Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- Stivi
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Риболова около Русе
На Ферибота - облез и дребна червеноперка/на плувка/.
Който го може, си го може!
За пореден път без успех на Текето ... Поне се видяхме с малко колеги
П.С Я Митака да каже кой откачаше примамките на спинингистите от закачките

П.С Я Митака да каже кой откачаше примамките на спинингистите от закачките

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Та както спомена колегата днес бяхме в полза на колегите (спинингсти).Докато обикаляхме из езерото .Един познат намери такъм на който бе уловена малка бяла рибка .Естествено рибката бе върната отново в езерото.
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Здравейте колеги искам да попитам мирната риба размърда ли се на Текето и какво знаете за рибарника на Басарбово кога ще го пускат цени и така нататак и има ли смисал към края на март да се почва да се ходи за риба благодаря предварително 

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Привет колега.Към края на месеца сигурно ще се поразмърда рибата на Текето . За Басарбово нищо не се знаем .Но според мен там няма смисъл.Като ще е на Басарбово по добре на Баниска .snop написа:Здравейте колеги искам да попитам мирната риба размърда ли се на Текето и какво знаете за рибарника на Басарбово кога ще го пускат цени и така нататак и има ли смисал към края на март да се почва да се ходи за риба благодаря предварително
-
- кандидат преподавател
Басарбово най вероятно ще го пуснат през забраната и ще стане като миналата година 

Последно промяна от ivo75 на Пон Мар 15, 2010 10:12 pm, променено общо 1 път.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Аз съм доволен .На откриването направих 12кг риба 

Ми що се мъчиш тогава прави топчета не си губи времетоribarq92 написа:Колега там само хода съдирам се от мятане гледах няколко филма за тип водене на силиконки и незнам си кфи работи и пак немога да хванаivo75 написа:За силиконките се обърни към Сестрата.
Белите ги търси на стената.Павката там я е барнал а и миналата година там най се ловяха.![]()
![]()
П.С Шараните по ми се отдават май май
В четвъртък че да са пресниsvetlens написа:Ми що се мъчиш тогава прави топчета не си губи времетоribarq92 написа:Колега там само хода съдирам се от мятане гледах няколко филма за тип водене на силиконки и незнам си кфи работи и пак немога да хванаivo75 написа:За силиконките се обърни към Сестрата.
Белите ги търси на стената.Павката там я е барнал а и миналата година там най се ловяха.![]()
![]()
П.С Шараните по ми се отдават май май

Колеги ,някой да е ходил на Каран върбовка миналата година?Изобщо какъв е статута на водоема.Скоро четох,че някви го искат под аренда,но незнам какво ще бъде. 

Above us only sky
Здравейте колеги ,днеска бяхме с един приятел на текето на плувка хванахме около 6-7 облезчета но заради вятъра бяхме принудени да си тръгваме,след това решихме да отидем до ферибота да видим какво става и може би да половим и там ако има място като по чудо имаше хванахме облез който излизаше много и няколко бабушки. Наслука!
Хвани и пусни !
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Здравейте колеги може би вече ви досаждам с въпросите си но ако можете да ме опътите към някои езеро или рибарник платено за шаран и как да стигна до него знаете ли нещо за рибарниците на красен дава ли се да се лови и ако да каква риба има и таксата колко е мерси предварително
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Днес говорих с един познат .Ходил е в неделя на яз.Баниска. За цял ден има 2 риби по 1-1,5кг.Каза ,че рибата не се е раздвижила.Той е бил на опашката на язовира където е доста плитко.Ловил е на мач,стръв бял.
MiTKo_Fisher написа:Днес говорих с един познат .Ходил е в неделя на яз.Баниска. За цял ден има 2 риби по 1-1,5кг.Каза ,че рибата не се е раздвижила.Той е бил на опашката на язовира където е доста плитко.Ловил е на мач,стръв бял.
Оооо еми перфектно щом има 2 риби значи за началото на април