Кърджалийска област

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Кърджалийска област

Мнение от INCUBUS »

Тц-тц-тц-това си е отчайваща информация,пък мен цял дообяд ме беше яд,че не тръгнах към теб,ама то беше поради обективни /съботновечерни алкохолни/причини :oops:
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

INCUBUS написа:Тц-тц-тц-това си е отчайваща информация,пък мен цял дообяд ме беше яд,че не тръгнах към теб,ама то беше поради обективни /съботновечерни алкохолни/причини :oops:
Нищо.Тая седмица изтрезнявай.За другата ще видим.Между другото, по стар навик, като се разтоварих сложиш един камък на линията на водата.Като си тръгвах вече беше на сухо.Водата, според един местен "горски" миналата седмица е била с 1,5м по нагоре.Нивото предполагам сега ще играе доста.Имайте едно наум. :D
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Ей нещо ми се е била смарангясала машината и бая хортуване съм изтървал. Преди щом се появеше ново писание, веднага ме предупреждаваше е-мал, но нещо беше спряло и реших, че никой няма какво да сподели. Та за това съм изтървал и хубавата покана. Тони тази седмица че га ще е още по-добра та съм на линия. Що се отнася транспорта Смолян - Кърджали и обратно си имахме такваз убава въжена линия поне до Мадан ли Рудозем ли не помня вече, ма нещо я ликвидираха. Иначе мятай се на някоя вагонетка и все ще стигнеш до някъде на язовира или по Арда :lol: :lol: :lol: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

antivik написа:Ей нещо ми се е била смарангясала машината и бая хортуване съм изтървал. Преди щом се появеше ново писание, веднага ме предупреждаваше е-мал, но нещо беше спряло и реших, че никой няма какво да сподели. Та за това съм изтървал и хубавата покана. Тони тази седмица че га ще е още по-добра та съм на линия. Що се отнася транспорта Смолян - Кърджали и обратно си имахме такваз убава въжена линия поне до Мадан ли Рудозем ли не помня вече, ма нещо я ликвидираха. Иначе мятай се на някоя вагонетка и все ще стигнеш до някъде на язовира или по Арда :lol: :lol: :lol: .

Абе, не знам кой какво има да сподели ама освен твоя милост, Геша, Пачо, Недеви, и аз разбира се,от нашия вилает май никой не пише.То, Ицето, от Смолян има повече писания тук от нас дет се вика.Незнам как ще се развие темата напролет, но не ми изглеждат добри изгледите.Дано със затоплянето, се престрашат повече колеги да споделят, иначе темата заприличва на Чат стая за 5-6 човека.Верно е, че е криза и вчера газта стана 1.44лв, ама пусто сме зависими от другаря Путин.Ама рибарите са един особен вид /мазохисти-шизофреници :D /, и ми се иска по активно участие.Не е редно/според мен/, да се регнеш във форума и само да четеш и попиваш.Ама кой съм аз да поучавам хората.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Не знам, то си е до човека, аз обичам да споделям и нямам какво да крия. То дет викаш на края ще си спретнем една среща и поне ще му направим едно черпяване заедно най-верните, кога му дойде времето. В събота се двоумя на къде да хвана - дали да не пробвам какво е дережето към Траса или да врътна към то преди Островица/залива/. Ма утре пазарувам и в събота ще съм на вода. Мислех Сутлийка ма ме разкандардисаха.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

