руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
kiki1969
новобранец
новобранец

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от kiki1969 »

Здравейте, от вчера съм нов член на russian fishing 2.0. Просто написах на google играта и попаднах тук.
Отначало лових на Под сенью клена. Разряд 5 съм за сега. И реших да видя всички локации на база Озеро.Хванах 3 сазана по 500 грама на Озеро: Подтопленный берег и отнесох глоба 4500.
По 1500 на сазан.
Някой знае ли защо получавам тия глоби? Невидях да има забрана. На лицензии нямаше нищо. Или някъде другаде трябва да гледам? Купих първа лицензия за 1000 рубли, въпреки че сазана го нямаше вътре, но пак ме глобяват на Подтопленный берег за сазана. Къде пише кои риби са забранени? Изглежда това не е до лиценз ами някакво ограничение.
Ето го съобщението:

Штраф за несоблюдение ограничений
4500 Rub.

3 сазана по 1500. Някой може ли да го преведе какво ограничение ми дават? А и от къде да знам дали няма и друго такова ограничение пак на Озеро просто на друга локация. Къде ги пише тия забрани лицензии и ограничения за да ги знам? Аз тия пари сега няма от къде да ги платя а и
и това няма оправяне. Искам да съм със Заплатил на штрафь: 0 , както тук http://mybb2.ru/show/405770
:)))))))))))))))
И тая карма нестава ли отрицателна когато се продава рибата? Тази риба която е по малка и нестава за оценяване, аз я продавам за дребни пари, а руснаците май ги пускат. И така кармата им непада. На снимката този от 1900 уловени риби е пуснал 1200. Пари правят само от оценяване на рибата, ако е по малка я пускат,и не я продават на килограм, и така уж се грижат за ок. среда Нещо такова и им се вдига кармата, а ако я продаваш ти става отрицателна?

И незнам дали някой знае но чух че тази версия 2.0 е открадната. Рибалката винаги е излизала на сайта си http://www.rus-fishsoft.ru/ от там съм си теглил и версии 1.0, 1.2, 1.5, 1.5.7, 1.5.8, 1.6.1, 1.6.3 играл съм само на 1.5.8 , от там имам опит на тази игра и по принцип е добре да се купи къща на всяка база и така ще може да се лови завинаги на тях а не да се ходи за няколко дена само. На 1,6,3 можеше да се излъже играта със сейва и да се направят милиони само за 1 час игра, и после се купуват всички къщи на всяка база и може да си ловиш до безкрай без да бързаш и където си искаш. В тази верия сейва е друг и няма да стане май. А за играта като се отвори http://www.rus-fishsoft.ru/ се цъка отстрани на Скачать игру , и после на Скачать с официального сервера РР .От там съм си теглил всички версии. Все едно winampa да си го теглиш от winamp.com, същотото е и този сайт за рибалката,имат и голям форум, но други руснаци са я откраднали от тях, и са скалъпили набързо тоя форум installbb.ru нещо такова. Не че нас потребителите ни бърка, но като излезе по нова версия ще е където трябва да е - http://www.rus-fishsoft.ru/ ,а другите ще си останат само с откраднатата. Благодаря за изслушването и ми отговорете за забраните и ограниченията на сазан и др. риби че ми е много важно.
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

Здравей парво, значи за кармата ако хванеш риба която не се оценява я хфарляй иначе кармата ти става минус и когато имаш глоби пак ти пада кармата рязко лицензите знаеш каде са това в добре но в тази игра интересното е че е по реална дори и да имаш лизенц на някои локаций излиза забрана за няколко дена на различни риби забрано трябва да следиш внимателно каде какво има и така там кадето си проверяваш кармата по настрани пише лизенз и поглеждаш и там пише на коя локация каква риба е забранена и за колко време поглеждай хубаво защтото освен забрани за риби има и забрани за дано както и за повече вадици тай че следи внимателно каде какво има и касмет..... Изображение
Изображение
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

kiki1969 написа:Здравейте, от вчера съм .....
Отговорили сме вече на въпросите ти, и на много други. Само трябва да прочетеш..... Има ли смисъл по едни и същи въпроси да пишем 1000 пъти /за всеки нов в играта/. Ще ти постна едно съобщение, което пращах на други прохождащи....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
kiki1969
новобранец
новобранец

Мнение от kiki1969 »

versace на статистиката там до кармата няма нищо. Да не е на втората графа - лицензии и запреть? Там пише Лиценция: нет и под него Запреты на ловлю, и някакви бази.
Има и: Озеро - Запрет на алкоголь. Дней осталось: 2
Сега почнах наново, хванах пак сазан на Подтопленный берег, и пак глоба 1500 а не пише за забрана на първите две графи. И освен глобата за сазан отнесох и Хранение алкоголя 1000 rub.
А не съм пил алкохол. Нито съм купувал. Това наистина го пише във втората графа, но забрана за сазан няма, а ме глобиха пак 1500 за сазана и 1000 за Хранение алкоголя. Защо?
Първото не го пише а ме глобяват, а за второто не съм виновен.
Nemezis_ss мерси за инфото, и за лиценза знам,прочел съм цялата тема от първата страница но невидях да пише за тия специални забрани. Кажете ми, и благодаря на всички, желая ви весело посрещане на новата година :smt114
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

