина,и чувам поздрави от яз.Сопот,Белмекен,Дунава и така нататък-народа е заседнал събота вечер по масите и нема лабаво
Е тия къде се поздравиха по радиото -рибари ако четат после да пишат. 
Риболовци.