Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на яз Искър
Модератор: bobopeli
Re: Тролинг на яз Искър
Новия сезон няма да стъпя на искара
иначе ако искаш може да обсъдим воблерите 

Здравейте колеги,
на 08,09,10.06.2012 смятаме да повлачим на искъра - дайте съвет някакъв.
на 08,09,10.06.2012 смятаме да повлачим на искъра - дайте съвет някакъв.
Водата е студена,но желаещи имаше на откриването.Но за кой ли път се убеждавам че хората не знаят за форумите или не ги интересува.Тука мернах 2 лодки пред римския мост
Не ги познавам
Това е на откриването към 10 сутриннта.Който е направил сефте от лодка,да се похвали със снимка от Искъра 

Риболовци.
РЕЗУЛТАТА ЗА ДВА ДНИ Е 0:0
А риба на сонара видя лиGAVAZINA написа:РЕЗУЛТАТА ЗА ДВА ДНИ Е 0:0

- mitko ribara
- ще става разбирач
Много си прав Емо всяко нещо си има начало и краи!Emo-83 написа:А риба на сонара видя лиGAVAZINA написа:РЕЗУЛТАТА ЗА ДВА ДНИ Е 0:0![]()
Поне да се запишеш с нещо.На Искъра дълго време ще стоят очилата на таблото 0-0.Всяко нещо си има начало и край.
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
Здравейте ,да вкарам малко преяно инфо за" съсипания язовир Искър".
Днес във 9.30ч бях на вода,влязох от към вилната зона и се насочих към резервата от другата страна.
И от там, като се почна едно немане......... та така цял ден,връщам се току що.Водата много висока и студена 19 градоса,на сонара чат пат някоя заблодена риба,смених доста воблери и пак нищооооо.......
Мисля за тази година да ми е това на " сасипания язовир Искър".
Днес във 9.30ч бях на вода,влязох от към вилната зона и се насочих към резервата от другата страна.
И от там, като се почна едно немане......... та така цял ден,връщам се току що.Водата много висока и студена 19 градоса,на сонара чат пат някоя заблодена риба,смених доста воблери и пак нищооооо.......
Мисля за тази година да ми е това на " сасипания язовир Искър".
Зависим от риболова !!!!!
Тая година сефтето е 14 кила сом.На паракладенец,е хванат-така се говори на горен воблер,на откриването.Беше се разчуло за 18,после 17,и последно бил теглен 14 кила-честито на най щастливия риболовец късметлия-това си е късмет от всякъде.При Румбата,миналия сезон било гола вода-8 и 9 кила-това за сезона,а той както знаете е най често там-цяло лято троли.Дано тая година да дойдат в залива пред него Сомовете,та и хората от брега да си хванат.Обаче е тия риби,с тоя размер свършиха
Е с тоя приятел,ще тролиме другия месец,като загрее водата.Та ние сме упорити и ние близо,на него още повече,щото е от Самоков.

Риболовци.
У неделя бръмчах от 9:30 до 18:30 ,като сменях различни дълбокоплуващи воблери.
Резултат- 0. Водата беше 20-21 гр. Рибите на 6-8 м дълбочина.
За целия ден срещнах 5-7 лодки.Духаше изнервящо, непрекъснато, от изток,югоизток.
Следващия уикенд пак ще пробвам.Надявам се водата да е качила още градус-два.
Резултат- 0. Водата беше 20-21 гр. Рибите на 6-8 м дълбочина.
За целия ден срещнах 5-7 лодки.Духаше изнервящо, непрекъснато, от изток,югоизток.
Следващия уикенд пак ще пробвам.Надявам се водата да е качила още градус-два.
Колега много се извинявам че питам ама тази риба не е ли с кука в устата! дали сте я хванали на тролинг или както си мисля на тапа??lusienn написа:Тая година сефтето е 14 кила сом.На паракладенец,е хванат-така се говори на горен воблер,на откриването.Беше се разчуло за 18,после 17,и последно бил теглен 14 кила-честито на най щастливия риболовец късметлия-това си е късмет от всякъде.При Румбата,миналия сезон било гола вода-8 и 9 кила-това за сезона,а той както знаете е най често там-цяло лято троли.Дано тая година да дойдат в залива пред него Сомовете,та и хората от брега да си хванат.Обаче е тия риби,с тоя размер свършихаЕ с тоя приятел,ще тролиме другия месец,като загрее водата.Та ние сме упорити и ние близо,на него още повече,щото е от Самоков.

И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
колеги,нов съм в тролинга и мисля да се прбвам другата седмица.дано имам късмета на начинаещия:)
Колега здравей,ще те посъветвам да си намериш друго място за проба там останаха само охлювите!
Зависим от риболова !!!!!
Дано.navi2 написа:колеги,нов съм в тролинга и мисля да се прбвам другата седмица.дано имам късмета на начинаещия:)

Вземи си всичките талисмани пич , ще ти трябват 

-
- научил се да хвърля
Емо, въпреки всичко което се случва по язовир Искър, кажи два три воблера които според теб ще имат поне малко шанс за там сега от към устието. Хака ДД - синия на 5 метра или нещо друго?Emo-83 написа:Дано.navi2 написа:колеги,нов съм в тролинга и мисля да се прбвам другата седмица.дано имам късмета на начинаещия:)![]()