Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Re: Сафрид 2013
Днес от 5 сутринта 'до към 11 голям бой ,мн риба ...кофтито бе че повечето бе нещо средно между едра граца и сафрид''Двама човека направихме по 7_8 кг,мястото е до далян Чайка.Имаше мн народ на Агалина-сигурно и те вземаха
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
- kiselq
- новобранец
- Обратна връзка:
На Агалина днес не беше особено добре. Предимно дребен сафрид.
- shturetc
- ще става разбирач
Kолега zxzx,много несериозно
-час и половина риболов
-наш'та дружина(сниманите на първата снимка+моята скромна персона) атакувахме тетраподите поне две цигари време преди теб,а аз събрах такъмите 10-11 часа,след като ти си си тръгнал (нейде около 17:30)
Абе,сторих днес близо 13 часов правостоящ караул (от тях няколко минути Мирно,докато свиреха сирените в чест на най-истинските българи,паднали за Свободата на Отечеството),щото....толкова ми е акъла
Чини ми се ,че на втората ти снимка аз съм субекта вляво от столчето на бат'Милен,ама не съм сигурен--не съм се виждал в гръб
Колега Карид,обещах да ти сторя подробен форцепс на сафридоактивността ,след като сбрахте такъмите с компанията.Силен порив на рибите да папат перушини и изкуствени влакънца имаше от към 11:40 до към 12:15,после подобна настървеност в отрязъка от време 12:45-13:20 и постоянна активност(умерена) след 14 ч.!След 15-16ч сафрида го взимахме най-вече към 3-4 КМ(там, където вчера мачкаше рибите ти),а се виждаше,че колегите до Тютюнева магазия също работят добре.
Днес ,освен лудия откъм време престой,сторих(нормално) и рекордният си за тази година улов на сафриди/граци-една срязана 5 литрова туба (дето ми е в раницата) и 2/3 пълна бака(междувпрочем,както установихме визуално на място в Порта,баките ни са различни
--на моята пише:бруто-8 L ,нето-7,7 L)....Абе,домашното кантарче-пружина,показа малко повече от 8 кила,ама съм склонен да вярвам,че пружината му е леко о'лабена...Като се вземе впредвид обаче,че след като ми се разтопиха "хладилниците"-бутилките с лед,добавих по няколко шепи едра сол в баките(което пък води до обезводняването на грацосафридите),а и половин дузина котки се заоригваха доволно(и леко възсолено)пред входа ми,значи Осмака съм го докарал
Клипове и снимки ,подкрепящи словата ми---на еЛДжи-телефончето
Инак,по разбираеми причини,сабахлян няма да имам ищах да упражнявам хобито си и ,най-рано ,мерак да замятам чепаре може да ми се яви едва...утре следобед
Сега,
на всички!

Чини ми се ,че на втората ти снимка аз съм субекта вляво от столчето на бат'Милен,ама не съм сигурен--не съм се виждал в гръб

Колега Карид,обещах да ти сторя подробен форцепс на сафридоактивността ,след като сбрахте такъмите с компанията.Силен порив на рибите да папат перушини и изкуствени влакънца имаше от към 11:40 до към 12:15,после подобна настървеност в отрязъка от време 12:45-13:20 и постоянна активност(умерена) след 14 ч.!След 15-16ч сафрида го взимахме най-вече към 3-4 КМ(там, където вчера мачкаше рибите ти),а се виждаше,че колегите до Тютюнева магазия също работят добре.
Днес ,освен лудия откъм време престой,сторих(нормално) и рекордният си за тази година улов на сафриди/граци-една срязана 5 литрова туба (дето ми е в раницата) и 2/3 пълна бака(междувпрочем,както установихме визуално на място в Порта,баките ни са различни

Клипове и снимки ,подкрепящи словата ми---на еЛДжи-телефончето

Инак,по разбираеми причини,сабахлян няма да имам ищах да упражнявам хобито си и ,най-рано ,мерак да замятам чепаре може да ми се яви едва...утре следобед

Сега,

Супер риболов си направил. И дъжда ви е прал и риба сте дърпали. И аз бих останал, но по същите тези причини
удържах само до 11 ч. и финиширах с кило и канче сафрид+дежурната вече 1 бр. сардина.shturetc написа:Инак,по разбираеми причини,сабахлян няма да имам ищах да упражнявам хобито си и ,най-рано ,мерак да замятам чепаре може да ми се яви едва...утре следобе
-
- новобранец
на север сафрид няма.
- glarusa
- кандидат преподавател
И на запад също 

Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Мой приятел вчера след 18 ч до към 19,45 ч на буните, сменил чепарето с бомбарда и уловил около половин кило. Въобще не щял да хапва увета и ламета... гледал от илариите и ги изпреварвал. Освен сафридчетата има и 3 иларии. Това е от Варна.
- zxzx
- научил се да хвърля
shturetc
Беше ми адски трудно да остана повече главата ми кънтеше след вечерният запой,че и алармата на тел. не съм отразил и комшията ми звънна и вика ще ходим ли за риба
от там скочих в късите гащи /голяма грешка/ пръчката една кофа и към колата.За мой късмет
се оказа че в неговата раница има едно долнище на анцунг иначе и час и половина нямаше да изкарам.Евала че сте изкарали толкова време за риба и се направели прилични килограми
не ми се мисли как сте се прибирали с толкова риба през тетраполите.Надявам се следващият път да не съм снощен и да не ми е проблем да стоя цял ден
и една снимка какво се случва колато няма риба
А и днес съм рожденник

Беше ми адски трудно да остана повече главата ми кънтеше след вечерният запой,че и алармата на тел. не съм отразил и комшията ми звънна и вика ще ходим ли за риба

от там скочих в късите гащи /голяма грешка/ пръчката една кофа и към колата.За мой късмет
се оказа че в неговата раница има едно долнище на анцунг иначе и час и половина нямаше да изкарам.Евала че сте изкарали толкова време за риба и се направели прилични килограми
не ми се мисли как сте се прибирали с толкова риба през тетраполите.Надявам се следващият път да не съм снощен и да не ми е проблем да стоя цял ден

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
И колегата с "белите" маратонки да се включи тогава. Голяма форумна среща се заформи 

-
- сериозен играч
Ами колега zxzx,честито-жив и здрав. 

- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Ч.Р.Д колега!!!
Жив и здрав и риболовни емоции и спомени много да имаш за споделяне с приятели и семейство!
Жив и здрав и риболовни емоции и спомени много да имаш за споделяне с приятели и семейство!
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес реших да пробвам как е риболова на Източното пристанище и към 14:00 бях там на 1 корабно място , по рано не можах имах работа и така рибата даваше на 20-30м от брега горе още с падането на чепарето и така до 14:30 тогава дойде охрана и учтиво помоли да си покажем пропуските трима нямахме и учтиво бяхме помолени да напуснем 2-3 минути след него пристигна некъв цивилен представи се нещо по сигорноста бил като му кзахме че нямаме пропуски и взе да вдига гири да заплашва полиция взе да вика а ний през тва време почти бяхме си прибрали въдиците и си бихме камшика а така хубаво даваше рибата та още ме е яд но явно за таз година това ще ми е ходенето на риболов в пристанището
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

-
- сериозен играч
А тези които имаха,направихали им проблем?
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Тез които си имаха нищо никой не им каза пичовете продължиха да вядат риба след риба
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.