Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на яз.Цонево
Модератор: bobopeli
-
- ще става разбирач
Re: Тролинг на яз.Цонево
Жаби2 това са баровци нонобранки които и жаби и раци ще окачат на куканите ха ха ха
Сиромаси хора един вид
Какви ти навобранци предполагам става въпрос за така наречените ПАПАГАЛИ дето по цял ден киснат по магазините чули , че съществува хоби РИБОЛОВ и гледат кой какво си копува и започват да се надпреварват кой по-скъпи боклуци да си купи
това е като блондинка да си купи бегачка , а реално и с 30 данеможе да кара
От таква главата ме заболя миналата година на леферския тролинг - е неможе 10 лодки да влачим в една посока а някой "пълен калитко с лодка за 100 бона да минава напречно оплитайки всички" ....... щото там бил пасажа
Тъй де тея въпросните като отидат на язовира и понеже разчитат на ПЪЛНО ШАНО да хванат нещо действат като в морето -ПРЕБИРАТ ВСИЧКО
Какви ти навобранци предполагам става въпрос за така наречените ПАПАГАЛИ дето по цял ден киснат по магазините чули , че съществува хоби РИБОЛОВ и гледат кой какво си копува и започват да се надпреварват кой по-скъпи боклуци да си купи
това е като блондинка да си купи бегачка , а реално и с 30 данеможе да кара
От таква главата ме заболя миналата година на леферския тролинг - е неможе 10 лодки да влачим в една посока а някой "пълен калитко с лодка за 100 бона да минава напречно оплитайки всички" ....... щото там бил пасажа
Тъй де тея въпросните като отидат на язовира и понеже разчитат на ПЪЛНО ШАНО да хванат нещо действат като в морето -ПРЕБИРАТ ВСИЧКО
а риба няма сега така ли
Снимайте бе, пичове.. СНИМАЙТЕ ги и пускайте снимки.. Нека ги видят хората, за да могат да им се възхищават.ЖАБИ-2 написа:двама веселяци с лодка за към 50 бона (и кола за още толкова)
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

-
- вече хвърля и на тежко
Това е добра идея - ще снимаме ... може и по Хоби ТВ да ги пуснем 

И най-лошия ден на риболов е много по-добър от най-добрия ден на работа!
-
- ще става разбирач
Ха ха и аз познавам доста такива.
Живо здраво колеги,
някой да има информация как е язовира след тези всекидневни валежи. Интересува ме ниво, видимост и температура на водата. В събота планираме да направим няколко кръгчета, за да си пробваме късмета с някои нови примамки.
Поздрави
някой да има информация как е язовира след тези всекидневни валежи. Интересува ме ниво, видимост и температура на водата. В събота планираме да направим няколко кръгчета, за да си пробваме късмета с някои нови примамки.
Поздрави
и мен ме вълнува как е нивото , а и за Тича се интересувам
-
- ще става разбирач
Как е пълен до Дупка и мътен с тези порои в Шумен
-
- ще става разбирач
И варна
Нееее не е мътен,на 18 -19 бях там около стената и до Ченге,има много боклуци които плуват и се оплитат по линиитеKrasi-ribata написа:Как е пълен до Дупка и мътен с тези порои в Шумен

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
toci23 научи ли се да клионкаш вече , да идвам да те изпитвам , че аз сезона още несъм открил ама скоро лодката ще е готова и го мятам сома . Ще ходиме
didooo написа:toci23 научи ли се да клионкаш вече , да идвам да те изпитвам , че аз сезона още несъм открил ама скоро лодката ще е готова и го мятам сома . Ще ходиме

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
и аз смятам другата седмица да го пробвам
дано да е сомска тая година като преди 2-3 години