Гърция-Фанари и Порто Лагос
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Гърция-Фанари и Порто Лагос
И аз не ги бях посещавал
Този уикенд бях на Порто Лагос. Перфектни условия, ранни ходения, но без резултат ....

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- gembala
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Отлива беше много сериозен този уикенд. Може би затова риба нямаше никаква. Портото, Авдира и Мандра навсякъде без резултат.
Ако дивият свят около нас изчезне, човек ще остане лице в лице сам със себе си!!!
Преди две седмици, Керамоти и Фанари, пълно капо, въртях с воблерите. Рибарите с мачовете и е толкова хванаха. Общо взето до обяд всеки хвана пътя на някъде. Във Фанари определено ми допадна като място, има интересни места, скали, кей, буна, плаж, обиколих доста но без успехи. Чудих се много дали да се кача на ферито и да отида до Тасос или Фанари / Порто Лагос....., след това ми казаха, че на Тасос излизали чат пат наякакви риби ама това стана като се прибрах,
-
- ще става разбирач

- smel1968
- ще става разбирач
Първо изчакай малко с тези стачки,че времето за път ще ти се удължи двойно.Аз също чакам да се освободи и да тръгвам.На Тасос не съм ходил никога/предпочитам места където няма блъсканица/,но мои познати се върнаха миналата седмица-места за отсядане много-българи много,така че и на място ше те насочат.Не са капо,но не очаквай чудеса-а може и ти да си късметлия.SANTIMIR написа:здр. Колеги след три дни ще ходя на тасос до сега не съм ходил по гръцко .Интересуват ме места за настаняване за рибари нещо да минава през гърло дет се вика .Нямам кой знае и какви очаквания за риболов.Приготвил съм воблерите ,определено ще се търсят хищници а и каквото излезе за 4-5дни.Не познавам острова и за това питам за добро място за настаняване . Благодаря на всички и наслука.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
-
- ще става разбирач

- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
SANTIMIR написа:смятам да вляза през маказа , а там не стачкуват .

http://offnews.bg/news/Politika_8/Gartc ... 24165.html
"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
Ако успееш да отидеш пиши като се върнеш
УСПЕХ

- smel1968
- ще става разбирач
Колегата е прав-не си прочел вчерашните новини-блокират и Маказа.Така че първо провери.баш_майстора написа:SANTIMIR написа:смятам да вляза през маказа , а там не стачкуват .![]()
http://offnews.bg/news/Politika_8/Gartc ... 24165.html
-
- ще става разбирач
A стига ве , верно блокират маказа . Съвсем объркаха работата ...
- smel1968
- ще става разбирач
Има вариант през Турция да влезете,даже е по кратко до Александополис.SANTIMIR написа:A стига ве , верно блокират маказа . Съвсем объркаха работата ...
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако гърците не блокират и КПП-тата с Турция и Македония.Има вариант през Турция да влезете,даже е по кратко до Александополис.

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
- Efimov
- вече хвърля и на тежко
Аз в неделя нямах проблем с преминаването тук през Златоград. Лошото е че и тук взе да се прокрадва информация че ще бъде блокиран.
- smel1968
- ще става разбирач
И как мина риболова и престоя???Efimov написа:Аз в неделя нямах проблем с преминаването тук през Златоград. Лошото е че и тук взе да се прокрадва информация че ще бъде блокиран.
- Efimov
- вече хвърля и на тежко
Престоя беше супер-направо летни температури. За риболова-аз упорствах на спининг-нито риби нито главоноги. Другите от колата не знам как са ги мъчили ама и те капо. Имаше гърци които търмъчеха за кефал ама и при тях не видях риба. След това се преместихме на сладководен и там се разписахме с по няколко кефала. Тази седмица почиваме че не пускат през границата.