Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

КАЛИАКРА
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: КАЛИАКРА
Дават го седем метра секунда.Не е много добре,ще има
знам са
Среща пред дерето,аз съм с това
ще бъдем трима уловители. 

Среща пред дерето,аз съм с това

И аз отивам там.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
И аз ще ви чакам да пишете после,пуста му и работа. 

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Днес двама 17кг.От 06..00 до 17.00.Сафридакиса си върви доволно.След 16.00 се усили вятъра
и почти спря.Като цяло днес даде по слабо за разлика от вчера.Тая година пълна с изненади.
и почти спря.Като цяло днес даде по слабо за разлика от вчера.Тая година пълна с изненади.

Направих около 6 кг.Неприятно време,но е имало и по-лошо.

Това е от вчера - кепчето на колегата, защото моето беше по-скромно като обем /сефте ми беше при големите риби на Болата/. Хвърляхме от 7 до 10.30ч. Бурно море, силен вятър и топла /все още/ вода.
ГРЕАДА.Сега се прибирам.Голямо обикаляне падна.Трима уловисти три кила,не си заслужава ходенето.За разходката става. 

-
- новобранец
вчера бях на болата за зарган несам хванал нищо,но имах няколко удара после пазача понейе ми е познат се спря и каза,че сутринта рано взели малко зарган УСПЕХкраси_шопа написа:А на "Болата",някой има ли някакви успехи? Мисля утре да отида да си направя плажа и роболова там и ще се радвам някой да ми даде някакво инфо

Циганки джуруми,много сафридакис,който може да бяга.Аз стягам такъмите за утре сабахлян.
купона тече,само да не я прогони хищника.

инфо от преди 30мин. от Болата стържат адки големи хамсии като океански и то дава доста добре
а за вчера е имало искарани доста изчистени сафриди(половинки)
а за вчера е имало искарани доста изчистени сафриди(половинки)

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!