Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг край Ямбол
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Спининг край Ямбол
Къде ги видя тези места за попер по ТунджаMAGARETOOO написа:Аз главно за реките ме интересуваше четох доста статии че давали резултат но аз до сега съм нямал удар.

Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
че какви трябва да са местата за попер 

Днеска бяхме малко на Ханово на съоръжението , едно сомче около лакът и аз изкарах една гърбавица на воблер
и толкоз
! Иначе си скачаха доволно големи тупалки , но само скачаха
!

Туй риболова не е за мен 

- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Неска бях на Ханово към 7 часа както си въртях изведнъж ми се опъна конеца(странното е че нямаше удар) дигнах пръчката и нещо доста взе да дърпа поведох го и като излезе на повърхноста се оказа доста прилична сулка около 2-3 кила но за съжаление се откачи след това до 8 нямах удари но изглежда че още държи сулка съоражението минлата година извадих една около кило но днес късмета ми изигра лоша шега.
-
- научил се да хвърля
Ей един хубавец,който плува обратно в реката

-
- ще става разбирач
Здравеите колеги снощи като се разкарвах в градската градина до моста до тенис кортовете видях много кефал от които имаше и над 1кг. които се разкарват без никакво притеснение сутринта ходих и имах два много добри удари но неуспях да ги реализирам и двата удариха на воблер пробвах и на блесна но на нея не обръща внимание на воблера които удари троиките са му малки дали това е причината че неуспява да се закачи риба.
Ако ходиш привечер се обаждайRoSeN_94 написа:Здравеите колеги снощи като се разкарвах в градската градина до моста до тенис кортовете видях много кефал от които имаше и над 1кг. които се разкарват без никакво притеснение сутринта ходих и имах два много добри удари но неуспях да ги реализирам и двата удариха на воблер пробвах и на блесна но на нея не обръща внимание на воблера които удари троиките са му малки дали това е причината че неуспява да се закачи риба.

Туй риболова не е за мен 

- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Трябва да се провери като имам време и аз ще отскоча.А тея дни ми предстои покупка на джип така че може да се съберем няколко човека и да се пуснем към Даркая.
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
От първите си.
- dakataegotin
- научил се да хвърля
Значи Събота сутрин там ще се видим,аз минавам от страната на Радовец.
Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Ако съм взел пикапа до събота и имаме време и някой дойде с мен ще тръгна само че незнам как ще се оправя с път до даркая.
Днес ми дойде новия Премиер , че Авида не ми хареса и го продадох и най - готиното беше че от магазина ми объркали цвета на едното Yo Zuri 66 Minnow и утре подарък ще ми пращат това , което исках ! Кофтито е за събота и неделя , че нямам макара ! Моята е гаранционна и я остави в Бургас да я гледат ! Най Мнго да си взема някоя за 40 - 50 лв ! ама много ми се ходи за риба , така че някой ако има макара излишна за един ден няма да се сърдяMAGARETOOO написа:Ако съм взел пикапа до събота и имаме време и някой дойде с мен ще тръгна само че незнам как ще се оправя с път до даркая.

Туй риболова не е за мен 

- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Спокойно пикапа ще го взимам в сряда така че може дасе оговорим за другата сабота ако нямам работа.
Някой може ли да ми даде информация за ремонта на пътя м/у Тенево и Коневец - приключил ли е, или някаква дата кога трябва да стане това? Също, някой въртял ли е скоро на Княжево и имало ли е нещо по екзотично, като бяла риба например?
Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !