Асеновград@регион-общообразователна тема

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Асеновград@регион-общообразователна тема

Мнение от chestarfield »

Ти Краси за Пенда не бери грижи :wink: ам виж Пижо кво прай там :D Ша го бъдели няма ли, става ли за :axe: :drinkers:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Красиии март месец е аз прощавам но не забравам :mrgreen: какво стана с Пижо, ади че наближава трябва да организираме Мартенската среща.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Група, специални поздрави имате от г-н Бутников !
Ще ходи ли някой на фидер-турнира ?
Асене утре съм на секретен № 2 !
Знам, че си на работа , ама утре като свършиш цъкни един СМС дали писка часовника , да знам докога да кисна, че вечерта съм на софра в заведението на сеньор Марчолини :mrgreen:
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Да земим и ние да си организираме едно регионално турнирче а какво ще кажите.Един път в месеца.
То не толкова да се надпреварваме,ами да имаме повод да се видиждаме по водоемите.Скаричка биричка както му си е реда.Зависимост от сезона ще си избираме по-един водоем който дава риба в момента.
Се ще натъкмим 10 водоема. Януари, Февруари почивни.Има колеги и от Пловдив и от Смолян който и те могат да участват, абе поводи да си намираме.
На Пловдивските колеги организацията им е много сериозна и почти седмична, а ние ще организираме аматоьр лига.
И ако някой се чувства подготвен ще го пратиме на тяхните застезания, можи бъдещия Пловдивски шампион да се крие някаде между нас, знаем ли. :wink: :lol:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

chestarfield написа:И ако някой се чувства подготвен ще го пратиме на тяхните застезания, можи бъдещия Пловдивски шампион да се крие някаде между нас, знаем ли.
Миналата година на първото състезание им откраднах първото място! :lol:

На тези състезания участват най-обикновени хора, Асене. Така, че няма нищо лошо да се включите повече хора от Асеновград. Просто организацията след всеки турнир става все по-добра и приятелите стават повече. Стягайте куфарите, не се чудете! :)
Изображение
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

На тези състезания участват най-обикновени хора, Асене. Така, че няма нищо лошо да се включите повече хора от Асеновград
Да бе човек базикам се.Но с мойте смяни няма възможност да отсъствам постояно ,когато има първенства. :wink: Пък така на месеца един път се ще се съберем да запалим скарата, и затъпим кукикте. :D
П.П. Март месец дойде няма ли да правим среща бре Асеновградчани.Ади пускайте тема че аз станах банален :rolleyes: и се накриво ме гледат с мойте писаници вече. :!: :?: :idea:
За Пижо и Пенда забравете :mrgreen: кой ял ял.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

То излезна и зеленото вече,но за зелено няма кой да се хване,освен ако не е гарнирано с ягънци :D .Щото няма ли ягънце,няма интерес, няма и среща.То и ний сме едни тежки гемий,само чакаме някой да го организира, и когато всичко е готово и поканите изпратени,всеки си чупи краката да бърза да е пръв :lol: .
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Don4o_62 написа:То излезна и зеленото вече,но за зелено няма кой да се хване,освен ако не е гарнирано с ягънци :D .Щото няма ли ягънце,няма интерес, няма и среща.То и ний сме едни тежки гемий,само чакаме някой да го организира, и когато всичко е готово и поканите изпратени,всеки си чупи краката да бърза да е пръв :lol: .
Бат Дончо и аз си мислех за зеланка полянка, две агънца кръстени Пижо и Пенда за Март месец. :oops: Ама пусто женско гостроприемство виж как на изненада СНЯГ.А и някак си не се зе прес сърце идеята както миналата година. Един двама само коментираха.А аз когато обещая нещо го права знаеш ,стига да имам възможност не едно три щях да заколя.
Само и само да се съберем.
Но само аз давам предложенията, някак си ставам банален.А другите го приемат като задължение някак си.
:? Няма ентусиазъм. :?
И съмишленици :!: :?: :idea:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Асене,не се оплаквай. Всички те знаем като главен организатор и подбудител. :lol: Ако те е срам да пуснеш тема за среща кажи на Ицо , той поне е винаги готов :drinkers:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Асене,пак ти ще си организатора.Васко ако иска да удари едно рамо.На вас поне ви се удават тия работи.Кажете по колко пари трябва да дадем за ягънцито, и направете една анкета кой ще идва.Нещо си мисля за Фильо горе на вилата да го изхрупаме :D .Докато стане работата,снега ще е стопен и ще можем да се качим.Естествено няма да върнем никой от другаде който дойде.
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Нещо си мисля за Фильо горе на вилата да го изхрупаме
Немога да ангажирам неща който не зависат от мен. :!: :?: :idea:
За организирането няма проблем, агнетата също?
Но няма предложения, само исчакване ако стани убо. :wink:
Филчо нито е собственик на вилата да на кани нито нищо,ако има свободни дати и е ангажираме и няма проблем съм навит.Само че друг има думата тука, не аз.
Макар че според мене е студено за гори ощи.А и агнетата можи и за НС да ги изедем :wink:
Както се очертава на Езерово ще да е, и няма проблем за транспортирането. :idea:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Разбира се че Филчо ще каже става или не.Нали ще се дават предложения.За горе като е рано,да го направим в Дома на Металурга.Ще вземем едно малко,ще се опече и тва е.А за Езерово друго,но по голямо :D .Асене,виж там ква е хавата, и става или не.Ако става казвай дата,и да се записваме.Няколко сериозни като се съберем,другите сами ще дойдат :lol: .Пък който не дойде, ще гледа снимки и ще се облизва.
Щом потвърдим мястото и датата(давайте предложения),ще решим кой да го вземе и даде на фурна.След това на масата виждаме кой присъства,правим калкулация и даваме парите на който го е взел.Няма нищо сложно и страшно ,просто ще си направим поредната среща,но на масата вместо кайци ще има тавичка :D.
Хайде стига се услушвайте като дърти шарани,ами давайте предложения.
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

То се е видяло че пак аз ще пускам темата така че за заинтерисовани чети в срещи и купони. :drinkers:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
prokop4o
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от prokop4o »

ок ще четем.пък нали знаете че тя ми е лубимата тема :D :drinkers:
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Краси къв е този аватар бре :rolleyes: .Ади на Прокопий му отива на името новия, ама ти :lol: карък с каръка ти с тоя медальон между рацете си :mrgreen: с кодово название Бодровски толуп :lol:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”