Воблери ECOGEAR - клено и кефало трепачи ;)

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Воблери ECOGEAR - клено и кефало трепачи ;)

Мнение от maznislav »

Сандо не си ме разбрал брат ... Пиши каквото искаш... Нямам никакво отношение към марката за която е темата - нито печеля нещо от нея , нито имам отношение към продажбите им и къде са правени и на каква цена излизат на пазара. Това което исках да ти кажа, е че на всяка марка и модел може да се намерят косури , но дали това е целта? Написа , че не те кефи - хубаво. Написа , че са боклук - пак хубаво. Написа, че са скъпи - ами ОК. Това е твое мнение - колегите тук казват друго. Това какви воблери ще си купува даден човек зависи само и единствено то него. Тук сме се събрали да обсъждаме дадени риболовни неща - теб не те кефи нещо - мен ме кефи.Здраве да има .. това не е повод да се караме.
Благодаря за инфото от японеца -това не променя отношението ми към нещата.
Това е от мен като за последно по тази тема далеч от риболова.
Поздрави
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

maznislav написа:Нямам никакво отношение към марката за която е темата - нито печеля нещо от нея , нито имам отношение към продажбите им и къде са правени и на каква цена излизат на пазара.
Ми що тогава се палиш толкова, като нямаш отношение, не печелиш и не правиш реклама.

Я пак помисли?
Да не послъгваш, типично в твой стил.
Изображение

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

maznislav написа: Написа , че са боклук - пак хубаво.
Къде го написах това ?
И не се карам с никого, споделям си, говорим си. Диспут да има в тази тешка зима :)
Свирчо, я пък ти ми сподели колко си го ползвал тоя МХ,че си толкова уверен в твърденията си? Често ли го ползваш при излетите си,че аз съм на друго мнение :) По-скоро СК40 не го сваляш от карабинката ...
ivo Vratsa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivo Vratsa »

sandista написа: Свирчо, ...
Знаеш ли как ще ми засвириш ти :lol: :lol: :lol:
МХ-са е хубав туичингов воблер - щуките на Дунав нали на него ги лових и онова животно на Ботуня, дето ми поизправи тройката :shock: пак беше на него... На Скът също имам риби.
Просто събрах други воблери за кефал и не ми е кеф да ловя с въпросния.
По-ясно от това не мога да ти обясня :lol:
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Ако направим бърза калкулация ще стигнем до извода,че си го ползвал 3 пъти :) Айде ,4-ри да са ... :)
Да не стане като вчера .. да давъш акъл за риболов по Панега, като не си стъпвал там :) :) :)
МХ за костур бих го ползвал,но целенасочено да търсиш клен на него ..ни знам ва .. :)) Вии си знайтие :)
ivo Vratsa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivo Vratsa »

sandista написа:Ако направим бърза калкулация ще стигнем до извода,че си го ползвал 3 пъти :) Айде ,4-ри да са ... :)
Да не стане като вчера .. да давъш акъл за риболов по Панега, като не си стъпвал там :) :) :)
МХ за костур бих го ползвал,но целенасочено да търсиш клен на него ..ни знам ва .. :)) Вии си знайтие :)
Абе от къде знаеш аз какво съм ползвал бе? Доста повечка са, но... Казал съм си мнението за воблера и това е - кво искаш сега?
В кална Панега и да ме караш да ида - няма да направя тая грешка, дори и да не съм ходил.
Други неща за изясняване имаш ли?
bountyhunter
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bountyhunter »

ivo Vratsa написа:
sandista написа:Ако направим бърза калкулация ще стигнем до извода,че си го ползвал 3 пъти :) Айде ,4-ри да са ... :)
Абе от къде знаеш аз какво съм ползвал бе? Доста повечка са, но... Казал съм си мнението за воблера и това е - кво искаш сега?
В кална Панега и да ме караш да ида - няма да направя тая грешка, дори и да не съм ходил.
Други неща за изясняване имаш ли?
Бе ти що се караш по човеко, :D виж колко усмихнати икони ти е турил,а ти с рого летиш :D .
Аиде :drinkers: една ракиика за рожденнию ден и да почерпиш приятелите :wink:

сега по темата:аз имах 3 sx 40 и мога да кажа ,че на първия ми излет с тях имах сериозен успех,НО всичко там си свърши.Беше на огоста при водене срещу течението с паузи.
Незнам,сигурно некои ме е проклел ,ама повече риба не хванах на тех и ги аризах у форума.
Сега мисля да заложа на зип баитс пък ще видим.

п.п.СК 40 ф си го държа,той лови чат пат трудни риби
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Уважаеми корифеи на "Екогиърите"-много моля да ми се поясни,на мен-непросветения спининг-новобранец,опипващ плахо през тъмнината на незнанието и неопитността стройната снага на спининг-риболова с най-висше почти сексуално наслаждение,представляват ли нещо и по-точно какво моите нови придобивки по темата :Това са едни плоски рибкоподобни неща със следните обозначения :ecogear,premium hard bait - 1.VX 40,sinking,4,0 sm,5,0g,code No 7620,color No 405 , 2.VX 45,sinking,4,5 sm,8,0g,code No 7780,color No 401 ,3.VX 45,sinking,4,5 sm,8.0g,code No 7783,color No 409 .Джаджите са ми подарък от чужбинско лице,което много-много не е наясно с риболовните пособия,аз пък съм още твърде бос по тези въпроси,в темата до момента не видях мнения за посочените номерации.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Уважаеми корифеи на "Екогиърите"-питам като прохождащ слепец,опипващ с най-висше сексуално наслаждение стройната снага на спининг-риболова -кви са новите ми плоски рибкоподобни подаръци с по две тройни куки "Оунър"? Пише "Екогиър" ,"Премиъм хард бейт" ,1 бр.VX40,4 см,5 грама,цвят № 405 и два броя VX 45,4,5см,по 8 грама,цветове № 401 и 409 ?Дойдоха от чуждестранно лице,което много не му хваща края на примамките,аз също съм твърде "бос"по тези въпроси,а точно такива обозначения не видях в темата до момента.
dobrikk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dobrikk »

