Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КЕФАЛОВИ - 2011 г.
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
Re: КЕФАЛОВИ - 2011 г.
Трябвало е да продължите и до трета, там привечер във вятъра е имало сеч. Коментират се количества от по 10 кг нагоре на човек?rap66 написа:Вечерта се поразходихме с щерката с велосипедите. 18.30, 1-ва буна: 1 рибар-1 улария на дъно; 18.45, 2-ра буна 3-ма, единия с 8 иларии на дъно, другите мънкат, дали са хванали нещо или завиждат на първия не се разбра.

эдр колеги може ли някои да даде имфо каде иэлиэа илариа на бомбарда благодаря предварително!!!
- borkok
- научил се да хвърля
Днес и аз реших да намокря бомбардата
Още в 06.45 бях на вълнолома до 08.30 .Но риба нямаше
Малко инфо срещу фара Св.Николай имаше около 15 лодки .Кво дърпаха
Някой дано да се похвали 

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Днес на вълнолома от 6 до 8:45 на вълнолома на бомбарда - капо. 

Aми четитоfelippemassa написа:Днес на вълнолома от 6 до 8:45 на вълнолома на бомбарда - капо.

Днес на Пертол(хвърлях в посока към канала) от 7:00-13:00ч. 4 иларий. Видях, че и колегите взеха по някоя риба.
-
- научил се да хвърля
Днес срещу фара Св.Николай имаше поне 30 делфина във всички посоки, скачаха плуваха идваха и близо до камъните, незнам какво гониха ама бяха мноооооооого, наистина много, за първи път виждам толкова на едно място. Много готино, за кво да даваш пари за Делфинариум... 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ааааа,ония там си игаят с топки - много различно е.Teodor написа:.... Много готино, за кво да даваш пари за Делфинариум...

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- 1000n
- разбира нещата
И аз им се радвах по едно времеTeodor написа:Днес срещу фара Св.Николай имаше поне 30 делфина във всички посоки, скачаха плуваха идваха и близо до камъните, незнам какво гониха ама бяха мноооооооого, наистина много, за първи път виждам толкова на едно място. Много готино, за кво да даваш пари за Делфинариум...

Ако са нападали някакви кефалови, ще го преживея(тези риби нещо мога да ги ловя

Пожелавам наслука на всички!

Здрасти бандата.Инфо от място-намирам се в момента на Приморско.Платерина дава на малката буна на Перла,ако си хванеш свободно място,близо е до брега,размер100-200гр.От приятел местен,днес е на състезание по подводен риболов инфото е че морето е пълно с кефал.В река Караагач-също ври от риба,но трудно взима,почти не пипа,но се виждат и ти играят по нервите.Довечера ще ги пробваме с моя приятел Жоро-Алкохола.Снимки като се върнеме,ако слушате 

Риболовци.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Ей колега.Може ли да ми дадеш малко повече информация за реката къде играе рибата и като размер какви риби играят над водата.Благодаря ти предварителноlusienn написа:Здрасти бандата.Инфо от място-намирам се в момента на Приморско.Платерина дава на малката буна на Перла,ако си хванеш свободно място,близо е до брега,размер100-200гр.От приятел местен,днес е на състезание по подводен риболов инфото е че морето е пълно с кефал.В река Караагач-също ври от риба,но трудно взима,почти не пипа,но се виждат и ти играят по нервите.Довечера ще ги пробваме с моя приятел Жоро-Алкохола.Снимки като се върнеме,ако слушате

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
-
- ще става разбирач
Привет,днес сутринта около 05:45 се паркирах на вълнолома.Терена вляво от мен

Един поглед и в дясно

Скромното ми снаражение

Последва упорито и продължително мятане,после пак снимки

Ами това е от мен,после трябваше да се бяга на работа и така...
Аааааа,за малко да забравя-снимал съм и "улова"

Ами това е от мен,извинете ако съм ви досадил,утре още по-рано пак съм там.Ако някой се завърти натам да свирка да се запознаем-ще бъда с оранжеви къси гащи и оранжево горнище.

Един поглед и в дясно

Скромното ми снаражение

Последва упорито и продължително мятане,после пак снимки

Ами това е от мен,после трябваше да се бяга на работа и така...
Аааааа,за малко да забравя-снимал съм и "улова"

Ами това е от мен,извинете ако съм ви досадил,утре още по-рано пак съм там.Ако някой се завърти натам да свирка да се запознаем-ще бъда с оранжеви къси гащи и оранжево горнище.
- недялко радков
- ще става разбирач
Ето и 2 снимки от мен:
Рибата беше буквално набита в буната,ловихме с 4 м. мач без да използваме макарите.
Имахме само по 1 доза червеи,след като ги свършихме пробвахме на белена скарида и бял червей и ловихме със същия успех,на нищо не подбираше!
Риболова продължи малко повече от 2 часа,вдигна голяма вълна,която прехвърляше буната и стна невъзможно да се лови.
Получи се много кефски риболов,от нищо нещо,случайна слука,но качествена
Мястото на улова е Зеленка на буничката,случайно отидохме с един приятел да видим какво вадят на таляна след опит за риболов на кая на Каварна (много слабо).Семейство курортисти се забавляваха с улов на дребна илария,решихме да се присъединим и ние и стана белята...Рибата беше буквално набита в буната,ловихме с 4 м. мач без да използваме макарите.
Имахме само по 1 доза червеи,след като ги свършихме пробвахме на белена скарида и бял червей и ловихме със същия успех,на нищо не подбираше!
Риболова продължи малко повече от 2 часа,вдигна голяма вълна,която прехвърляше буната и стна невъзможно да се лови.
Получи се много кефски риболов,от нищо нещо,случайна слука,но качествена

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от недялко радков на Съб Юли 02, 2011 9:31 pm, променено общо 1 път.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
-
- ще става разбирач
Къде се е случила тази сечнедялко радков написа:Ето и 2 снимки от мен...

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Най-отдолу го е написал човека.Венцислав Чанков написа:Къде се е случила тази сечнедялко радков написа:Ето и 2 снимки от мен...ако не е тайна?

Вече де.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА