Жребчево

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
toshko
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Жребчево

Мнение от toshko »

Ми искай жокер - обади се на приятел:
Изображение
големшката закова 3.00
ето един жокер :
Изображение

има и още моного, тежка глава да вдига повече мътилка, повдигачи да имитира, че кълве хайвера - както се забелязва всичко е мъжко и мн. друго.
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Да си беше вдигнал телефона в събота. Можеше да обсъдим жокерите. :D
Изображение
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Колеги за Римския мост да кажете нещо?? Излизат ли добри каракуди или пак малокалибрените пищовчета ? Утре почивам и се чудя дали да не се завъртя натам.
Ribarche
naskox7
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от naskox7 »

чувам че излизали карадуди, редки редки платички и върхар :)
Изображение
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Koleff »

Днес на изток от "Боклуците" - тотално капо. Без удар нито от мирна риба нито от хищник. И не само аз а и всички около мен. :?
Иначе някой хванаха :arrow: ЦЪК
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Аватар
afgany
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от afgany »

Докато не грейне сланце за мирни риба на най, днес и бялата беше зян поне за мен, ама иначе има доста извадени едри бели последната седмица две ама никой не се е похвалил да каже днес фанах .... пуснаххх... ама едва ли. Да не ви разочаровам ама днес удари буря с дъжд и грамотевици, което за мен означава че бялата поне няма да дава особенно докато не се стабилизира. Нивото на водата е "до горе" повече няма на къде.
Аватар
krezo_bg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от krezo_bg »

Колега се върна и той от Жребеца и то от там където всички се тълпят. но капо почти щото като се събрахме да му обсъдим излета на по ракия ,видях в мивката някоя и друга каракуда и дребна червенопера,нищо значително .А аз ще наблягам на агнешкото тези дни и въобще не мисля да ходя към Жребчево докато не се стабилизира малко времето.Въпросния излет е бил само на директен и безуспешни замятания на фидер.
Аватар
smoky
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от smoky »

Днес на Жребчево до боровата гора, преди боклуците много слабо. Изключително много хора и голям панаир, а лодките по обяд успях да преброя "само" 47 броя. :lol: Местата се заемат още по тъмно към 5-6 часа, а на Римския мост хората са повече от рибите във водата. :D :D :D Коритото на реката е пълно до краен предел, язовира също и местата са още по ограничени по брега. Дава бяла риба, платика и бабушка, но днес сигурно заради развалянето на времето рибата беше много пасивна и доста хора си тръгнаха капо. Дано съм ви бил полезен! :wink:
pivkoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pivkoto »

Днес и аз капотирах . До църквата,на тролинг до обяд без удар.... един колега извади една колограмка.Имаше вятър и водата поистина може и това да е причината за по слабият риболов днес.Но чух че на боклуците са извадили още един сом. :drinkers:
В понеделник мисля да се реванширам. :arrow:
Изображение
jivko.min
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jivko.min »

В п етък и аз бяx капо но срещу нас колега извади на директен шаран около трите кг - браво за майсторлъка :!:
naskox7
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от naskox7 »

jivko.min написа:В п етък и аз бяx капо но срещу нас колега извади на директен шаран около трите кг - браво за майсторлъка :!:
къде?
Изображение
Аватар
smoky
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от smoky »

Вчера го видях колегата с шарана понеже ми е комшия :lol: и доколкото разбрах е изваден някаде в участъка между двата моста.
niki71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от niki71 »

Днес беше слабо -2 бели и само това. Едната маломерна и я пуснах, другата над кило и се пусна сама. Язовира е леко замътен ,а температурата на водата е 10 градуса. Другата седмица пак !
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Утре от рано съм там, че прогнозата е за разваляне на времето следобяд. Дано поне до обяд даде някоя риба.
abramovich
новобранец
новобранец

Мнение от abramovich »

VAL, днес бях на язовира. Хванах една прилична бяла риба на тролинг и изтървах един хубав сом. Докарах го до лодката, но се откачи. За мое голямо учудване рибите реагират на малки примамки до 2,5 - 3 м дълбочина. На силикон почти нямаше риболов. Едни колеги извадиха на тролинг един сом. Успех на всички, които утре са на водоема!
Изображение
Без битка няма победа!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”