Инфо от Пазарджик и региона

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
omsi1
новобранец
новобранец

Re: Инфо от Пазарджик и региона

Мнение от omsi1 »

значи от другата страна от кам реката некаде посредата на водоема мейду два шалвара на бел червеи
Аватар
kodek
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kodek »

инфо от звъника: Вчера са хванали 5 сома по около 11 кг. на голяма блесна.Днес бях на един водоем в с.Смилец - Пазарджишко. С нагласата,че отивам на платен водоем? но, гледам доста роми и...питам за такса? те разказват ,че водоема е вече свободен, бившия арендатор Петко Сертов не си платил вноските на общината и кмета разрешил водоема за риболов? Въпреки забраната?Аз си изкуших и метнах един шарански монтаж на 2 царевици с повдигач, и една (плескарка) на перо с варено жито за каракуда.хванах 5 каракуди по 400-500гр. и реших да си ходя около обяд.Събирайки шаранската въдица , на половината от събраното влакно (около 20м.) изведнъж закачка? си помислих и преди това натегнах аванса, понеже прибирам да си ходя, та на не ми създават проблам водораслите и...изведнъж пръта се сгъна и аванса започна да отпуска???, НЕЩО започна да прави полукръг във водата и след 2 мин. борба скъса куката с 5 см. от повода!.Повода е плетен брейд 30лб. основното е плетеняк на "Сънлайн РЕ 40лб." ...5минути гледам прегризания повод (като насрано дете майка си) и се чудя какво закачих?Дали хищник подгони царевицата или нещо на дарак?Но определено беше на 15+кг.

П.С. чух, че от 05.05.2012г. бившия арендатор щял да преподписва договора за ползване на водоема...но дотогава е свободен-без такса!
с.Смилец се намира по пътя Пазарджик -Панагюрище.ако идвате от Пазарджик, на 100м.преди селото има отбивка(черен път) в ляво и води до водоема, ако идвате от Стрелча -посока Пазарджик се пада след селото 100м. в дясно.Ако имате възможност да го посетите идете и се убедете!
от мен толкова и НАСЛУКА.
В момента е без пари.НО иска здрави такъми!за големите рибоци, Каракудата дава прилично на торен, с фин такъм но много слънчеви :twisted: пробвайте на варено жито - по малко дава, но сигурно!
Аватар
batlar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от batlar »

вчера на звъника цял следобед 4 костурчета малкомерки от 15 до 18 часа
стръв бял,пинки и торен и неще и неще :)
Рибата е като жената,дава когато си поиска и на който си иска !!!

http://www.eeautoservice.com/
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

omsi1 написа:
rock_children написа:Вчера бях на Звъника за цял ден само една каракуда ама беше добра кум 700 800 грама.Желателно ще е да се правят малко проверки защото на малкия гиол вчера имаше 10 циганина и скубеха каракуда като ненормални.На каналчето пак мангалите ловят по 1 кофа каракуда.Неможе така да стане нищо.От 5 години имам билет за Звъника всяка година го заверявам и нито една провеерка не е минала.Е на какво прилича това....
незнам за тебе апак мене ме провериха в4ера в 9 4аса сутрента . тата ка на званика е все ояще е слабо от 7 сутрета до 10 часа биах хванал 7 перки но прелични после изоп6то не6тя да калве . после ходих до бошулч и там народ пално не ма место та намерих си едно место там наи вкря до един страмен бриак там захраних и пак перки дов олно но уклея не даваше и така тва е от мене
Ко каза, Ко ??? Оххх жал ми става като чета така неграмотно написани разкази :( Не сте ли ходили на училище бе хорааа ???
Liubomir Genkov
новобранец
новобранец

Мнение от Liubomir Genkov »

На мен ми е интесесно кмета ли казва кой водоем е свободен през забраната или министъра на земеделието със заповед!Спазвайте забраната, аман от тарикати-роми.
Аватар
batlar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от batlar »

Liubomir Genkov написа:На мен ми е интесесно кмета ли казва кой водоем е свободен през забраната или министъра на земеделието със заповед!Спазвайте забраната, аман от тарикати-роми.
нещо имаш да кажеш ли ?
Рибата е като жената,дава когато си поиска и на който си иска !!!

http://www.eeautoservice.com/
omsi1
новобранец
новобранец

Мнение от omsi1 »

alankulu1987 написа:
omsi1 написа:
rock_children написа:Вчера бях на Звъника за цял ден само една каракуда ама беше добра кум 700 800 грама.Желателно ще е да се правят малко проверки защото на малкия гиол вчера имаше 10 циганина и скубеха каракуда като ненормални.На каналчето пак мангалите ловят по 1 кофа каракуда.Неможе така да стане нищо.От 5 години имам билет за Звъника всяка година го заверявам и нито една провеерка не е минала.Е на какво прилича това....
незнам за тебе апак мене ме провериха в4ера в 9 4аса сутрента . тата ка на званика е все ояще е слабо от 7 сутрета до 10 часа биах хванал 7 перки но прелични после изоп6то не6тя да калве . после ходих до бошулч и там народ пално не ма место та намерих си едно место там наи вкря до един страмен бриак там захраних и пак перки дов олно но уклея не даваше и така тва е от мене
Ко каза, Ко ??? Оххх жал ми става като чета така неграмотно написани разкази :( Не сте ли ходили на училище бе хорааа ???
ти като си ходил кво кво си направилл. по мое време немаше такава техника и сега се учим
rock_children
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rock_children »

Накой знае ли кога ще се проведе състезанието на Звъничево тази година ? И успешно откриване на новия риболовен сезон !
Аватар
geibriel
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от geibriel »

Колеги никой ли не ходи за риба да няма специална забрана за пазарджишкия регион :D
Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
firepd69
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от firepd69 »

Пълна скръб навсякъде колега geibriel.
Аватар
geibriel
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от geibriel »

Колеги укеят на лозен дали се е раздвижил или е още рано :drinkers:
Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Аватар
msotiroff
фен клуб-скобар

Мнение от msotiroff »

geibriel написа:Колеги укеят на лозен дали се е раздвижил или е още рано :drinkers:
Ми то каквато е пролет последните дни нищо чудно да се раздвижи, ама съмнително... Сега е мъртва работа около Пз... Чух, че преди седмица колега е хванал много едра щука на Големия Звъник. Говори се за над 10-килограмов змей, но инфото не е потвърдено. Някой чул ли е нещо подобно???
Изображение
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

Лично аз нищо не сьм чул за крокодила,но там има такива та нищо чудно. :wink:
За лозен още е малко раничко. :)
Изображение Изображение Изображение Изображение
firepd69
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от firepd69 »

" ... Чух, че преди седмица колега е хванал много едра щука на Големия Звъник. Говори се за над 10-килограмов змей, но инфото не е потвърдено. Някой чул ли е нещо подобно??? " :rolleyes: :lol:- то бива, бива ама...
sasa83
новобранец
новобранец

Мнение от sasa83 »

На 24 бях на Лозен за 5 часа проби на мач и фидер никаква индикация за риба. Има и доста корморани.
Последно промяна от sasa83 на Пет Яну 25, 2013 9:33 pm, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”