antivik написа:Не знам, то си е до човека, аз обичам да споделям и нямам какво да крия. То дет викаш на края ще си спретнем една среща и поне ще му направим едно черпяване заедно най-верните, кога му дойде времето. В събота се двоумя на къде да хвана - дали да не пробвам какво е дережето към Траса или да врътна към то преди Островица/залива/. Ма утре пазарувам и в събота ще съм на вода. Мислех Сутлийка ма ме разкандардисаха.
Виж, има една сигурна дестинация-Ангел.Но аз по принцип платената любов я недолюбвам.Положението е такова че влиза навсякъде много вода, и нивото играе навсякъде.Ако ходиш на Островица, като хванеш черния път над "стадиона" на селото, дръж само десния.Отиди в заливчето, дето има по брега повече камъни.Там съм имал повече слука от другия бряг/равното/.За Траса забрави-сигурно е мътилка голяма, и ще е доста дълбоко, но ако идеш там застани под ЖП Моста-по плитко е.Незнам как е и нивото на Върбица/за бента имам напредвид/. Но ти си зависим от Автобуси, така че ти си решавай
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Тони, този "Стадион" над селото изобще не го знам къде е. Аз кога ходя в онази посока, хващам пътя към Веселчане, след това посока хвостохранилището покрай каваците и там пера по бреговата ивица до и след баира с крепостта на Вишеград, 1 път стигнах и до устието на реката ма кат кълване тогава беше пълно капо. Обикновено се забождам под крепостта, върху каменистия бряг на вътре дълбочината варира според зависи. Имал съм добра слука на баби по някога. Близо до града, лесно за вървене, па ако ти омръзне и бързо се връщаш. За мътното - сега кат гледам как постоянно точат водата и с това топене, то на всякъде ще е мътилка и маи ще си остане човек само с разходката :wink: .
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Значи, като влезеш в с.Осторвица, на широкото дето обръщат автобусите.Отляво има фургон/магазин,кръчма/, хващаш надясно.Като излезеш от селото, веднага вляво е стадиона. :D
ПП И тоя, както и Перперешкия стадион е ремониран по "Европейски" :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Ясно що не го зная, че то си нема никва разлика от къра :lol: , може и баш там някъде да съм мятал, но тоз път не ми се трамбова толкова ще се ориентрам някъде по към Веселчани.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

antivik написа:Ясно що не го зная, че то си нема никва разлика от къра :lol: , може и баш там някъде да съм мятал, но тоз път не ми се трамбова толкова ще се ориентрам някъде по към Веселчани.
Мога да ти предложа да отидеш на Върбалака.Само дето не знам дали няма да е залято с вода там.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

"ама пусто сме зависими от другаря Путин." Тони, хайде да не се лъжем "другаря Путин" няма вина просто нито премиера ни е премиер, нито президента ни е президент и общо взето нищо не ни е свястно!Затова ни се смее цял свят та барабар и гърците! Да ме прощават модераторите, повече няма да се повтори но не можах да се сдържа!
Георги Тенев
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

georgi30 написа:"ама пусто сме зависими от другаря Путин." Тони, хайде да не се лъжем "другаря Путин" няма вина просто нито премиера ни е премиер, нито президента ни е президент и общо взето нищо не ни е свястно!Затова ни се смее цял свят та барабар и гърците! Да ме прощават модераторите, повече няма да се повтори но не можах да се сдържа!
Ами догодина има избори.Тогава изрази волята си. :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Много ми се щеше да свърша с неходенето сега в събота или неделя,ама ми се стовариха едни тъпи ангажименти-не е за писане...Моля,ако някой отиде на я.Кърджали,Студен кладенец или р.Върбица /Сюутлийка/,да сподели дали се променя нивото и накъде.
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

В Кърджали ли съм :idea:, информацията е: на понтоните, на леко дъно с 5грамови оливетке,с въдици за дупка на лед,прилични червеноперки :idea:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Не занам дали в тази тема, но ако не е за тук, моля модовете да я преместят

В Ловно рибаския магазин на Дидо "Диксън", кв "Възорждинци" зад 35 бл, се продават ето тези тениски
Изображение
Изображение
Струват по 15лв., като 10лв от тях отиват за зарибяване на малки сомчета.Рибите според Дидо, ще се пускат в яз.Кърджали.На по късен етап ще има тениски и с Шаран.Аз лично ще си взема от шаранските като станат готови.Който иска може да си закупи.
пп.Никого, и по никакъв повод не ангажирам с покупка.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”