Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2013
Утре тръгвам към паметника (Шабла) - някой да знае как е хавата там? Като се върна ще има отчет !

Гладък и хубав е пътяvasko8008 написа:Колега оправиха ли пътя за НОЙ ( нали имаше свлачище) или трябва да се обикаля по другият пътvovo1208 написа:вчера на Ной от 6:00 до 11:00 се извади малко зарган но много писалки доста върнах обратно

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес въпреки кофтито време пак пробвах заргана а той беше на приливи и отливи.Като цяло съм доволен от риболова само гадният вятър бъркаше работата и умрях от студ но все пак завърших с 29 бр. това от 05:30 до 12:00

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- hamerfall12
- новобранец
- Обратна връзка:
Браво, Пеши....Днес по варненско беше някакъв ад и въобще нямаше смисъл от проби...Оставяме продъжението на приключенията на Чукопад за уикенда

На Пешо жена му гладна няма да остане.,а аз тази снимка вече няма да я показвам на моята ,че ще ми начука пръчката и макарата по главата, ако види и тази снимка вече..
) Евала пич, кефиш ме.

Пешо явно е намерил рибата, то е ясно, че на юг от Бургас ама айде дай поне малко инфо, колко на юг да я търсим на 30, 50, 70, 80 км? 

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес се получи тегав риболов до обяд със зор 22 заргана и 1 платерина всичко на плаваща бомбарда
Километри не съм засичал ама да кажем че не стигам до Приморско

Километри не съм засичал ама да кажем че не стигам до Приморско

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
http://www.bigfish.bg/news/kade_kalve/Z ... -more.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Само цитирам!!!
Само цитирам!!!
-
- новобранец
Днес на Черноморец пасажен зарган от 7 до 8 - 15 бр,от които 3 пуснати да растат.До 10.30 още 7 бр, от които единия голям каиш,но уви цамбурна при вдигането обратно в морето.Вчера следобед проба на солниците-без удар,ако не броим 3 граци.Това от мен.Със здраве и наслука!
Днеска от 6 до към 13ч,по редичка рибката,но направих 12 бройки добри.Сутринта излязоха и няколко сафрида гиганти.За тази седмица приключвам с зарганския.Късмет на всички,и слагайте хубав флуорокарбон за да имате по добри резултати,днес един сънлайн ме би с 16 бройки тотал ,но пък мойте риби бяха по дебели 

Да се разпиша и аз,днес малко на майтап да изпробвам новото влакно 19бр.След снимката и чистенето изкарах още 3.Времето беше идеално,но пасажите редки и малки.

- zxzx
- научил се да хвърля

П.П
На прибиране с колата гледам един джедай Pe6o_Tikvata но сите ни нямало днес.

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- stanimir-ioiooo
- новобранец
днес на Дружба се хванаха хубави заргани 15 преди обяд и 4 следобед.
- shturetc
- ще става разбирач
zxzx,рече и отсече,че ще ги мориш зарганите в четвъртък и си го сторил.Браво за което!
...Ама,как можеш да разконспирираш Пешкича(че 'оди на Св.Агалина свещи да пали,де)? Ще го накараш утре да иде на резервната си дестинация--Германката
...Пешо,с'я да не ме намразиш
Дайте малко зарганджийско инфо за Синеморец и околията,а аз ще ви го върна тъпкано (инфото,разбира се
) като се върна в неделя от там

...Ама,как можеш да разконспирираш Пешкича(че 'оди на Св.Агалина свещи да пали,де)? Ще го накараш утре да иде на резервната си дестинация--Германката

Дайте малко зарганджийско инфо за Синеморец и околията,а аз ще ви го върна тъпкано (инфото,разбира се

- zxzx
- научил се да хвърля
shturetc
За Синеморец нямам никаква данна,но другият месец смятам да наема едно бунгало в Ахтопол и да риболувам в тази дестинация а Пешката не съм той беше малко в по южна дестинация от мен,
За Синеморец нямам никаква данна,но другият месец смятам да наема едно бунгало в Ахтопол и да риболувам в тази дестинация а Пешката не съм той беше малко в по южна дестинация от мен,

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!