Янтра- всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
topspin
фен клуб-скобар

Re: Янтра- всичко за и по реката

Мнение от topspin »

днес се отбих до вира на моста на Бяла , до лудницата, имаше около 30 човека и кипеше сериозен риболов на кефал,имаше 2 места от вира където колегите хващаха на почти всяко изтичане , буквално кипи от кефали по 300-400гр. повечето ,но излизаха и сериозни екземпляри периодочно .по надолу между двата моста имаше няколко колеги бяха хванали от сутринта до обед 4 скобара но трофейни около килото, но там кефал не излиза а само скобари на рядко, това от днес и народ колкото искаш
danikl

Мнение от danikl »

Същото е и на Раданово и Каранци-хора много,кой лови,кои гледаме. :lol:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Вчера на Каранци пълно дърво - и над моста и под далекопроводите!Нищо!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
dragon1ce
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dragon1ce »

Габрово от кауфланд нататука до след циганския квартал въртях спина-КАПО
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

И на Скалско-неще :mrgreen: не знам кой точно вец сътвори чудото но по едно време реката
спря да тече и нивото на вирчето падна с 20 сантиметра :evil:

Изображение
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Аватар
topspin
фен клуб-скобар

Мнение от topspin »

някакво инфо за местата по каранци , бяла, раданово,ценово , кривина,белцов?кефали има ли,няма ли?
danikl

Мнение от danikl »

За Каранци-от моста,между двата моста и под помпената.За Раданово-пак от моста и ръкава срещу течението.Пътищата до там са поносими.Риба има но не всеки ден кълве.Абе,късмет.Хайде,на кука и да пишеш :smt024 пък може и да се видим някой ден ,някъде там. :drinkers:
liga
новобранец
новобранец

Мнение от liga »

Днес бях за пръв път на Янтра до село Каранци и риба имаше,но не кълвеше.Тармъчеха с тройки разни роми и по-късно се преместих на Раданово,а там парашутисти роми :D аз и приятеля с мен бяхме едни от малкото,които ловиха без парашут....грозна работа.
Аватар
topspin
фен клуб-скобар

Мнение от topspin »

еми така е , ИАРАТА миналата година направиха една акция на Каранци и това беше , ама те ако са само 3-4 служители ги е страх да се разправят с мангалите щото на бой отива работата, ама да гръмнат двама трима мангали в краката и да мирясат с тез грапи и парашути
valentin22m
новобранец
новобранец

Мнение от valentin22m »

Абе ИАРА ги е страх........А да вземат по 1000 лв заплати и да стоят на топло,не ги е страх..???
danikl

Мнение от danikl »

Къде на Раданово бяхте.Около моста или горе на широката част.По кое време.Аз бях след 14 ч.под високия бряг,с колелото.Опитвах на малка рибка за кефал ,но-не. :wink: Забеляза ли,че даже и за тия с парашутите няма вече.А вадеха с чували.
liga
новобранец
новобранец

Мнение от liga »

Като се идва от Раданово стигаш моста и в дясно 200-400 м по-нагоре бяхме,разлята част нямаше течение там и ловихме облес викат му беловица местните.Досега не бях ходил на янтра един възрастен човек дойде на Каранци следобеда и като видя,че не кълве ни вика да караме след него и ни заведе на Раданово.Няма и за тях да то вечер сигурно и бомби,ток,мрежи и тези парашути как да има,но парашутистите бяха много иначе реката е хубава :D .
danikl

Мнение от danikl »

Тук може би е най-хубавото място по нашия край.Широко ,дълбоко,удобно.Само да не са тези с.....всичко това.
dragon1ce
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dragon1ce »

бе дайте некав съвет ве колеги.От 01.01.2014г съм тръгнал 7 излета по 3-4 часа на габровската река, на кое ли не място никва рибка.2 седмици и сам само капо тая година я почвам зле.Дайите 1 идея каква стръв да използвам сега.Пробвах булдо, блесни воблери бял и сив червей... :0
4ushi
новобранец
новобранец

Мнение от 4ushi »

Колега ти сериозно ли? Имам познат възрастен рибар който лови основно на бял, сив червей ,както и на грозде когато има и без риба тази зима не се връща от реката в Габрово. Основно лови надолу към циганския квартал до фирма "STS ". Не е от стръвта явно, ами май кадем не си вземал :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”