INCUBUS написа:Уважаеми корифеи на "Екогиърите"-питам като прохождащ слепец,опипващ с най-висше сексуално наслаждение стройната снага на спининг-риболова -кви са новите ми плоски рибкоподобни подаръци с по две тройни куки "Оунър"? Пише "Екогиър" ,"Премиъм хард бейт" ,1 бр.VX40,4 см,5 грама,цвят № 405 и два броя VX 45,4,5см,по 8 грама,цветове № 401 и 409 ?Дойдоха от чуждестранно лице,което много не му хваща края на примамките,аз също съм твърде "бос"по тези въпроси,а точно такива обозначения не видях в темата до момента.
Хващат, стига да повярваш в тях, както и във всички други. Лови си и не се тормози.
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

INCUBUS написа:Уважаеми корифеи на "Екогиърите"-питам като прохождащ слепец,опипващ с най-висше сексуално наслаждение стройната снага на спининг-риболова -кви са новите ми плоски рибкоподобни подаръци с по две тройни куки "Оунър"? Пише "Екогиър" ,"Премиъм хард бейт" ,1 бр.VX40,4 см,5 грама,цвят № 405 и два броя VX 45,4,5см,по 8 грама,цветове № 401 и 409 ?Дойдоха от чуждестранно лице,което много не му хваща края на примамките,аз също съм твърде "бос"по тези въпроси,а точно такива обозначения не видях в темата до момента.
Това са тъй наречените цикади
Колега за тези примамки съм писал на още на първата страница на въпросната тема :)
В раздела VX :)
Моя любима примамка позволяваща далечно замятане и водене в практически всички водни слоеве. На нея имам щука , много костури и кефали :)
Аз ползвам до 40 мм - но предполагам и другите ще са ефективни при определени условия.
Поздрави
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Поздрави и благодаря - смятам да ги тествам в неделя и ако усетя поне някакви наченки на оргазъм,ш,с превърна във върл колекционер на сичкото "Цикади" :)
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

Най - накрая и аз да си заприходя малко играчки от тая марка ! Понеже в Ямбол няма ги никъде или поне на 1 място , но там когато бяха по 15,60 в нета , там бяха по 21 лв :lol: ! Луда работа ! Та и да не плащам доставка , след щателно ровене си намерих он - лайн магазин , който при поръчка на 3 броя ти е безплатна доставката :)! Ето ги и тях ! -
Изображение
След малко отивам да ги пробвам ! Вчера имах едно подгонване на щука , ама не лапна Салмото ! Дано тия да й са по по вкуса ;) !
Туй риболова не е за мен :D
ingos
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ingos »

Колеги,

Тва кефала не е като рибата...
Аз си го дърпам с Аглия Лонг в промишлени количества :)
Колкото до SX40F (LC), това според мен си е чисто пъстървов, много уловист фофлер... Който не вярва да дойде с мен на демострация :wink:
MX48 е също пъстървов тип фофлер, като има мнооого добра игра в бързо течение, гази плитко и в жегите ми става пръв приятел...
Също така става и за твичинг, като онази неделя улови една мерна пъстърва на рЕзък твичинг при много ама много неактивна риба. Спаси ме от капото на место където бяха минали поне 1 рота спинигисти и мухари и повечето се бяха капотирали.
Ама този факт може да се дължи и на късмет.

Имам едно питане към знаещите:
Кой е оригинала на SX40F?

Поздрави,
Спининг риболов
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

tachev написа:Най - накрая и аз да си заприходя малко играчки от тая марка ! Понеже в Ямбол няма ги никъде или поне на 1 място , но там когато бяха по 15,60 в нета , там бяха по 21 лв :lol: ! Луда работа ! Та и да не плащам доставка , след щателно ровене си намерих он - лайн магазин , който при поръчка на 3 броя ти е безплатна доставката :)! Ето ги и тях ! -
Изображение
След малко отивам да ги пробвам ! Вчера имах едно подгонване на щука , ама не лапна Салмото ! Дано тия да й са по по вкуса ;) !
Четстито колега. Хубав избор :) като се постопли може да оачкваш малки изненади от някой мустакатко.
Аз миналата година на Видренското събиране на Тунджа имах сборване с УЛ -та с едно такова мустакато към метър на 40 мм модел :)
Може да опиташ и 50 мм модел ( CK50F09 ) - няколко кефала хванах именно на него :)

П.С. Пиша тук дори с риска от това едно "приятелче" всеки път като пиша тук да ми сваля репутацията. Не , че ми дреме де :)
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”