kiki1969 написа:versace на статистиката там до кармата няма нищо. Да не е на втората графа - лицензии и запреть? Там пише Лиценция: нет и под него Запреты на ловлю, и някакви бази.
Има и: Озеро - Запрет на алкоголь. Дней осталось: 2
Сега почнах наново, хванах пак сазан на Подтопленный берег, и пак глоба 1500 а не пише за забрана на първите две графи. И освен глобата за сазан отнесох и Хранение алкоголя 1000 rub.
А не съм пил алкохол. Нито съм купувал. Това наистина го пише във втората графа, но забрана за сазан няма, а ме глобиха пак 1500 за сазана и 1000 за Хранение алкоголя. Защо?
Първото не го пише а ме глобяват, а за второто не съм виновен.
Nemezis_ss мерси за инфото, и за лиценза знам,прочел съм цялата тема от първата страница но невидях да пише за тия специални забрани. Кажете ми, и благодаря на всички, желая ви весело посрещане на новата година :smt114
ами....виж си личното съобщение... Забраната за сезана може да е паднала, преди да погледнеш там. Забраните започват и завършват в 23 часа /след няколко игрови дни/. Аз започвах наново 5 пъти, докато свикна да следя забраните.....и пак отнесох няколко, но вече имам читаво ниво карма и не ме бъркат.
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

За тези риби НЕ ТИ ТРЯБВА лиценз.Ловят се свободно-Карась, Карась золотой, Краснопёрка, Плотва, Ёрш, Вьюн, Елец, Бычок, Карп, Подлещик, Лещ, Судак, Берш, Окунь, Щука, Пескарь, Ротан, Уклейка, Густера

За следващата група риби ти трябва 1 лиценз-Амурский Сиг , Ауха, Белоглазка, Белый Амур, Валек, Вобла, Вырезуб, Гигантский Карп, Голавль, Голец арктический, Голец Левандинова, Голец Черского, Жерех, Карп голый, Карп зеркальный, Кета, Ленок, Лещ Восточносибирский, Линь, Монгольский краснопер, Налим, Нейва, Нельма, Озерная форель, Омуль, Омуль Байкальский, Пелядь, Пестрый конь, Подуст, Пузанок, Радужная форель, Рак, Ручьевая форель, Рыбец, Ряпушка, Севанская форель, Сельдь Каспийская, Сиг, Сом, Толстолобик, Тугун, Усач, Хариус, Хариус Сибирский, Чебак, Чёрный Лещ, Чир, Чукучан, Язь.

За следващата група ти трябва 2 лиценз -Верхогляд , Голый Осман, Горбуша, Змееголов, Кумжа, Кунджа , Кэтфиш, Лосось, Лосось Каспийский, Мальма, Микижа, Муксун, Нерка, Палия, Сазан, Сима, Скрипун, Уссурийская Касатка, Черепаха.

За следващата група ти трябва последния Експерт лиценз -всички есетрови(Амурский осётр, Белуга, Калуга, Осётр, Осётр Восточносибирский, Персидский осётр, Севрюга, Стерлядь, Стерлядь Сибирская, Шип), Глубинная щука, Желтощёк, Кижуч, Пыжьян, Сом Амурский, Сом Солдатова, Таймень, Угорь, Чавыча, !!!Чёрный Амур!!!-не се лови.

Препоръчвам да си събереш пари за 2-ия лиценз докато си на Озеро още и НИКАКЪВ алкохол!!!Следи какви забрани има(обикновено идват около 23h)
Sobieski
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sobieski »

Ок току що започнах първия си турнир , което означава че почвам с ламерксите въпроси :oops: :
1. Турнира е МВ и вапроса ми е има ли нужда нещо да правя по рибата за да се зачете или просто е нужно да я задържа в живарника си до края на турнира?
2. Мога ли да си купувам ново оборудване по време на турнира?
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Sobieski написа:Ок току що започнах първия си турнир , което означава че почвам с ламерксите въпроси :oops: :
1. Турнира е МВ и вапроса ми е има ли нужда нещо да правя по рибата за да се зачете или просто е нужно да я задържа в живарника си до края на турнира?
2. Мога ли да си купувам ново оборудване по време на турнира?
Даже не е задължително да я пазиш....важното е да си я хванал....
Можеш да купуваш всичко по време на турнира...
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

колеги много сериозен проблем имам вече за 7 8 пат ми дава грешка по време на турнири и ми ги преебава мамка му ето вижте дано някой знае от какво е ? Изображение Изображение
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

versace написа:колеги много сериозен проблем имам вече за 7 8 пат ми дава грешка по време на турнири и ми ги преебава мамка му ето вижте дано някой знае от какво е ?
Натискаш бутона "Continue" и продължаваш!
Наслука и весела нова година!! :smt023
ванчорибаря
новобранец
новобранец

Мнение от ванчорибаря »

здравейте колеги заслужава ли си да си купя къща на ПАША,весела нова година
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

ванчорибаря написа:здравейте колеги заслужава ли си да си купя къща на ПАША,весела нова година
Не бързай,има много по хубави бази.Имам 42 разряд и достатъчно пари,но още не съм си купил никъде къща,защото не виждам смисъл.Тръпката е да обикаляш и да експериментираш.Но решението в крайна сметка е твое.
Наслука и весела нова година!! :smt023
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

е давам го ама на секи час излиза това нещто и не се оправя докато не изляза от играта и така се преебава сичко :evil:
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

сомчета на блесна хващтат ли се как ги ловите на дано блесна твистер голяма и скорс бавна нали и дарпате с бутона G
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

Здравейте рибалкаджии.Честита ви Нова година!Всичко най-хубаво и весело прекарване в играта и да си пожелаем тази година да можем да я играем on-line срещу руснаците и кой ли не.Наслука и много турнири на всички.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”