Сафрид 2013

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Сафрид 2013

Мнение от bat stani68 »

Днес от 5 сутринта 'до към 11 голям бой ,мн риба ...кофтито бе че повечето бе нещо средно между едра граца и сафрид''Двама човека направихме по 7_8 кг,мястото е до далян Чайка.Имаше мн народ на Агалина-сигурно и те вземаха
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Аватар
kiselq
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kiselq »

На Агалина днес не беше особено добре. Предимно дребен сафрид.
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Kолега zxzx,много несериозно :wink: -час и половина риболов :roll: -наш'та дружина(сниманите на първата снимка+моята скромна персона) атакувахме тетраподите поне две цигари време преди теб,а аз събрах такъмите 10-11 часа,след като ти си си тръгнал (нейде около 17:30) :lol: Абе,сторих днес близо 13 часов правостоящ караул (от тях няколко минути Мирно,докато свиреха сирените в чест на най-истинските българи,паднали за Свободата на Отечеството),щото....толкова ми е акъла :oops: :D
Чини ми се ,че на втората ти снимка аз съм субекта вляво от столчето на бат'Милен,ама не съм сигурен--не съм се виждал в гръб :lol:

Колега Карид,обещах да ти сторя подробен форцепс на сафридоактивността ,след като сбрахте такъмите с компанията.Силен порив на рибите да папат перушини и изкуствени влакънца имаше от към 11:40 до към 12:15,после подобна настървеност в отрязъка от време 12:45-13:20 и постоянна активност(умерена) след 14 ч.!След 15-16ч сафрида го взимахме най-вече към 3-4 КМ(там, където вчера мачкаше рибите ти),а се виждаше,че колегите до Тютюнева магазия също работят добре.
Днес ,освен лудия откъм време престой,сторих(нормално) и рекордният си за тази година улов на сафриди/граци-една срязана 5 литрова туба (дето ми е в раницата) и 2/3 пълна бака(междувпрочем,както установихме визуално на място в Порта,баките ни са различни :wink: --на моята пише:бруто-8 L ,нето-7,7 L)....Абе,домашното кантарче-пружина,показа малко повече от 8 кила,ама съм склонен да вярвам,че пружината му е леко о'лабена...Като се вземе впредвид обаче,че след като ми се разтопиха "хладилниците"-бутилките с лед,добавих по няколко шепи едра сол в баките(което пък води до обезводняването на грацосафридите),а и половин дузина котки се заоригваха доволно(и леко възсолено)пред входа ми,значи Осмака съм го докарал 8)
Клипове и снимки ,подкрепящи словата ми---на еЛДжи-телефончето :lol:
Инак,по разбираеми причини,сабахлян няма да имам ищах да упражнявам хобито си и ,най-рано ,мерак да замятам чепаре може да ми се яви едва...утре следобед :wink:

Сега, :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: на всички!
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

Супер риболов си направил. И дъжда ви е прал и риба сте дърпали. И аз бих останал, но по същите тези причини
shturetc написа:Инак,по разбираеми причини,сабахлян няма да имам ищах да упражнявам хобито си и ,най-рано ,мерак да замятам чепаре може да ми се яви едва...утре следобе
удържах само до 11 ч. и финиширах с кило и канче сафрид+дежурната вече 1 бр. сардина.
ivan ivanov ivanov
новобранец
новобранец

Мнение от ivan ivanov ivanov »

на север сафрид няма.
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

И на запад също :)
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Аватар
biserkehayov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от biserkehayov »

Мой приятел вчера след 18 ч до към 19,45 ч на буните, сменил чепарето с бомбарда и уловил около половин кило. Въобще не щял да хапва увета и ламета... гледал от илариите и ги изпреварвал. Освен сафридчетата има и 3 иларии. Това е от Варна.
Аватар
zxzx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zxzx »

shturetc
Беше ми адски трудно да остана повече главата ми кънтеше след вечерният запой,че и алармата на тел. не съм отразил и комшията ми звънна и вика ще ходим ли за риба :D
от там скочих в късите гащи /голяма грешка/ пръчката една кофа и към колата.За мой късмет
се оказа че в неговата раница има едно долнище на анцунг иначе и час и половина нямаше да изкарам.Евала че сте изкарали толкова време за риба и се направели прилични килограми
не ми се мисли как сте се прибирали с толкова риба през тетраполите.Надявам се следващият път да не съм снощен и да не ми е проблем да стоя цял ден :D и една снимка какво се случва колато няма риба :lol:А и днес съм рожденник :drinkers:
Изображение
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Аватар
kkiryazov
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от kkiryazov »

И колегата с "белите" маратонки да се включи тогава. Голяма форумна среща се заформи :)
jivko.uzunov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jivko.uzunov »

Ами колега zxzx,честито-жив и здрав. :smt113
Аватар
biserkehayov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от biserkehayov »

Ч.Р.Д колега!!!
Жив и здрав и риболовни емоции и спомени много да имаш за споделяне с приятели и семейство!
Аватар
hgtod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hgtod »

Честито и НАЗДРАВЕ!!!
:drinkers: :partyman: :drinkers:
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Днес реших да пробвам как е риболова на Източното пристанище и към 14:00 бях там на 1 корабно място , по рано не можах имах работа и така рибата даваше на 20-30м от брега горе още с падането на чепарето и така до 14:30 тогава дойде охрана и учтиво помоли да си покажем пропуските трима нямахме и учтиво бяхме помолени да напуснем 2-3 минути след него пристигна некъв цивилен представи се нещо по сигорноста бил като му кзахме че нямаме пропуски и взе да вдига гири да заплашва полиция взе да вика а ний през тва време почти бяхме си прибрали въдиците и си бихме камшика а така хубаво даваше рибата та още ме е яд но явно за таз година това ще ми е ходенето на риболов в пристанището
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
jivko.uzunov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jivko.uzunov »

А тези които имаха,направихали им проблем?
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Тез които си имаха нищо никой не им каза пичовете продължиха да вядат риба след риба
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”