Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Кефалови 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Кефалови 2013
Колеги, има ли някой навит да похвърляме бомбарди някъде около Варна в неделя следобяд?
Вчера кълвеше,днеска не ще!
- sundy
- новобранец
- Обратна връзка:
Крайно време е и аз да се отчета след зимния сън... Приятно ми е - Каръкова
След една дълго планувана, почти провалена и все пак отвоювана отпуска от цееели 10дни се оказа, че вместо да ходим за риба ще правим риболовен магазин...
Е, направихме го, ама отпуската свърши и за риболова само чувахме от минаващите рибари
Все пак се заинатих - половинката да си работи в магазина (който си има брада... тъй де), а аз нарамвам въдицата и - на вълнолома да пълня фризера
Е да, ама не - две поредни сутрини, упорито продължили до бирено време - НИТО УДАР!!! Ама хич, грам, нула - лапина не ми пипна червея, горкия се удави от мъка че никой го не брои за... червей. Както и да е - оказа се, че "вчера" имало, ама щото се разчуло че ще идвам и рибата в ужас и потрес се е покрила в длъбините (то и никой не хвана - само Йово, ама то щото рибите си го познават и не се плашат от него)
Днес сутринта подготвила отмъщението се изнизвам по терлички, тайничко да не се разчуе и да се покрият отново рибите. Отново въоръжена с пресен и озъбен червей (не оня, обидения - той се самоуби, ако не помните...удави се) и любимия дарт кастер размахах сопата в несвяст... Познайте що се случи
НИЩО
Отивам да проверя какви са процедурите за смяна на фамилията - ще се преименувам на Каръкова

След една дълго планувана, почти провалена и все пак отвоювана отпуска от цееели 10дни се оказа, че вместо да ходим за риба ще правим риболовен магазин...

Е да, ама не - две поредни сутрини, упорито продължили до бирено време - НИТО УДАР!!! Ама хич, грам, нула - лапина не ми пипна червея, горкия се удави от мъка че никой го не брои за... червей. Както и да е - оказа се, че "вчера" имало, ама щото се разчуло че ще идвам и рибата в ужас и потрес се е покрила в длъбините (то и никой не хвана - само Йово, ама то щото рибите си го познават и не се плашат от него)
Днес сутринта подготвила отмъщението се изнизвам по терлички, тайничко да не се разчуе и да се покрият отново рибите. Отново въоръжена с пресен и озъбен червей (не оня, обидения - той се самоуби, ако не помните...удави се) и любимия дарт кастер размахах сопата в несвяст... Познайте що се случи

Отивам да проверя какви са процедурите за смяна на фамилията - ще се преименувам на Каръкова

Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
колега bantumi ,ако ти се върти бомбарда след 21ч на канала от страната на Аспарухово може да вземеш някоя друга риба,рибите са добри над 300гр.
Само след 21;00 ли се взимат риби ?
ами аз само тогава съм ходил/2 пъти/ и съм взимал риби,има доста колеги които ходят.
забравих да добавя че трябват мазила против комари.
Смятам да направя нещо от 17:30 до към 20-21 часа, ако не ме откаже безрибие дотогава. Благодаря за инфото.ianimar написа:колега bantumi ,ако ти се върти бомбарда след 21ч на канала от страната на Аспарухово може да вземеш някоя друга риба,рибите са добри над 300гр.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
-
- научил се да хвърля
bantumi написа:Тия йедрите риби как ги вдигате, не ви ли чупят сопите?От външната страна на вълнолома и кеп не може да се ползва...
Не с кеп , а с кеф .

Държавата се издържа от платените данъци , а народа от укритите.
http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Така днес отново отскочих до Черноморец на скалите до вилата на президента да пробвам платерините дали ядът но не ми позволиха да се насладя на излета си що то още в 07:30 един Педераст застана точно пред мен да си вади миди ,първо се огелпи във кордата ми от там взе да ми дига гири че щял да си вади миди където иска и така почаках го 30 мин. но той така и не се мръдна и реших да отскоча до пристанището на Черноморец отидох там разпънах една дънна и взех да мятам и бомбарда но някак си без настроение вече , до 10:30 нямах удар на никоя въдица и си бих камшика.На кея само едни момчета взеха малко попчета поне те не бяха валат.

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

-
- разбира нещата
Днес сутринта на вълнолома на бомбарда: без удар, пълно капо, само вятър!
След обяд пак ще пробвам, но на друго място!
Къде се ската тая риба?
След обяд пак ще пробвам, но на друго място!
Къде се ската тая риба?
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
- spiritfog
- научил се да хвърля
На петрол една илария на дъно и един гларус на ласо
. С това се записа кумеца. За мен една барбуна и малки попчета тип хайвер. Това от 6.30 до 9.00ч.

-
- новобранец
Събота сутрин от 6.30 - 12.00 на канала от страна Аспарухово после на картината - капо. Въртях основно на бомбарда , колегата на дъно взе някое попче и барбуна. Неделя пак сутринта от 6.00 - 11.00 на Ной на бомбарда нищо , дори и кълване нямаше. После видяхме колеги как вадят редки но мерни платерини на дъно , но това беше към обяд и вече бяхме капнали от въртене 

-
- новобранец
В събота и неделя след Стария плаж към солниците на дъно - по 2-3-4 риби на човек. Това от 6 до 10 часа, после си бих камшика. Един колега тренираше с бавно потъваща бомбарда до към 8,30 часа, ама не видях да извади риба.
Животът е това, което ти се случва, докато правиш други планове.
Джон Ленън
Джон Ленън
-
- новобранец
потвърждавам за комарите , след 21.00 става ужасianimar написа:забравих да добавя че трябват мазила против комари.