Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Любимия воблер!
Модератор: bobopeli
Re: Любимия воблер!
Той и краде въдицата от ръцете с шамар.Виж и чуй какво му казва тя......затегни малко аванса.Ashmodean8004 написа:Хаха ма не я снима иначеEmo-83 написа:Не го отваряй на цветове,че Тролина знае повече от него.![]()
Представяш ли си,тя се сети какво трябва да направи,а той не.

После рибата на Стоманко беше велика.То и на Тролина рибата беше убава,но му е слаба физическата подготовка.

http://www.youtube.com/watch?v=hbs-UcWLGu0" onclick="window.open(this.href);return false;
Малко майтапи и нищо сериозно в този пост.

- Ashmodean8004
- ще става разбирач
Той и краде въдицата от ръцете с шамар.Виж и чуй какво му казва тя......затегни малко аванса.Emo-83 написа:Ashmodean8004 написа:Хаха ма не я снима иначеEmo-83 написа:Не го отваряй на цветове,че Тролина знае повече от него.![]()
Представяш ли си,тя се сети какво трябва да направи,а той не.

После рибата на Стоманко беше велика.То и на Тролина рибата беше убава,но му е слаба физическата подготовка.

http://www.youtube.com/watch?v=hbs-UcWLGu0" onclick="window.open(this.href);return false;
Малко майтапи и нищо сериозно в този пост.

Тя жената май повече разбира от Троли, аз ако бях щях да и оставя въдицата да си извади сома

-
- разбира нещата
И какъв е тоя воблер, я го опиши малко повече ? 

Страйк-Про,но преди две години ловеше яко сомовена различни язовири.....Искъра,Кърджали,Ивайловград.metoo написа:И какъв е тоя воблер, я го опиши малко повече ?
Има интензивна игра и тропа яко.Разцветките са му 6-7....тази е една от ловящите.
Има един същия с плитка човка.Него не го взимайте....не става за тролинг.
- горан
- ще става разбирач
Не знам на Троли секретните воблери дали ще ловят, ама гледам че тези разцветки ги няма

ама с този до тях

се надявам да ги изловя сомовете

ама с този до тях

се надявам да ги изловя сомовете

Горане, тия ми приличат на ръчно дялани финландци 

- горан
- ще става разбирач
Набито око имаш, ама тихо, че Троли ще ни трепе, че му издаваме секретните биячиstomanco написа:Горане, тия ми приличат на ръчно дялани финландци

Долният воблер е със сменяема лопатка, като има и плиткогазеща, като и с двете има много интересна и стабилна игра.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Горане,внимавай в картинката с анализите по мой адрес,че още не се познаваме и не е възпитано да ми фамилярничиш!горан написа:Набито око имаш, ама тихо, че Троли ще ни трепе, че му издаваме секретните биячиstomanco написа:Горане, тия ми приличат на ръчно дялани финландци![]()
Долният воблер е със сменяема лопатка, като има и плиткогазеща, като и с двете има много интересна и стабилна игра.

Сигурен съм,че още ги немаш,че нали си "бита карта" по отношение на тролинга!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:

Горане,тези ги немаш защото са марка Пентин и се произвеждат само 10години от 1980 до 1990година от ............,а и струват 30-70евро парчето и немат намиране!

- горан
- ще става разбирач
Аз в кутията си куци воблери не слагамTroli Rapala написа:
Горане,тези ги немаш защото са марка Пентин и се произвеждат само 10години от 1980 до 1990година от ............,а и струват 30-70евро парчето и немат намиране!Успех в търсенето на нещо по-тарикатско!
Ще ти ги покажа на живо,ако си послушна!

Айдее стана белята 

- горан
- ще става разбирач
stomanco написа:Айдее стана белята

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ех,не ми се искаше,но вие ме принудихте да ви смажа на Състезанието по тролинг точно с некой от тия биячи по 50евро!горан написа:stomanco написа:Айдее стана белята![]()
![]()
![]()

Мирката е 2-ри с Нилс Инвинсибъл 12см. цвят 66.Малко преди края на състезанието откачи друг по-голям след борба и пиене на вода с въдицата.Говори си,не ми пречиш.Troli Rapala написа: Ех,не ми се искаше,но вие ме принудихте да ви смажа на Състезанието по тролинг точно с некой от тия биячи по 50евро!![]()
Много са ви грозни воблерите,моите са "топ-модели","фолк-диви" и "мис-ки",за това ще ги водя на "модно дефиле" между Графа и Дарданелите!