мачовите влакна

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
miro253
фен клуб-скобар

Re: мачовите влакна

Мнение от miro253 »

Аватар
Бай Иван
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от Бай Иван »

До миналата година не изневерявах на Maximata Chameleon. НО за всичко си има първи път.
Един виден колега ми показа, че и за под 20лв. можеш да се вземеш хубаво влакно, та даже и за под 10лв. :shock: .
Говоря за това:
http://www.masterfishing.bg/index.php?p ... hing_type=" onclick="window.open(this.href);return false;

Няма късане. Е верно, че пролетта треаше да навия ново, но пък кво му плащаш - 7лв. на сезон.
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

http://www.masterfishing.bg/index.php?p ... hing_type= :drinkers: Това влакно ми беше препоръчано в магазина като мачово,но мисля,че няма нищо общо с мачовитв влакна.Използвал съм го няколко месеца и мога да кажа,че влакното не отговаря на изискванията за мач влакно-мое мнение :drinkers: От няколко седмици ползвам влакно на Colmic-ARWEN INGLESE-0.18 mm. и съм много доволен от влакното,потъва много добре,не се разтяга за разлика от предходното,което не потъва и има такава механична памет,че по някога се завива като макарон. :drinkers:
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

Bayivan написа:До миналата година не изневерявах на Maximata Chameleon. НО за всичко си има първи път.
Един виден колега ми показа, че и за под 20лв. можеш да се вземеш хубаво влакно, та даже и за под 10лв. :shock: .
Говоря за това:
http://www.masterfishing.bg/index.php?p ... hing_type=" onclick="window.open(this.href);return false;

Няма късане. Е верно, че пролетта треаше да навия ново, но пък кво му плащаш - 7лв. на сезон.
Колега, по стечение на обстоятелствата и аз се сдобих с една ролка от това...и оставам много доволен...0,16 идеално! Хубаво влакно си се оказа. А в същата ценова гама преди ползвах Salmo.
Аватар
Дилян
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дилян »

Аз съм си с това :) Докато не го развалят :evil:
Прикачени файлове
04d1f5f25a757d224c819055456f19c4.image.577x480.jpg
04d1f5f25a757d224c819055456f19c4.image.577x480.jpg (32.36 KiB) Преглеждано 1296 пъти
http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Не се притеснявай, спряха го от производство :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Дилян
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дилян »

:smt005 спирам да ходя за рибааааааа :lol:
Ми то все така става. Хареса му на човек нещо,и те или ще го развалят,или ще го спрат от производство :evil:
Е поне този сезон съм късметлия :lol:
http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Много разумно решение от тяхна страна.
Изображение
joropv
новобранец
новобранец

Мнение от joropv »

Откакто практикувам мачовия риболов,използвам мачово влакно на Сенсас и съм много доволен.

Изображение
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Някой вече ползва ли това: http://www.colmic.bg/colmic_image.php?i ... _code=9235" onclick="window.open(this.href);return false; ? Въпреки, че горещо ми се препоръчва това: http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... bgroup=102" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Миро,двете влакна са много добри,което и да избереш няма да сгрешиш.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

butnik написа:Миро,двете влакна са много добри,което и да избереш няма да сгрешиш.

+1 и за двете влакна.Идеални са за мач.
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от кирил великий »

Изображение

Здравейте всички. Моля за акъл относно влакното на кадрото горе. Да сменям ли от пролетта Арвен Инглеза на Колмик (от него съм си доволен) с това, или по-добре не. В един магазин приятелчетата-продавачи ми го похвалиха като по-добро от Арвен, а продават и двата вида. И второ, горното май се ползва и за фидер - дали е удачно?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

Колега ползвам Арвен Инглеза на Колмик от няколко месеца и съм много доволен от влакното.Ползвам 0.16мм.за мач и 0.18мм.за фидер риболов и мога да кажа само положителни отзиви от Колмика,като не бива да се пренебрегва и Трабукото,но мисля че няма да усетиш голяма разлика ако го ползваш освен да похарчиш някой и друг лев за покупка.Мое мнение. :drinkers: :D :drinkers:
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от кирил великий »

Port_Royal написа:но мисля че няма да усетиш голяма разлика ако го ползваш освен да похарчиш някой и друг лев за покупка.Мое мнение. :drinkers: :D :drinkers:
Благодаря колега, аз така или иначе ще сменям напролет всички влакна, които съм ползвал интензивно. Разликите в цената на Арвен и горното не са нищо особено. Интересно ми е за фидера дали става? Щом го дават с ниска разтегливост, значи може би става. Ако Чируза или Бутника имат мнение ще ми е много полезно, че не съм се минавал като съм им следвал опита, споделен в темите.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”